Şimdi Ara

Sorunumua uygun hangi cep telefonunu almalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim telefon almakla ilgili küçük bir sorunum var yaşadığım yerle ilgili yaşım 13 ben bir sitede yaşıyorum istanbulda bizim ailenin bütçesi az ama benden küçük 3 arkadaşım var 11 ve 12 yaşındalar onların iphone ları var.benden büyük 1 arkadaşım var onunda iphone 5i var. benim normal tuşlu telefonu var tabi utanıyorum biraz. biz grup olarak gezeriz.benim yarıyılda 700 tl em olacak. bayağı bekleyip iphone 5 mi alayım arkdaşlarımda dalga konusu olmamak için yoksa normal güzel hoş duran her şeyi iyi bir telefon mu mesela discoverey gibi yani fikirlerinize ihtiyacım var . bu arada samsung telefonda alabilirim ama iyi oyun açmalı kesinle flaşı olmalı ve mümkünse android olsun eğer iphone alma derseniz.bide kamerası çok kötü olmamalı iyi olmalı sesi yüksek olmalı çoğunlukla müzik açarlarda.

• Xperia M veya Xperia L

Moto G de olabilir.

Bunlar şimdiki öneriler yarıyıla kadar çok şey değişir.

Şunuda eklemeden geçemeyeceğim hava atmak için değil kullanmak için telefon al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frolding -- 22 Temmuz 2014; 0:42:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakis acin yanlis ama dogal,bunu 13 degil 23 yasinda anlayacaksin,discoverye para verilmez zaten ayrica o ne yaa diye dalgada gecebilirler bence subatta bi parca inmis fiyatlar olabilir 750ye bulursan xperia M2 bakmani oneririm.hem oyun hem kamera hemde tasarim acisindan guzel bir cihaz sonucta sony kalitesi camur atamazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 22 Temmuz 2014; 2:34:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçeniz çok yüksek değil ve telefonu uzun kullanacaksınız sanırım. Android almayın derim. Bu fiyata alınabilecek cihazlardan biri lumia 720dir. Kamera performansı ortada zaten, stabilde çalışır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.