Şimdi Ara

Sorunu çözene ak redline windows 10 cs go

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 7de açılıyordu windows 10da açılmıyor nasıl düzeltebilirim ses geliyo ekran siyah oluyor
    redline görevde kullanılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ëzreal -- 8 Aralık 2015; 21:35:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Driverları kontrol edermisin hocam, bende win 10 kullanıyorum ama hiç sorun yaşamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

Driverları kontrol edermisin hocam, bende win 10 kullanıyorum ama hiç sorun yaşamadım

Güncelledim program yükledim ona güncellettim olmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sag tiklayip cs go exe ye , ozellikler e tiklayin

Uyumluluk seceneklerinden uyumluluk modunu windows 7 olarak dgstrn. Uygula degin calsiicaktir.

Olmaz ise blgilendirin tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stattrak -- 6 Aralık 2015; 20:22:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stattrak

Sag tiklayip cs go exe ye , ozellikler e tiklayin

Uyumluluk seceneklerinden uyumluluk modunu windows 7 olarak dgstrn. Uygula degin calsiicaktir.

google yaz

trade linkimi atıyımmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stattrak

Sag tiklayip cs go exe ye , ozellikler e tiklayin

Olmadı

Uyumluluk ayarlarında win10 yok dotada açılmıyor lolde sorun yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de kullanıyordum sonra ekran kartınız neyse onu indirin ben nvidia geforce extianlax diye bir şey indirdim optimize et dedim oldu

• Ëzreal kullanıcısına yanıt
    Tabiki de windows 10 olmayacak. Win 7 olarak yapıcaksın zaten. Dota da açılmıyorsa directx c++ redist güncelle/yeniden yükle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-42B93504E

Tabiki de windows 10 olmayacak. Win 7 olarak yapıcaksın zaten. Dota da açılmıyorsa directx c++ redist güncelle/yeniden yükle.
    Ekran kartı driveriniz yüklü ise kaldırın. Sonra nvdia ise sitesinden uygun driveri indirin. Kurarken temiz kurulum yap seçeneği var onu işaretleyin ve kurun. Kurulum bitince bilgisayarı yeniden başlatın.

Sonra masaüstüne sağ tıklayıp nvdia denetim masası seçeneğine tıklayın. Açılan ekranda soldan 3D ayarlarının yönetilmesi seçeneğine tıklayın ekranda bulunan 2 sekmeden (genel ayarlar ve program ayarları) program ayarları sekmesini seçin.

Takiben ilk seçimden program olarak CSGO'yu seçin ve 2. seçimden (bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin) yüksek performanslı nvidia işlemcisini seçip uygula deyin bi 3-4 saniye bekledikten sonra uygula seçeneği kaybolacak yani uygulanmış olacak sonra pencereyi kapatın ve oyuna girip deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: The-Zbeedy

Ekran kartı driveriniz yüklü ise kaldırın. Sonra nvdia ise sitesinden uygun driveri indirin. Kurarken temiz kurulum yap seçeneği var onu işaretleyin ve kurun. Kurulum bitince bilgisayarı yeniden başlatın.

Sonra masaüstüne sağ tıklayıp nvdia denetim masası seçeneğine tıklayın. Açılan ekranda soldan 3D ayarlarının yönetilmesi seçeneğine tıklayın ekranda bulunan 2 sekmeden (genel ayarlar ve program ayarları) program ayarları sekmesini seçin.

Takiben ilk seçimden program olarak CSGO'yu seçin ve 2. seçimden (bu program için tercih edilen grafik işlemciyi seçin) yüksek performanslı nvidia işlemcisini seçip uygula deyin bi 3-4 saniye bekledikten sonra uygula seçeneği kaybolacak yani uygulanmış olacak sonra pencereyi kapatın ve oyuna girip deneyin.

Ekran kartim ati radeon 5000 amdnin sitesinde yok hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: greencraft

Deneyecegim olursa haber veririm

ATI Radeon HD 5000 WINDOWS 10 64 Bit için Driveri ;http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy3&os=Windows%2010%20-%2064

Burada Catalyst Control Center tarzı birşey var aşağıda 245mb'lık onu indirip kurun hocam öyle deneyin...
  • quote:

ATI Radeon HD 5000 WINDOWS 10 64 Bit için Driveri ;http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy3&os=Windows%2010%20-%2064

Burada Catalyst Control Center tarzı birşey var aşağıda 245mb'lık onu indirip kurun hocam öyle deneyin...

Hocam bunu yükledim öncekini silmem mi gerekiyordu düzelmedi çünkü

Temiz kurulum için silmeniz gerekiyordu. Silin bilgisayarı yeniden başlatın sonra bunu yükleyip bilgisayarı tekrar yeniden başlatın sonra gerekli ayarları yapıp girin.
  • quote:

Temiz kurulum için silmeniz gerekiyordu. Silin bilgisayarı yeniden başlatın sonra bunu yükleyip bilgisayarı tekrar yeniden başlatın sonra gerekli ayarları yapıp girin.
    Aynı sorunu baska oyunlardada alıyormusun ?
  • quote:

Nasıl sileceğim ve gerekli ayarlar nedir hocam yaklaştık galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: terminal123

Csgo dota cssource açılmıyor
    Cs 1.6 ve lol açılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ëzreal

quote:

Orijinalden alıntı: terminal123

Csgo dota cssource açılmıyor
    Cs 1.6 ve lol açılıyor

Alıntıları Göster
    anakartta onboard ekran kartı varmı?

birde denetim masası güç seçeneklerinde yüksek performans seçili yapabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

anakartta onboard ekran kartı varmı?

birde denetim masası güç seçeneklerinde yüksek performans seçili yapabilirmisiniz?

Onboard karta nasıl bakıyoruz hocam
    Bilgisayara yarın bakabilirim sonucu haber veririm iyi akşamlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.