bu adam kendisine gelen pm lerden oyun oynayamaz bizim guild de bi adamda wardı 52+5 sosun sword..sürekli pm geliyordu..
kaldı ki böyle bi silahla geziyosan her an hacklenebilirsin..
silahın ucuna nur inmiş,flörasan gibi ..
quote:
Orjinalden alıntı: Flara
Immortal denen bir şey var kardeşim..Ayrıca adam serverı geçmiş oyunun en zengini olmuş immortalı almak için kredi kartına ihtiyacıda yok item malldaki herşey stallda satılabiliyor..Çek 5 tane Hotan-Jangan git kendine maymun al o derece yani..Maymunlar oyun parasıyla "en fazla" 2,5m yapıyo zaten..
maymunlar oyu8n parasıyla alınmıoki ;)
gozlerim kamastı walla keşke AVRUPA serverindede olsa bu sialh walla hic bi baba yigit alamaz onu
be o silahla eziqlerin sehri jangana bile inmem ivrenc bi silah mışş şaka yhapıyom
bu adamın zerk olarak lvl36 skill ini üstümde uyguladığını düşünmek bile istemezdim heralde
yaw bide ben biresimde görmüştüm silah sapsarı parlıyodu acaba bu nası bi silah sölermisiniz
quote:
Orjinalden alıntı: BuLLdoZeRrR
quote:
Orjinalden alıntı: Flara
Immortal denen bir şey var kardeşim..Ayrıca adam serverı geçmiş oyunun en zengini olmuş immortalı almak için kredi kartına ihtiyacıda yok item malldaki herşey stallda satılabiliyor..Çek 5 tane Hotan-Jangan git kendine maymun al o derece yani..Maymunlar oyun parasıyla "en fazla" 2,5m yapıyo zaten..
maymunlar oyu8n parasıyla alınmıoki ;)
Kore serverından bahsediyo dikkat ettiysen yazılı korece
yaw bide armorlar super degree 9 :( nerde bizde bunlar......
quote:
Orjinalden alıntı: wwinntterr
yaw bide ben biresimde görmüştüm silah sapsarı parlıyodu acaba bu nası bi silah sölermisiniz
+7 olunca sarımsı turuncumsu parlar
quote:
Orjinalden alıntı: kakarikikiri
quote:
Orjinalden alıntı: kakarikikiri
Supersin
bizim neden böyle bi silkroad dımız olmadı koreliler 90 dı biz 70 şimdi bizde 90 olabiliriz ama onların limit 150 lvl fırlar bence
ii de maymunlar bi ara bizim oynadıgımız sro serverında staalll a koyulabiliniyordu o zmaan satılıyordu mesela oyle bisilerde wardı yane 1 m e cok wardı satan insanlar
quote:
Orjinalden alıntı: baddread
ii de maymunlar bi ara bizim oynadıgımız sro serverında staalll a koyulabiliniyordu o zmaan satılıyordu mesela oyle bisilerde wardı yane 1 m e cok wardı satan insanlar
O senin dediğin 2 yıl önceydi
WUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Vayy anasini!!!
Silah sanatını seviyorum yaw
GM malı bence ama olmayabilir de yani süper o yüzden GM malı dedim Olmayabilir de*
quote:
Orjinalden alıntı: Beni7Bitirdi
GM malı bence ama olmayabilir de yani süper o yüzden GM malı dedim Olmayabilir de*
bu biraz garip bir cumle olmuş gm malı derken yanlış anlaşılabilir şahsen ben yanlış anladım