Şimdi Ara

SoSun +9 Glavie

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce verildimi bilmiyorum. İşte SoSun +9'un resmi ( lvl 76 Glavie )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaigorn -- 5 Aralık 2006; 21:33:21 >

• KOREA SERVERLARINDA HERLADE? AMA GLAVİE SUPER GOZUKUO BENCE
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanİHlal

KOREA SERVERLARINDA HERLADE? AMA GLAVİE SUPER GOZUKUO BENCE
    skillsiz, 70 level bi kaç adamı oturtucağı kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeaVen eviL

skillsiz, 70 level bi kaç adamı oturtucağı kesin

Alıntıları Göster
    bu herif nası cesaret etmiş +9 basmaya allh korusun ya yok olsaydı SOSUN 76 lwl glavie tabi +9 olarak düşmüşse o ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artix

bu herif nası cesaret etmiş +9 basmaya allh korusun ya yok olsaydı SOSUN 76 lwl glavie tabi +9 olarak düşmüşse o ayrı

Alıntıları Göster
    Immortal denen bir şey var kardeşim..Ayrıca adam serverı geçmiş oyunun en zengini olmuş immortalı almak için kredi kartına ihtiyacıda yok item malldaki herşey stallda satılabiliyor..Çek 5 tane Hotan-Jangan git kendine maymun al o derece yani..Maymunlar oyun parasıyla "en fazla" 2,5m yapıyo zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flara

Immortal denen bir şey var kardeşim..Ayrıca adam serverı geçmiş oyunun en zengini olmuş immortalı almak için kredi kartına ihtiyacıda yok item malldaki herşey stallda satılabiliyor..Çek 5 tane Hotan-Jangan git kendine maymun al o derece yani..Maymunlar oyun parasıyla "en fazla" 2,5m yapıyo zaten..

Alıntıları Göster
    neden bizim sro da yok böyle şeyler yaa şeytan diyo grup dal şunlara hep kore ne var sa yoksa kore koreliler dııııııııııııııııııııııııııttttttt alayınzı

ruHHH HassttasıI gerYYYYY deLüüüüü KoyLu Cocuğu=joymax

• quote:

neden bizim sro da yok böyle şeyler yaa şeytan diyo grup dal şunlara hep kore ne var sa yoksa kore koreliler dııııııııııııııııııııııııııttttttt alayınzı

ruHHH HassttasıI gerYYYYY deLüüüüü KoyLu Cocuğu=joymax

Alıntıları Göster
    Adam sana bedavaya oyun yapıyo sen gitmiş saydırıyosun hem bu silahta ayın 19unda Taklamahan açılınca bizede gelcek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaigorn

Adam sana bedavaya oyun yapıyo sen gitmiş saydırıyosun hem bu silahta ayın 19unda Taklamahan açılınca bizede gelcek.

Alıntıları Göster
    Hayır gelmeyecek..19'undaki update'de sadece 8 degree itemlerin yüksek Lvleri gelecek..
  • quote:

Hayır gelmeyecek..19'undaki update'de sadece 8 degree itemlerin yüksek Lvleri gelecek..

Alıntıları Göster
    bende koreye basladim ne trafic var ne bisi miss gibi kasiyom valla actim mage i kasiyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lead away

bende koreye basladim ne trafic var ne bisi miss gibi kasiyom valla actim mage i kasiyom

Alıntıları Göster
    bu arada silkroad korede avrupa (istanbul vs...) yeni gelen charlar fln en fazla lvl 48 itemi fln vardi simdi 60 a cikti lvl 60 skilleri fln acildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaigorn

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: shaigorn

OYUN DOĞRU DÜZGÜN OLMADIKTAN SONRA BEDAVA OLMUŞ NE YAZAR BAK WoW a fıstık gibi oyun kredi kartım olsa oynucamm

• quote:

quote:

OYUN DOĞRU DÜZGÜN OLMADIKTAN SONRA BEDAVA OLMUŞ NE YAZAR BAK WoW a fıstık gibi oyun kredi kartım olsa oynucamm

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _last samurai_

quote:

Oyun düzgün değiLse oynamak zorunda değiLsiniz,kimse de sizLerin her konu başLığı aLtında argo ve küfürLü mesajLarınızı görmek zorunda değiL .. Wow oynamak için kredi kartına da gerek yok,normaL mevduat hesabı banka kartLarı da kuLLanıLabiLiniyor ayLık ödemeLer için ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Spartachus

quote:

Orjinalden alıntı: _last samurai_

quote:

Oyun düzgün değiLse oynamak zorunda değiLsiniz,kimse de sizLerin her konu başLığı aLtında argo ve küfürLü mesajLarınızı görmek zorunda değiL .. Wow oynamak için kredi kartına da gerek yok,normaL mevduat hesabı banka kartLarı da kuLLanıLabiLiniyor ayLık ödemeLer için ..

Alıntıları Göster
    onun ne demek olduğunu söyleyebilirmisin mevduat flaan?belirttiğim gibi ben iki ay da sadece level 26 yapmış bi insanım buda oyuna bağlılığım gösterir yani az az da olsa böyle şeyler insannın moralini bozuyo düşünsene bi iş yerindesin diğer bi insanla aynı mevkii desin ama sen 1000 ytl o 5000 ytl maaş alıyo buda öyle bişey

• quote:

onun ne demek olduğunu söyleyebilirmisin mevduat flaan?belirttiğim gibi ben iki ay da sadece level 26 yapmış bi insanım buda oyuna bağlılığım gösterir yani az az da olsa böyle şeyler insannın moralini bozuyo düşünsene bi iş yerindesin diğer bi insanla aynı mevkii desin ama sen 1000 ytl o 5000 ytl maaş alıyo buda öyle bişey

Alıntıları Göster
    2 ayda 26 LvL yaptıysan süper :) Direk wow oynamaLısın , mevduat hesabını herhangi bir bankaya gidip açtırabiLir,kendine bu hesap üzerinden banka kartı aLabiLirsin .. bL!zzard'a ödemeLeri de o hesap numarası üzerinden yaparsın .. Kredi kartı iLe değiL de,kendi hesabına yatırdığın parayLa yapmış oLursun .. Pek bir farkı yok ama kredi kartından iyidir :)
    Edit : Bazı bankaLarın genç kart ya da benzeri muhabbetLeri vardı,yanıLmıyorsam 12-18 yaş arası kuLLanıLabiLen bir hesap .. Reşit oLan herhangi bir aiLe büyüğün iLe gidip hesabı açtırabiLirsin,bunun kimseye bir zararı oLmayacağı için kredi kartı gibi karşı çıkıLacağını sanmam ..

Ben bu Sosun LvL 76 oLayını anLadım da,bu arkadaş Isyetaru faLan mı bekLiyor acaba ki fazLa vurmaz sanırım,yoksa Rok DağLarı yoLunda bi Kar havası aLıyım mı demiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartachus -- 5 Aralık 2006; 22:46:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Spartachus

2 ayda 26 LvL yaptıysan süper :) Direk wow oynamaLısın , mevduat hesabını herhangi bir bankaya gidip açtırabiLir,kendine bu hesap üzerinden banka kartı aLabiLirsin .. bL!zzard'a ödemeLeri de o hesap numarası üzerinden yaparsın .. Kredi kartı iLe değiL de,kendi hesabına yatırdığın parayLa yapmış oLursun .. Pek bir farkı yok ama kredi kartından iyidir :)
    Edit : Bazı bankaLarın genç kart ya da benzeri muhabbetLeri vardı,yanıLmıyorsam 12-18 yaş arası kuLLanıLabiLen bir hesap .. Reşit oLan herhangi bir aiLe büyüğün iLe gidip hesabı açtırabiLirsin,bunun kimseye bir zararı oLmayacağı için kredi kartı gibi karşı çıkıLacağını sanmam ..

Ben bu Sosun LvL 76 oLayını anLadım da,bu arkadaş Isyetaru faLan mı bekLiyor acaba ki fazLa vurmaz sanırım,yoksa Rok DağLarı yoLunda bi Kar havası aLıyım mı demiş :)

Alıntıları Göster
    şimdi bunu 15 yaşında bi çocuk yapabiliyor mu??

• quote:

şimdi bunu 15 yaşında bi çocuk yapabiliyor mu??

Alıntıları Göster
    Greece serverında bile sos+9 gliave olduguna göre pek şaşırmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiberbaz

Greece serverında bile sos+9 gliave olduguna göre pek şaşırmadım

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR OYUN DEMO OLDUĞU İÇİN BAZI AKSAKLIKLAR OLUYO AMA ÇEKTİĞİMİZ EZİYETE BENCE DEYİYOR DEYMESE ŞU AN BU FORUMDA OLMAZDIK BENCE EN BÜYÜK PROBLEM OYUN ESNASINDA AŞIRI DERECEDE KASMA OLUYO OYUNA GİRİŞTE 30 DAK UĞRAŞTIĞIM OLUYO DÜN MESELA 6 SEFER OYUN ESNASINDA DC OLDUM YİNE GİRMEYE ÇALIŞTIM VE BAŞARDIM BENİM MERAK ETTİĞİM BİR HUSUS HAKKINDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ KORE DİYE GEÇEN MUHABBET BİRAZ KARIŞIK SANIRIM YAZILAR FALAN UZAK DOĞU YAZISI BUDA OYUNDAN HAZ DUYMANI BİRAZ KESİYO

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Flara

önceden bizdede vardı bu item malldeki itemlerin stallarda satılması istediğine verilimi v.s
    hatta ben xianda 2m ye maymun alacaktım çalıştım çabaladım 2m biriktirdim sonradan öğrendimki olay bitmiş şaşırmış kalmıştım
    ama cidden çok güzel bir şeydi tickitlar global chatler herşeyyy stallarda mewcuttu :D
    şimdi öle birşey olsa sanırsam hiç pm atmam sadece globalla konuşurum heheheh

• quote:

Orijinalden alıntı: ___mua___

quote:

Orjinalden alıntı: Flara

önceden bizdede vardı bu item malldeki itemlerin stallarda satılması istediğine verilimi v.s
    hatta ben xianda 2m ye maymun alacaktım çalıştım çabaladım 2m biriktirdim sonradan öğrendimki olay bitmiş şaşırmış kalmıştım
    ama cidden çok güzel bir şeydi tickitlar global chatler herşeyyy stallarda mewcuttu :D
    şimdi öle birşey olsa sanırsam hiç pm atmam sadece globalla konuşurum heheheh

Alıntıları Göster
    ıtem mall dan alması kolayda kredi kartı olayı canımı sıkıyo abi ne hack ler var adam kredi kartını bir patlatırsa anan ağlar kredi kartı bilgisini vermek iyi bir şey değil bir de limitin 3,500 ytl se döt ister

• quote:

Orijinalden alıntı: BOSPHORUS

ıtem mall dan alması kolayda kredi kartı olayı canımı sıkıyo abi ne hack ler var adam kredi kartını bir patlatırsa anan ağlar kredi kartı bilgisini vermek iyi bir şey değil bir de limitin 3,500 ytl se döt ister

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: barbar123456

Resmi sitesinden alıyosun korkmana gerek yok.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.