Şimdi Ara

Sorunum Ekran KartındaMı Oyleyse Ekran Kartı Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Üreticisi=Bios
    Sistem Modeli=P4M89-M7a
    Bios wersion=1.0
    İşlemci= Intel Pentium 4 CPu 3.00GHZ(2Cpus)
    Bellek=1470MG Ram
    Ekran Kartı=VGA

Arkadaslar bu bilgisayarimin ozeliikleri markası Pegasus diye birsey
    bilgisayarimda ekran kartim olmadigindan hic bir zaman iyi oyun oynayamadim
    arkadasim bana ati radeon x300/x550/x1050 series 256mb bir ekran karti verdi
    bunu bigisayarima taktim kullandim eskisinden iyiydi ama yinede istedigim gibi
    olmamisti. Bilgisayar Oyun oynarken birden bire kitleniyordu reset atmadan kendine
    gelmiyordu.Son zamanlarda Ekranda mavi bir yazi gelerek kapanmaya basladi.Sizce bu
    sorun Ekran kartindami bana yardim edin. Bir yardım daha isteyecegim sizden ekran
    kartindandir diye kendime ekran karti baktim internetten sizin dusuncelerinizi aldiktan
    sonra alacagim linki buhttp://www.incehesap.com/palit_8400gs8400gspalit_ekran_karti-510-16575.html
    sizce bu bilgisayara uyum saglarmi simdiden cok tesekkurler. ddr2 pc ye ddr3 ekran kartı takılırmı ?

• Uzun Zamandır Format Atmıyorsan Bi Format At Reset Falan Atmaz Rahat Rahat Kullanırsın.Ekran Kartı Olarak Ati 1Gb128Bit Tavsiye Ederim Senin Paylaştığın Kart 64Bit 40-50 Lira Fazla Ver 128 Bit Al Derim
  • Konuyla alakasız olacak belki ama o işlemcileri bilirim. Artık eskidi ama zamanın en canavar işlemcilerindendir. Belki son çıkan oyunları oynayamassın ama 1 gb daha ram takıp , güzel bir ekran kartı alırsan birçok oyun oynayabilirsin diye düşünüyorum. Ama dersenki oyunlardan tam verim almak istiyorum. O zaman değiştirmen lazım. En az 10 yıllık işlemci olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özcan35 -- 14 Ekim 2012; 0:52:46 >
  • cok yuksek ekran kartı isteyen bir oyun oynamiyorum sadece Muo online diye bir oyun var onu oynuyorum bana ekran karti onerirmisiniz bu sorun ekran k artından anladım kadadıyla
  • güç kaynağını yazmamışsın muhtemelen eski ve dandik bir psu var bilgisayarında yeni ekran kartını kaldırmayabilir o yüzden. ayrıca anakartın aradığın ekran kartlarını destekliyor mu onada bakmak lazım
  • atx power supply 250W

Sorunun ekran kartından kaynaklandıgını dusunmuyorum.. Bugun baska bir arkadasın ekran kartını taktım yıne eskı sorun devam edıyor.. Sizin de dedıgınız gibi Sorun Power da olabilir..
  • 250 watt güç kaynağıyla o iş olmaz. en azından gerçek bir 400 watt güç kaynağı alıp bilgisayara takmalısın. ekran kartı ve işlemci yüke bindiğinde güç kaynağı gerekli gücü karşılayamayınca böyle sorunlar çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkkarakartal1903

250 watt güç kaynağıyla o iş olmaz. en azından gerçek bir 400 watt güç kaynağı alıp bilgisayara takmalısın. ekran kartı ve işlemci yüke bindiğinde güç kaynağı gerekli gücü karşılayamayınca böyle sorunlar çıkabilir.

• sorun guc kaynadındanmıdır kesın yanı bılgısayarcıya goturcemde pc yı bılıyorsunuz konu hakkında fıkrınız yoksa musterı kazıklamanın yollarına kacıyorlar hemen guc kaynagını degıstırırsem olurmu duzelırmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.