Şimdi Ara

***SORUNSUZ KARTUS/TONER DOLUMU YAPAN YERLER!***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
3
Favori
18.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar cogu arkadasımız kartus ya da tonerlerini degistirmek yerine dolum yontemini tercih ediyor. Fiyatları dusununce bu zaten tek cozum gibi duruyor. Ancak burada da yazıcıyı bozmaya kadar giden kalitesiz,amatorce dolumlar karsımıza cıkıyor.

Bu konuyu acmamın sebebi degisik illerden arkadaslarımızın kaliteli ve sorunsuz toner dolum yapan yerleri bizimle paylaşmaları . Bu konudaki deneyimlerini yazmaları..

Ben İzmir'deyim. Acıkcası kaliteli toner ya da kartus dolumu yapan bir yer bilmiyorum . Bilen arkadaslar soylerlerse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 6 Kasım 2006; 2:34:51 >

• bende manisa dayım ama krtuş bizince ne yapıcam merak ediyorum doğrusu
  • istanbul kadıköyde yazıoğlunun kapısına göre sağdan 2. dükkanı öneriyor herkes.bende kartuşlarım bitince gidip orda bi deneme yapıcam.benim istanbulda bildiğim bi ora var.önünden geçerken içeri baktım adamların makinaları vardı.makina dolumu iyi oluyo diolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 4 Kasım 2006; 19:38:39 >
  • aslında şehir şehir bir yazım yapılabilir bu konuda. mesela benim acilen ankarada toner dolturtmam lazım. ilk kez yapıcam :)))

Ankara'da bu işi sağlam yapan yer varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vvv_com -- 8 Kasım 2006; 20:55:19 >
  • arkadaşlar bu konularda en iyi yerler makine ile dolum yapan yerler çünkü yeni çıkan çoğu yazıcıda chip var makinalı dükkanlarda bu chipler sıfırlanıyor ve dolumdada kartuşa hiç hava falan bulaşmıyor en iyisi makineli yerler
  • biz de dolduruyoruz.sorun olmuyor tam dolum yapıyoruz.garantili dolum yapılır.

Edirne\netA bilgisayar

nerdensin isterisen detaylı bilgi verebilirim.
  • arkadaslar konu ölmsesin. onemli oldugunu dusunuyorum.
    yok mu baska adres?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 12 Kasım 2006; 17:07:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazıcının Toner Modelini Bulmak
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende İzmir de oturuyorum. Geçen sene Çankayadaki Can fotokopide kartuş dolumu yaptırdım ve güzeldi. Geçen gün siyah kartuşu doldurttum adamlar kartuşumu bozdu ve hatalarınıda kabul etmiyorlar. Artık nerde dolum yaptırcam bilmiyorum. Renklide yakında biter. Senin bildiğin ve denediğin yer varmı?
  • İşte ben de birkac yer denedim hic biri iyi degildi biri cankayadaydı DMS nin sırasında bir yerdi. Biri de Alsancak tansasın ara sokagından girince köşede bir bilgisayarcı var. orasıydı..ikisi de kötü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 15 Kasım 2006; 19:40:40 >
  • Bizde çalıştığmız yere doldurtuyoruz garantili kartuş dolumu

Bursa/Tober Bilgisayar
  • ankara'da epson photo r220 yazıcımın kartuşlarını nerde doldurabilirim? 6 tanesi teknosada 145 ytl
  • Avrupa yakasında Mecidiyeköy Beşiktaş taraflarında var mı arkadaşlar bildiğiniz sorunsuz makinalı dolum yapan yer?
  • ANKARADA GARANTİLİ HP VE CANON KARTUŞLARINI DOLDURABİLECEK KALİTELİ KARTUŞCULAR ARANIYOR.

firma listesi çıkarmak için bu başlık altına devam edelim.

http://forum.donanimhaber.com/m_10574655/tm.htm

AÇTIĞIM "KARTUŞ DOLDURAN FİRMALAR LİSTESİ" ADLI BAŞLIK KALDIRILMIŞ

Forumda ayda bir kartuşumu nerede doldurabilirim tazında 2-3 başlık açılıyor. Eğer bir tane adam gibi liste olsa bu sorun hiç yaşanmazdı. Liste oluşturmaya çalışyoruz hemen siliniyor. Ben bu forumun mantığını anlamadım gitti...

@surfer ahın tuttu başlığı kaldırdılar, bari sen bu başlık altında bir liste oluşturda kartuş sorununu tamamen çözelim.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 23 Kasım 2006; 16:29:15 >

• bence kendiniz yapın dolumunuzu dahada uyguna geliyor. sizie bir link tüm malzemeleri burdan bulabilirsiniz . ben bu adresten alıp kendi dolumlarımı kendim yapıyorum.
    http://www.microer.com.tr/
  • Dostum zaten ben de liste olusturmak icin senden once bu baslıgı acmıstım..
    Zaten sorunsuz kartus dolumu yapan yerler dedigimiz zaman buradan bir liste cıkacagı aşina...
    neyse, umarım bir liste cıkar ama konu pek aktif degil.. yine de umutluyuz..
  • BORNOVA DA OFİS-SER DİYE BİR YER VAR VERGİ DAİRESİNİN YANINDA MAKİNALARI DA VAR ORDA DOLDURTABİLİRSİNİZ ARKADAŞLAR BEN ORDA DOLDURTUYORUM
  • ankarada ben sokullu da bir yer biliyorum nazar supermarketin altında kartus dolum merkezi die yanıp sonen ısıgı var.7,5 a doldurttum ben cok guzel.bantlıyo paketliyor fln.ben mennun kaldım.tavsiye ederim
  • Bu arada arkadaşlar boya kalitesi ve fiyat durumları nasıl yani renkli ve siyah dolumlarda onuda bilenler yazarlarsa faydalı olacağı kanatindeyim, teşekkürler.
  • arkadaşlar Antalyada da arayan arkadaşlar var ise burayı tavsiye ederim. kaliteli saglam kartuş toner dolumu yapıyorlar bilginize....

Tekno Büfe.
  • Ankara, Toner dolumu

toner dolumunu kendimiz yapabilirmiyiz peki?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.