Şimdi Ara

sorunlara gömüldüm -yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Quadcopter almak istiyorum. bulunduğum bölge ormanlık bir yandan da çekimlerim güzel olması sevdasındayım.sorulaım şnlar;

1-ucuz bir quadcopter tedarik edilse buna gopro kişi,kendi olanaklarıyla monte edebilir mi?
    2-blackberry z10 telefonuna uygun bir görüntülü izleme olabiliyor mu?
    3-satın almak için önericeğiniz mecralar neresi

• ucuzdan kastınız nedir? Gopro taşıması için en azından bi 60 dolar falan vermeniz lazım. O bile az kalır yani. Gopro taşıyabilecen en ucuz modeller Tarantula x6, mjx x101, syma x8 ki 60 dolara bulmak da kolay değil. Biraz açarsanız eğer isteğinizi daha kolay yardımcı olunabilir.
  • Apakk kullanıcısına yanıt
    öncelikle ilgin için teşekkür ederim.1000'lara kadar çıkmadan uygun kalite de gökte çekimler yapmak istiyorum.gayem model bir qua uçurma hobisinden ziyade çektiğim çalışmalarımı kayda alıp izlemek.profesyonel bir iş amaçlı ya da para maksatlı değilse de,yinede kötü ve havaya kalktığında tırıl tırıl titremiş bir kayıt da istemiyorum.bir bütçe analizi yapabilir miyiz ortalama? ve nereden yapabiliriz web sitesi olarak? phantom vs çok pahalı.erişmek namümkün:/
  • Cheerson CX-20 var DJI boyutunda sanırsam 200-250 dolar arası, gps'i var. F/P ürünü diye duydum, gearbest ve banggood gibi sitelerden istediğiniz fiyat aralığında araştırabilirsiniz.
  • Apakk kullanıcısına yanıt
    üstadım çok teşekkür ederim.bahsettiğin cihazı inceledim gerçekten de kısmende olsa dji yakın(kısmen:) lakin merak ettiğim bişi var.güzel çekim için go pro takılır yada ii çekim yapan bir telefon.ama banggood'daki video ya baktım korkunç titrek video. alınırsa nasıl giderilir.

birde 200 doları geçmesi banggood'dan bana gümrük vs ne sorunlar doğurur*?
    sen şahsen bir alet kullanıyorsan pm'den görmek isterim video çekimlerini hiç olmadı cihazını vs?
  • gimbal denilen kamerayı sabit tutan bi aparat var, cx-20'de var mı bu bilmiyorum. Gümrük vergisi ödersiniz 85 dolar üzerine.
  • Benim tavsiyem 20-30 dolarlık bir ürün almanız. ve bununla biraz vakit geçirmeniz sonrasında ise isterseniz kendiniz toplar isterseniz 400 dolara hazır bir quad alırsınız(wingsland scarlet gibi)

go pro elinizde mevcut ise 1200 tl ile güzel bir quad toplanır
  • 1000 lere çıkmadan iyi birşey olmaz. En azından fpv olmaz. Fpv önemli yoksa nasıl güvenip yollayacaksiniz cihazı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.