Şimdi Ara

SoSun +9 Glavie (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu adam kendisine gelen pm lerden oyun oynayamaz bizim guild de bi adamda wardı 52+5 sosun sword..sürekli pm geliyordu..

kaldı ki böyle bi silahla geziyosan her an hacklenebilirsin..
  • silahın ucuna nur inmiş,flörasan gibi ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flara

Immortal denen bir şey var kardeşim..Ayrıca adam serverı geçmiş oyunun en zengini olmuş immortalı almak için kredi kartına ihtiyacıda yok item malldaki herşey stallda satılabiliyor..Çek 5 tane Hotan-Jangan git kendine maymun al o derece yani..Maymunlar oyun parasıyla "en fazla" 2,5m yapıyo zaten..
    maymunlar oyu8n parasıyla alınmıoki ;)
  • gozlerim kamastı walla keşke AVRUPA serverindede olsa bu sialh walla hic bi baba yigit alamaz onu
  • be o silahla eziqlerin sehri jangana bile inmem ivrenc bi silah mışş şaka yhapıyom
  • bu adamın zerk olarak lvl36 skill ini üstümde uyguladığını düşünmek bile istemezdim heralde
  • yaw bide ben biresimde görmüştüm silah sapsarı parlıyodu acaba bu nası bi silah sölermisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuLLdoZeRrR

quote:

Orjinalden alıntı: Flara

Immortal denen bir şey var kardeşim..Ayrıca adam serverı geçmiş oyunun en zengini olmuş immortalı almak için kredi kartına ihtiyacıda yok item malldaki herşey stallda satılabiliyor..Çek 5 tane Hotan-Jangan git kendine maymun al o derece yani..Maymunlar oyun parasıyla "en fazla" 2,5m yapıyo zaten..
    maymunlar oyu8n parasıyla alınmıoki ;)

Kore serverından bahsediyo dikkat ettiysen yazılı korece
  • yaw bide armorlar super degree 9 :( nerde bizde bunlar......
  • quote:

Orjinalden alıntı: wwinntterr

yaw bide ben biresimde görmüştüm silah sapsarı parlıyodu acaba bu nası bi silah sölermisiniz

+7 olunca sarımsı turuncumsu parlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: kakarikikiri

silahın ucuna nur inmiş,flörasan gibi ..

• quote:

Orjinalden alıntı: kakarikikiri

silahın ucuna nur inmiş,flörasan gibi ..

Supersin
  • bizim neden böyle bi silkroad dımız olmadı koreliler 90 dı biz 70 şimdi bizde 90 olabiliriz ama onların limit 150 lvl fırlar bence
  • ii de maymunlar bi ara bizim oynadıgımız sro serverında staalll a koyulabiliniyordu o zmaan satılıyordu mesela oyle bisilerde wardı yane 1 m e cok wardı satan insanlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: baddread

ii de maymunlar bi ara bizim oynadıgımız sro serverında staalll a koyulabiliniyordu o zmaan satılıyordu mesela oyle bisilerde wardı yane 1 m e cok wardı satan insanlar

O senin dediğin 2 yıl önceydi
  • WUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
    Vayy anasini!!!
  • Silah sanatını seviyorum yaw
  • GM malı bence ama olmayabilir de yani süper o yüzden GM malı dedim Olmayabilir de*
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beni7Bitirdi

GM malı bence ama olmayabilir de yani süper o yüzden GM malı dedim Olmayabilir de*

bu biraz garip bir cumle olmuş gm malı derken yanlış anlaşılabilir şahsen ben yanlış anladım
  • wow wow
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.