Benim hayvanlarla ilgili bir sitem var ve aynı zamanda site ile ilgili bir radyomda var. Site hitleri 15k+ ya kadar çıktığı oluyordu ve ortalama 7k+ lardaydı. Sitenin hitleri çoğunlukla facebook üzerinden ve mobil erişim oranı yüksek.
Site uzun zamandır bir hosting üzerindeydi fakat aylık bant kullanımı yetmedi paket falan yükselttim fakat yine aynı şekilde yetersiz kaldı.
Bunun üzerine bir hosting arayışına girdim ve geçen hafta bir firma ile anlaştım fakat sitede sıkıntı çıkmaya başladı site mobil bağlantı ile açılmıyor fakat normal internet bağlantısı (wi-fi) ile açılıyor veya tam tersi oluyor sürekli böyle olmuyor fakat sık sık oluyor. Bu nedenle hitlerimde ciddi azalma oldu ve siteye kendim bile erişemez hale geldim. Site hitleri 1000lere kadar geriledi eminim erişemeyen çokça insan oldu ve erişilemediği ile ilgili bir çok mesaj aldım facebook üzerinden. Firmaya bu durumu ilettim fakat pek umutlu değilim. Bu nedenle şu an bir hosting arayışı içindeyim.
[B]Sorun yaşatmayacak ve referanslar verebilecek bir firma arıyorum.[/B]
Bu kadar büyük siteye bir sunucu olsun dersiniz fakat sunucu çok maliyetli oluyor, sunucu için bir para, cpanel için ayrı bir para falan çok maliyetli oluyor.
Benim şu an için ihtiyacım olan. Sorunsuz bir firma olmalı ve şu an yaşadığım gibi bir problem asla yaşamak istemiyorum. Türkiye Lokasyon 3-5 gb alan. Aylık en az 250 gb bant 10 adet e-mail yeterli. Litespeed'mi deniyor ne ise sorunsuz ve performanslı bir sistem olursa çok iyi olur performans çok önemli. (Aslında bunu bilerek yazmıyorum ama hosting firmalarının çoğu yazdığı için yazdım ) Ayrılan cpu oranı yüksek olmalı. Wordpress uyumlu olursa iyi olur. Seo konusunda sıkıntı yaşatmamalı. Düzenli yedeklerin firma tarafından alınıyor olmalı bir sıkıntı durumunda sıkıntıyı acil çözebilmeli. [B]Firma olan kişiler tercihimdir.[/B]
Ayrıca birde sıkıntı olmaması için site taşıma konusunda destek olunmasını istiyorum.
Sende çok şey istedin demeyin. Sütten ağzım yandı..
Sitemden bir gelirim yok bu nedenle uygun teklifleri bekliyorum.
Herkese iyi günler.
Merhaba sinefun, bu konuda size yardımcı olabilirim özel mesaj yazarak ordan irtibata geçelim kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: sinefun01
Benim hayvanlarla ilgili bir sitem var ve aynı zamanda site ile ilgili bir radyomda var. Site hitleri 15k+ ya kadar çıktığı oluyordu ve ortalama 7k+ lardaydı. Sitenin hitleri çoğunlukla facebook üzerinden ve mobil erişim oranı yüksek.
Site uzun zamandır bir hosting üzerindeydi fakat aylık bant kullanımı yetmedi paket falan yükselttim fakat yine aynı şekilde yetersiz kaldı.
Bunun üzerine bir hosting arayışına girdim ve geçen hafta bir firma ile anlaştım fakat sitede sıkıntı çıkmaya başladı site mobil bağlantı ile açılmıyor fakat normal internet bağlantısı (wi-fi) ile açılıyor veya tam tersi oluyor sürekli böyle olmuyor fakat sık sık oluyor. Bu nedenle hitlerimde ciddi azalma oldu ve siteye kendim bile erişemez hale geldim. Site hitleri 1000lere kadar geriledi eminim erişemeyen çokça insan oldu ve erişilemediği ile ilgili bir çok mesaj aldım facebook üzerinden. Firmaya bu durumu ilettim fakat pek umutlu değilim. Bu nedenle şu an bir hosting arayışı içindeyim.
[B]Sorun yaşatmayacak ve referanslar verebilecek bir firma arıyorum.[/B]
Bu kadar büyük siteye bir sunucu olsun dersiniz fakat sunucu çok maliyetli oluyor, sunucu için bir para, cpanel için ayrı bir para falan çok maliyetli oluyor.
Benim şu an için ihtiyacım olan. Sorunsuz bir firma olmalı ve şu an yaşadığım gibi bir problem asla yaşamak istemiyorum. Türkiye Lokasyon 3-5 gb alan. Aylık en az 250 gb bant 10 adet e-mail yeterli. Litespeed'mi deniyor ne ise sorunsuz ve performanslı bir sistem olursa çok iyi olur performans çok önemli. (Aslında bunu bilerek yazmıyorum ama hosting firmalarının çoğu yazdığı için yazdım ) Ayrılan cpu oranı yüksek olmalı. Wordpress uyumlu olursa iyi olur. Seo konusunda sıkıntı yaşatmamalı. Düzenli yedeklerin firma tarafından alınıyor olmalı bir sıkıntı durumunda sıkıntıyı acil çözebilmeli. [B]Firma olan kişiler tercihimdir.[/B]
Ayrıca birde sıkıntı olmaması için site taşıma konusunda destek olunmasını istiyorum.
Sende çok şey istedin demeyin. Sütten ağzım yandı..
Sitemden bir gelirim yok bu nedenle uygun teklifleri bekliyorum.
Herkese iyi günler.
Merhabalar;
Tarafınıza yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız,
Bahsi geçen siteniz için en uygun barındırma modeli sanal sunucudur ancak maliyeti yüksek diyorsanız ve hosting arayışı içerisindeyseniz yine de tarafınıza yardımcı olabiliriz. Fakat, web sitemiz üzerinde yer alan hosting hizmetleri ihtiyaçlarınızı karşılamayacaktır. Size özel çözüm üretebiliriz.
Talebiniz olan web alanı, trafik ve mail hizmeti karşılanabilir.Apache server kullanmaktayız. ( Lightspeed'den biraz daha yavaş çalışmaktadır fakat siz bunu gözle göremezsiniz. ) WordPress ile uyumludur. Ancak, yedek alma konusunda sorumlu kişi müşteridir. Biz, sistemsel yedek almaktayız. Yani, sizin sitenize özel değil, sunucu yedeklenmektedir.
Firma olmamız nedeniyle KDV ve Kargo ücretini de ödemeniz halinde faturanızı düzenler ve adresinize iletiriz.
Web sitenizi ücretsiz olarak ProIrc Sunucularına taşıyabiliriz,
Alastyr kullanıyorum. Şuana kadar bir sorunla karşılaşmadım.
Aylık 15 K + trafik olan bir site için size kim hosting paketi önerdiyse ondan uzak durun zaten. Bu kadar büyük bir hiti hosting paketi kaldırmaz.
Hostingte size SINIRSIZ alan verebilirim. ama bant önemli. aylık 15 K + ziyaretçi kesinse bunu VPS yada SERVER ile çözümlemek gerekli. Hosting almayın zaten ağzınız yanar.
Biz Pİ olarak 8 yılı aşkın süredir var olan bir firmayız. hakkımızda d.h. de biraz araştırma yaparsanız zaten kalitemizi anlarsınız.
Sizinle şu şekilde çalışabiliriz ; sitenizin içeriğine bağlı olarak eğer bizim e-ticaret potansiyelimize uygunsa VPS yada SERVER çözümü üretiriz. Belirli bir oranda Barter reklam yaparız.
Bu sayede hem siz çok para vermemiş olursunuz, hemde bizim reklam ağımız genişler.
Uygunsa PM ile iletişim bilgilerinizi gönderin size ulaşalım.