slmlar ahali direk olaya giricem elimde bi sos var steel armor phy def:17.9(%19) mag def:23,3(%16) dur:64(%29) parry ratio:17 (%50) phy reinforce:8,9(%3) mg reinforce:11,7(%3) male mastery level 21(warior) avrupa seal of star immortal(1time/times) steady(5time/times) hp 30 increase (%38) oyunda 1.haftamı doldurdum ve saturndeyim fakat ederi ne kadar bilmem 500k dan pazara koydum çokmu demişim yoksa iyimi çoksa ne kadara koyayım şimdiden tşkler saygılar..
banada 1 lvlde manyanq'tan düşmüştü npc ye sattım , uğraşma ezik sos'larla hedefin büyük olsun , şöyle bi 76 sun düşürmeye çalış
quote:Orjinalden alıntı: GenGar_TR banada 1 lvlde manyanq'tan düşmüştü npc ye sattım , uğraşma ezik sos'larla hedefin büyük olsun , şöyle bi 76 sun düşürmeye çalış O Lv de 76 Sun Helal... Bencede Hedefin Buyuk Olsun...
Kullanabiliyorsan kullan.Eğer kullanamıyorsan ve illa da satacağım diyorsan koy 300-350 K dan belki parası kendine fazla gelen biri alır.
en son yazan arkadaşın söledigine katılıyomkullanabiliyorsan kullan kulanamıyorsan da mantıklı bi fiyata stala koy belki alan çıkar