Şimdi Ara

Sorunsuz Film izlemek için Codec Yükleme ve Ayar Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
3
Favori
61.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ereno

arkadaslar ben film indirdim formatı rmvb oyuzden media player classic indirdim filmi acabildim bu seferde alt yazı koyamıyorum.rmvb dosyasını bs playerda acamadım bir yardımcı olurmusunuz

vlc player kullan onun için..
  • GOM Player kullanın codecle felan uğraşmayada gerek kalmaz
    Gom playerin codeci zaten setup ile kuruluyor
  • quote:

arkdaşlar peki bu görütüdeki atlamaların sebebi nedir hangi codeci hangi player ı kullandıysam aynı sorun bitek vlcde sorun çıkarmıo

altyazı adı ile film adının aynı klasörde ve aynı adda olmasına dikkat et.k-lite codec pack kuruluysa her medya oynatıcı altyazılı olarak açabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silent Force

GOM Player kullanın codecle felan uğraşmayada gerek kalmaz
    Gom playerin codeci zaten setup ile kuruluyor

aynen
    +1905
    var mı gom p. gibisi yav
  • Paylaşım için teşekkürler...

Aynı ayarlarla BS Player Pro veya Media Player Classic kullanarak izlerdim HD videoları ve 1080p videolarda, az da olsa takılma olurdu (P4 işlemcili sistem). Gom Player veya VLC kullandığımda ise, bariz şekilde takılmalar olurdu...

Yaklaşık 1 haftadır KM Player'ı kullanıyorum, 1080p videolar da dahil olmak üzere, en ufak bir takılma veya senkron kayması olmuyor. Kesinlikle tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldshark -- 7 Kasım 2008; 3:20:30 >
  • yıllardır kafama göre yaptığım ve hiç bir performans alamadığım ayarlar bunlar.

gerçekten süper paylaşım olmuş. emeğine sağlık dostum.
    tam aradığım şeyi göstermişsin.
  • dedıklerınızı harfıyen uyguladım fakat bs playerı actıyorum secenekler suzgec ordan suzgec ekle dıyorum dedıgınız suzgeclerı eklıyorum fakat eklemıyor neden olabılır acaba?
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin.rmvb uzantılı bi dosyayı açmak istiyorum aşağıda resimdeki gibi hata veriyo. Bunun çözümü nedir bilen var mı? Kafayı yiyecem. Lütfen biri bana bi çözüm sunsun. Arkadaşın pc de açılıyo benim pc de bu hatayı veriyor. Bu hatayı bulana harbi helal olsun.

Sorunsuz Film izlemek için Codec Yükleme ve Ayar Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertak -- 15 Mart 2009; 22:42:06 >
  • Bs player
  • vlc hepsine bedel
  • Bs player donk diye hata veriyo. Ama vlc bi deniyeyim. Sen download linkini koyabilirmisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertak -- 16 Mart 2009; 17:46:34 >
  • Vlc de olmadı arkadaşım. Her dosyaya yeter ama rmvb uzantılıdosyaya yetmez.
  • Bi çözüm sunacak yok mu?
  • benimde bir sorunum var rmvb film var elimde diğer hiç bir player açmıyor real playerda alt yazıları açmıyor
    orjinal dilde izlicez mecbur galiba anladığımız kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Seko -- 17 Mart 2009; 21:58:39 >
  • @mertak ve @Mr.Seko,
    bu uzantıyı ilk defa duyuyorum ama sorun değil, dosyayı mediainfo'ya götürüp bırakın, codec bilgilerini öğrenelim ona göre çözüm sunarız.
    mediainfo'yuhttp://heanet.dl.sourceforge.net/sourceforge/mediainfo/MediaInfo_GUI_0.7.11_Windows_i386.exe adresinden indirebilirsiniz.
  • programa gösterdim filmi budur codec bilgileri,
     Sorunsuz Film izlemek için Codec Yükleme ve Ayar Rehberi

birde bu 1. parçası film 3 parçadan meydana geliyor ona görede alt yazı bulmak zor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Seko -- 18 Mart 2009; 16:01:15 >
  • sistemde realplayer yüklüyse ve içindeki codeclerle bu videoyu açmıyorsa real'in codec'lerini media player classic home cinema'ya görünüm/ayarlar/harici filtreler/filtre ekle diyerek ekleyebilirsiniz. bende görünenler "Realplayer Audio Filter, Realplayer Transcode Filter ve Realplayer Video Filter". video ve audio eklenmesi yeterli olur, böyle bir deneyin bakalım. ekledikten sonra sağ taraftan "tercih et"i seçmeyi unutmayın.
  • videoları birleştirmek, hatta uzantısını isteğinize göre değiştirmek yada codeclerini de değiştirmek içinhttp://prdownload.berlios.de/avidemux/avidemux_2.4.4_win32.exe adresinden avidemux'u indirip kurun. bugüne kadar kullandığım en şahane transcoding programıdır. neredeyse herşey mümkün.

birleştirmek için önce ilk partı programın üzerine atın, sonra ikinci partı üzerine atın, sonra üçüncü partı üzerine atın. sonunda kaydet deyin, yeni dosya ismi verin. bu kadar.
  • arkadaşlar xp de de vista da da acer 5520G laptop um ile HD videoları izlerken takılma yapıyordu ve 1080p Transformers gibi HD filmlerimi bir türlü izleyemiyordum.

sağda solda yaptığım araştırmalarda bazıları CPU dan bazılar ekran kartından kaynaklanıyor diyordu. ekran kartı olayına zaten hiç ihtimal vermedim belki CPU belki olabilir diyordum. ama asıl sorun benimde tam tahmin ettiğim gibi CODEC sorunuydu.

K Lite Mega Codec Pack + KM Player kurmama rağmen bir türlü doğru düzgün sonuç alamıyordum. 1080p filmde ya seste yada görüntüde sorunlar oluşuyordu.

daha sonra netden bulduğum DivX Player adlı programı da pc me kurduktan sonra o takılmaktan izleyemediğim filmi 42" LCD TV de laptoptan dvi-hdmi kablo ile sorunsuzca izleyebilcek hale geldim.

player olarak ise KM ye bir türlü alışamadım. bana göre en iyisi ve en başarılısı K Lite Codec Pack i kurduktan sonra yüklenen Windows Media Player Classic. ben onu tercih ediyorum. şuan kullandığım MP Classic in sürüm numarası Windows Media Player Classic - Homecinema - v1.2.939.0

ben herşeyi denememe rağmen sorunumu ancak bu şekilde çözebildim. DivX Player adlı program ilaç gibi geldi. isteyen arkadaş olursa upload edebilirim. ilaçları da mevcut. pm atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dfdtmh -- 20 Mart 2009; 21:42:14 >

• bendede 5520g var. klite ı yükleyince webcam çalışmaz hale geliyodu. sende bu problem var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.