Şimdi Ara

Sorunu çözene ak redline windows 10 cs go (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ëzreal

quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

anakartta onboard ekran kartı varmı?

birde denetim masası güç seçeneklerinde yüksek performans seçili yapabilirmisiniz?

Onboard karta nasıl bakıyoruz hocam
    Bilgisayara yarın bakabilirim sonucu haber veririm iyi akşamlar

Masaüstü PC olduğunu varsayarak söylüyorum, anakartın modelini yazabilirseniz onboard vga olup olmadığına bakılabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ëzreal

quote:

anakartta onboard ekran kartı varmı?

birde denetim masası güç seçeneklerinde yüksek performans seçili yapabilirmisiniz?

Onboard karta nasıl bakıyoruz hocam
    Bilgisayara yarın bakabilirim sonucu haber veririm iyi akşamlar

Masaüstü PC olduğunu varsayarak söylüyorum, anakartın modelini yazabilirseniz onboard vga olup olmadığına bakılabilir.

Dizüstü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu steam walled kodları skinler hiç sahibini buldumu merak ediyorum
  • Steamde, cs:go özellikler de

1) Yerel Dosyalar > Oyun önbelleğinin bütünlüğünü doğrula
    2) Çalıştırma seçeneklerini ayarla kısmına
    -w 1280 -h 800
    yazıp dene

16:10 formatında
    1280 genişlik
    800 yükseklik
    veya ekranına göre değer ver
  • Arkadaşın laptop switchable gpu lu olabilir. Yani onboard + amd şeklinde olabilir. Aynı sorunu ben de yaşamıştım ama win10 un ilk yayınlandığı zamanlardı. Amd nin sürücü desteğinden kaynaklanıyor bu durum. Laptop bir türlü amd kartı görmüyordu ve intel hd kartta da oyun açılmıyordu. Amd nin win 10 sürücü desteği olsa bile sanırım eski laptoplarda olan switchable gpu lar için yok. Büyük ihtimal durum ilk win 10 çıkışından beri değişmemiş.

Çözüm: win 7 ye geri dön.

Edit: bu konuda yalnız değiliz. Olay başıma geldiği zaman Amd ve microsoft forumlarında baya konu vardı bu durumla ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SALIGIA -- 19 Aralık 2015; 3:27:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SALIGIA

Arkadaşın laptop switchable gpu lu olabilir. Yani onboard + amd şeklinde olabilir. Aynı sorunu ben de yaşamıştım ama win10 un ilk yayınlandığı zamanlardı. Amd nin sürücü desteğinden kaynaklanıyor bu durum. Laptop bir türlü amd kartı görmüyordu ve intel hd kartta da oyun açılmıyordu. Amd nin win 10 sürücü desteği olsa bile sanırım eski laptoplarda olan switchable gpu lar için yok. Büyük ihtimal durum ilk win 10 çıkışından beri değişmemiş.

Çözüm: win 7 ye geri dön.

Edit: bu konuda yalnız değiliz. Olay başıma geldiği zaman Amd ve microsoft forumlarında baya konu vardı bu durumla ilgili.

Aynen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ëzreal -- 19 Aralık 2015; 7:20:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.