Şimdi Ara

Sorunumu çözene 50 lira vereceğim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim dün facebookta bir problem oluştu facebookta geziyordum çıktım 10dakika sonra tekrar girdim bu manzarayla karşılaştım profilim gitmiş ana sayfada sadece admin olduğum sayfalar var menüde ise sadece çıkış ile ayarlar var ayarlardada fazla bir özellik yok acaba nasıl düzeltebilirim.

Sorunuma çözüm bulan varsa gerçekten 50 lira vereceğim havale veya kredi kartıyla ödeme yapabilirim.

İşte buda facebooka girdiğimde çıkan sayfa.

Sorunumu çözene 50 lira vereceğim.

• Merhaba,

Facebook'ta son zamanlar Hatalar ve Reklam vs. yönlendirmeler çıkmaya başladı. Ben de bu durumların nasıl çözülebileceği hakkında bir kaç öneri sunmak istedim.

Bu durumlarda yapılacak en mantıklı yöntem Facebook Operatörüne başvurmaktır. Hemen (Hotmail, Gmail, Yahoo) vs. kullandığınız E-Posta hizmetine girin.

Ardından sizler için hazırlamış olduğum (Hotmail)'den nasıl E-Posta atılır'ı inceleyiniz.

Hotmail ile Facebook Operatörüne mail atma; (Görsel)

Kime: ip@facebook.com

Konu: Facebook'ta İstenmeyen Reklam Yönelmesi

MESAJ;

Merhaba,

Ben Ömer Örnek (https://www.facebook.com/omerornek ) Adlı Facebook kullanıcısıyım.

20 Ağustos 2011 günü Facebook'a giriş(login) yapmak için E-posta'mı ve Şifremi yazdım ardından Facebook'a giriş yaptım. Giriş yaptıktan sonra Reklam sayfa yöneldi. ve Ana Sayfa, Profil, yönlendirme panelleri (linkleri) gitti, Sadece Ayarlar kısmıya oynayabiliyorum. ve Devamlı yeniledim, Tarayıcıları mı değiştirdim, Hiçbir şey değişmedi. Sorunun asıl kaynağı Facebook olduğunu düşünüyorum.

Sizden bu konu ile ilgili araştırma yapmanız için Rica ediyorum.

-Teşekkürler, İyi çalışmlara.

*Ömer Örnek
    (omerornek@hotmail.com)
    0535 - XXX - XX - XX

• PM at cozeyim hemen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.