quote:Orjinalden alıntı: ***ceylo*** beni neden kaale almadınız Miniğim seni kââle almaz olurmuyuz hiç Bunu neden düşündün? takıntılılarvar.giff
@corn Benim ilk sorumun ''neden birden fazla soru işareti kullanıyorsun?'' olduğunu hatırlatmalı mıyım ? @ceylo Kaale almamamız senin ağlamanı mı gerektirir ?
quote:Orjinalden alıntı: Rasqutin @corn Benim ilk sorumun ''neden birden fazla soru işareti kullanıyorsun?'' olduğunu hatırlatmalı mıyım ? @ceylo Kaale almamamız senin ağlamanı mı gerektirir ? Sordugun soruyu unutmssun sanırım "Birden fazla soru işareti koyunca anlamı güçlendirdiğini mi düşünüyorsun ?" Ben hatırlattım şimdi öyle değilmi?
quote:Orjinalden alıntı: cornrose quote:Orjinalden alıntı: Rasqutin @corn Benim ilk sorumun ''neden birden fazla soru işareti kullanıyorsun?'' olduğunu hatırlatmalı mıyım ? @ceylo Kaale almamamız senin ağlamanı mı gerektirir ? Sordugun soruyu unutmssun sanırım "Birden fazla soru işareti koyunca anlamı güçlendirdiğini mi düşünüyorsun ?" Ben hatırlattım şimdi öyle değilmi? Hatırlatmış olmanın soruma verdiğin cevabın sorumla ilgisiz olduğunu değiştireceğini mı düşünüyorsun ? Aklımın karıştığının farkında mısın ?
Ben aklının karıştıgının farkındayım ama sen benim cevabımın sorunla arasındaki ilişkiyi anlamadıgının da farkındayım? Biraz ara vermek istermisin?
quote:Orjinalden alıntı: cornrose Ben aklının karıştıgının farkındayım ama sen benim cevabımın sorunla arasındaki ilişkiyi anlamadıgının da farkındayım? Biraz ara vermek istermisin? Ben bi yemek yiyip geleyim izin verir misin ?
quote:Orjinalden alıntı: Rasqutin quote:Orjinalden alıntı: cornrose Ben aklının karıştıgının farkındayım ama sen benim cevabımın sorunla arasındaki ilişkiyi anlamadıgının da farkındayım? Biraz ara vermek istermisin? Ben bi yemek yiyip geleyim izin verir misin ? Rica ederim Tabiki yemekleride karıştırma olurmu ?
quote:Orjinalden alıntı: Eternal_Fox @Rasqutin 1907 idsini nasıl aldın? admin veya mod fakesimisin? 241 olmadan şüpheliyim Sen 163012 id'sini nasıl aldıysan bende öyle aldım. @corn yemekleri karıştırmak nasıl oluyor ?
quote:Orjinalden alıntı: cornrose quote:Orjinalden alıntı: ***ceylo*** beni neden kaale almadınız Miniğim seni kââle almaz olurmuyuz hiç Bunu neden düşündün? takıntılılarvar.giff maksat soru sormak olsun diye sorduğumu anlayamadınız mı? @Raaquitin,hangi yemekler, hani nerde
quote:Orjinalden alıntı: ***ceylo*** kızgın bi mizacım var gibi mi duruyo birlik ne zaman geldin What dedin gülüm?