Şimdi Ara

***SORUNSUZ KARTUS/TONER DOLUMU YAPAN YERLER!*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
3
Favori
18.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş, Ankara'da oliser var işini iyi yapan. gerçi daha hiç işim olmadı orayla ama daha bi kurumsal gözüküyo diğerlerine göre. büyülüfener sinemasının tam karşısında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thedevourer

Bizde çalıştığmız yere doldurtuyoruz garantili kartuş dolumu

Bursa/Tober Bilgisayar

tam yerini söyler misin ben bursadayım kartuş bitince nereden dolduracapımı bilmiyorum.Eğer garantiliyse ayrıntılı bilgi alabilir miyim adres falan???
  • bursa toner dolum kartuş dolum merkezi olarak profesyonel dolum makinalarımızda el değmeden :) üretim yapmaktayız her konuda hiç çekinmeden bize ulaşabilirsiniz.Kartuş dolumlarımız 5 toner dolumlarımız 20 ytl ve üstelik A4 fotokopi kağıdı hediyeli :)

www.kartusdolum.gen.tr
  • quote:

Bursa/Tober Bilgisayar

usta stajer eleman lazımmı??
    ben bursada dolumbank var adliynin orada orda doldurdum 2 kartuşta gittti samsung yazıcı alacamm..
  • Merhaba arkadaslar

Xerox 4118 Çokfonksiyonlu yazıcım var dolumu veya chip i mevcut mudur?
  • SORUNSUZ TÖNER KARTUS DOLUMU

GELİŞİM BİLGİSAYAR

KARTAL/İST
  • izmir/karşıyaka çarşı
    boytaş dolum merkezi
  • HP - EPSON - SAMSUNG - XEROX - CANON - BROTHER - LEXMARK
    YAZICI TONERLERİ
    DOLUM TONER SORUNLARINDAN KURTULUN
    ürünlerimiz Çin'den kendi ithalatımızdır.
    Dolum değildir. Sıfır tonerdir.
    Garantili ve adınıza faturalıdır.
    mailkutusu@ekolay.net
  • kardeş eyer sorunsuz kartuş veya toner dolumu yaptırmak istiyosan şu adrese gir ve arawww.dolumnet.com nerde olursan ol dolum yapiyolar hiçbir sorunda yaşamiyosun ara ve öğren internet adresini mutlaka ziyaret et
  • www.gozdeofis.info
  • GÖNYE BASKI SİSTEMLERİ VE SARF MALZEMELERİ
    Badem Altı Sokak 20/A Moda - Kadıköy - İstanbul
    Tel : (216) 348 55 34 Faks : (216) 348 55 34
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASİL01

izmir/karşıyaka çarşı
    boytaş dolum merkezi

Bende geçen hafta ordan doldurdum, kartuşun tanesini 7 liraya dolduruyorlar, ancak dolumdan sonra eve gelip kartuşları taktım (siyah ve renkli) ve siyah olana yazıcı bozuk dedi,

Geriye götürdüm ve kartuşu değiştirdiler saolsunlar şuan düzgün çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 10 Mayıs 2009; 12:40:46 >
  • BURSADA YILDIRIM KARTUŞ DOLUM HEM KARTUŞ HEMDE TONER DOLUMUNDA İYİDİR. TAVSİYE EDERİM
    HALİL YILDIRIM
    BEŞEVLER MH. AHISKA CD. NO:17/A
    0224 441 45 43
    0532 563 33 47

www.yildirimkartus.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilkar -- 17 Temmuz 2009; 18:59:26 >
  • Kocaeli
    Metaj Bilgisayar
    www.metaj.com.tr
    02623323433
    Oki b 2500 2520 Sagem 5460 - 5460 Samsung Clp 315 - Xerox 3100 dolumları yapmaktayız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: omega3

arkadaş, Ankara'da oliser var işini iyi yapan. gerçi daha hiç işim olmadı orayla ama daha bi kurumsal gözüküyo diğerlerine göre. büyülüfener sinemasının tam karşısında.

ankarada oliseri bende tavsiye ederim bir kaç kez alışverişim oldu sağlam firma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCKO_08

quote:

Bursa/Tober Bilgisayar

usta stajer eleman lazımmı??
    ben bursada dolumbank var adliynin orada orda doldurdum 2 kartuşta gittti samsung yazıcı alacamm..

kartuşlarını Dolumbank mı bozdu. neden firmaları zan altında bırakıyosun. problem çıktıysa sorununu iletseydin. 10 yıldır bu işi yapan, işsiz güçsüz bi sürü şahsı iş sahibi yapan bir firma işini düzgün yapamasa bu kadar zaman ayakta kalabilir miydi ? 10 yıl önce tüm Türkiye deki bu işi yapan 3-4 firmadan biridir Dolumbank. Bilip bilmeden abuk yorumlar yapmayın. Gel de Bursa ve çevre ilçelerde dolum yapılan kocaman firmaların ve devlet kurumlarının listesini verelim, ilgililere sorarsın kaç tane kartuşunuzu bozdu Dolumbank diye.

• İSTANBUL KARAKÖY

İSTANBUL BİLGİSAYAR KIRTASİYE
    SAMİ DOĞRU
    Gümrük soka ada han no:9 kat :1/21
    karaköy /beyoğlu
    0212 244 77 10
    0533 226 18 67
    0541 234 30 34

www.istanbullbilisim.com

tüm kartuş toner dolumları ile hizmetinizdeyiz donanim haberden gelene yüzde 10 indirim

• İzmir'de Boytaş gerçekten iyi, ben çok memnunum.
  • Kartuş ve Toner dolumu için bu adrestenwww.microerbilisim.com garantili dolum yaptırabilir ya da dolum malzemelerini tedarik ederek kendiniz yapabilirsiniz.

• Selam arkadaşlar Ben Ankaradayım Toner ve Kartus dolumlarını Garatınlı ve orjınalden farklız yapıyoruz bılgınıze sunulur Bız kurumsal calısan bır fırmayız Bunun farkını anlarsınız saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.