quote:Orjinalden alıntı: cornrose Seninde görmeni saglamak amacıyla Görmedinmi yoksa? 10-9-8-7-6..... Görmediğimi nerden çıkardın ?
quote:Orjinalden alıntı: Rasqutin quote:Orjinalden alıntı: cornrose Seninde görmeni saglamak amacıyla Görmedinmi yoksa? 10-9-8-7-6..... Görmediğimi nerden çıkardın ? Tepkisizdin sanki? Benmi yanlış anladım acaba??????
quote:Orjinalden alıntı: cornrose quote:Orjinalden alıntı: Rasqutin quote:Orjinalden alıntı: cornrose Seninde görmeni saglamak amacıyla Görmedinmi yoksa? 10-9-8-7-6..... Görmediğimi nerden çıkardın ? Tepkisizdin sanki? Benmi yanlış anladım acaba?????? Birden fazla soru işareti koyunca anlamı güçlendirdiğini mi düşünüyorsun ?
quote:Orjinalden alıntı: Rasqutin quote:Orjinalden alıntı: cornrose quote:Orjinalden alıntı: Rasqutin quote:Orjinalden alıntı: cornrose Seninde görmeni saglamak amacıyla Görmedinmi yoksa? 10-9-8-7-6..... Görmediğimi nerden çıkardın ? Tepkisizdin sanki? Benmi yanlış anladım acaba?????? Birden fazla soru işareti koyunca anlamı güçlendirdiğini mi düşünüyorsun ? Anlam ifadelerden doğar aynı bunun gibi"" Ya sen stres atmayamı geldin?