Şimdi Ara

Sorunuz varsa alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son Ümit kullanıcısına yanıt
    bunu söylemek için mail hesabı açtın, dh da hesap açtın, onayıydı şusuydu hepsini geçtin yorum yazdın. şimdi de bloklanıyorsun. ne kadar acı değil mi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcılarınavcısı

bunu söylemek için mail hesabı açtın, dh da hesap açtın, onayıydı şusuydu hepsini geçtin yorum yazdın. şimdi de bloklanıyorsun. ne kadar acı değil mi :D
    Hayır tabiki arkadaş soru sor dedi bende sordum siz niye hemen atladınız ?
  • böyle acı çektirerek öğretecem seni. bloklandın açmayacağım o bloğu beter ol :D
  • avcılarınavcısı kullanıcısına yanıt
    eyvallah paşam. işin gerçeği şu, gerçek edebiyat veya felsefe ehli beni çiğ çiğ yer.

güzel düşüncelerin için sağolasın.
  • quote:

acın var mı yok mu önce onu söyle bana :))

Alıntıları Göster
    Yok, hayır. Daha önce de hiç iletişimimiz bile olmadı. Sadece gözlemlerim sonucunda içindeki öfkeni birilerine kusup durduğunu gördüm. Neden bu kadar çok öfkelisin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FC547EB8D

Yok, hayır. Daha önce de hiç iletişimimiz bile olmadı. Sadece gözlemlerim sonucunda içindeki öfkeni birilerine kusup durduğunu gördüm. Neden bu kadar çok öfkelisin?

Alıntıları Göster
    ben senin gözlemini yerim :) bana dövüş teklif eden herif gelmiş hiçbir şey yokmuş ayağı yapıyor :D

sonra blok atınca ağlamayın. 2 dk kalıbının adamı ol. deki bana; "geçmişte sürtüşme yaşadığım doğru ama öfkenin nedenini öğrenmek isterim" eyvallah adam samimi derim. utanmadan bana iletişim kurmadığını söylüyorsun. boşa geçen hayatsın. 5 dk'mı sana harcadım, güzel bir cevap ver de harcadığıma değsin.

• quote:

ben senin gözlemini yerim :) bana dövüş teklif eden herif gelmiş hiçbir şey yokmuş ayağı yapıyor :D

sonra blok atınca ağlamayın. 2 dk kalıbının adamı ol. deki bana; "geçmişte sürtüşme yaşadığım doğru ama öfkenin nedenini öğrenmek isterim" eyvallah adam samimi derim. utanmadan bana iletişim kurmadığını söylüyorsun. boşa geçen hayatsın. 5 dk'mı sana harcadım, güzel bir cevap ver de harcadığıma değsin.

Alıntıları Göster
    Yazılarında öfkeli olduğunu görmüş ve ben de o an öfkeli olduğumdan dolayı dövüş teklif etmiştim. Ama cevap vermedin. İletişim kurmuş sayılmayız bence.

Evet, hala söylemiyecek misin öfkenin sebebini?

• sebep, bu coğrafyada yaşayıp da kendini mid/high class orta-üst sınıfta kendini gören insanlar. sebep orman kurallarına göre yaşayıp kendisini entel addeden ve yerine göre orman kurallarını kendisinden düşüklere uygulayan insanlar.

sebep coğrafya.
    sebep tarih.
    sebep kültür.
  • quote:

sebep, bu coğrafyada yaşayıp da kendini mid/high class orta-üst sınıfta kendini gören insanlar. sebep orman kurallarına göre yaşayıp kendisini entel addeden ve yerine göre orman kurallarını kendisinden düşüklere uygulayan insanlar.

sebep coğrafya.
    sebep tarih.
    sebep kültür.
    Anladım. Biraz daha sakin olmalısın bence. Yoksa biz de yazılarını okuyup sana sinirleniyoruz.

• yalanın daniskası

nerede okumuşum o laneti
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt042

yalanın daniskası

nerede okumuşum o laneti
    Laga luga yapma.

Cevap verdigin medaji aluntila..

• selahattın ısık@dün

Forumdaki tum atayistlere lanet okuyan tek kisi Mhmt042 dir..

Ondan af ve nagfiret dilen..

Sukur namazini kil..

3 koyun kesip 1 ni kira 1 ni bana..

Bos ver kiri 3 sinide bana getir..

2023 2055 2071 olmak uzre uc posta zikir tesbihi cek..

Bi anda kafanda köm altinda seccade yaninda 2 melek belirecek..

Sag melekle sabah sol melekle aksam mesk edebilirsin..

Bu mesajda bahsedilenler: @Mr. Cheritto Bağlı Mesajı Gör

alıntı yaparak yazmıştım ama bu sfer kopyala yapıştır yapayım
    ilk satır ne yazıyor
  • selahattin şuna cevap verme konum hiç oluyor.
  • mhmt042 M kullanıcısına yanıt
    sende beyin olsa ciddiye alıp cevap vereceğine tebessüm eder geçersin.
    kişilik form alma evresinde temel besin öğelerinden yoksun kaldı mı böyle oluyor..
    ciddiye alıyorsan da hakkında yazdıklarımın arkasındayım.
    her ateisti deisti gebertilmesi gereken mahlukatlar olduğunu hakaret ve küfürlerine sıra gelmeden anlayacak biriyim..
    anlaması kıtlarda geçmiş mesajlarından kimyasal analizini yapabilirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 20 Ekim 2018; 22:54:44 >
  • quote:

selahattin şuna cevap verme konum hiç oluyor.
    adam ve madamlık testine sokmak süreti ile kaç paralık insanlarla diyaloğa girip anladıktan sonra etiketleme yapıyorum..
  • blok at geç
  • quote:

blok at geç
    en mantıklısı.vakit israfı..

bu arada konuyu iyi kaynatıp sorulardan kaçtın hep..

anlat bakalım ne yaptın ne ettin..

yine millete girişecek misin..
  • mhmt042 M kullanıcısına yanıt
    seni tarafıma taktığımdan değil

nitche nin

şeref ve namus şövalyesi tanımına uyduğundan yalanlarına cevap vermek için muhatap alıyorum..

seviyenin ne olduğu bölümdeki herkes bildiği gibi bende kabullenmeye başladım diyebilirim..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.