Şimdi Ara

sosun bow ne kadar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • resim olmadan artık kimseye inanmıyorum 16 lvl sosun hee çok zor düşmesi boş cene yapmıyalım koy resmi konuşalım
  • 80 ile 100 m arasinda sp farm yapmak isteyen birinin sahip olabilecegi silah ben venicede boyle bir silah icin zamaninda 100 m gozden cikartmistim ama bulamamistim
    en asagi 90 - 100 satarsin ama sabir isi
    her serverde aranan ve tam bir farm silahi oldugu icin sabirla beklenirse istenen fiyata rahatlikla verilebilecek bir silah
  • Niye satıyorsunki kendin kullan
  • Server Xian,Elderado,Zeus İse Alıcıyım Hangi Server oldugunu söylersen sevinirim.
  • 25m den aşşağı satma
  • 25m e sos koyuyolar 40 -50m ede som sen onu en az bi 90 -100m arası bi fiyata koy.. Tabi silahı +3 yapmadan satma.. yoksa dahada değerli olur silah
  • quote:

Orjinalden alıntı: _CrAzY_

Server Xian,Elderado,Zeus İse Alıcıyım Hangi Server oldugunu söylersen sevinirim.

eldorado
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet1541

Bence en az 50m eder ama serverlarde fark eder

bncede
  • 50 m eder bnce
  • Bnce satma..İlk bi char aç kendine farmını fln yap ondan sonra satarsın.Hem char sağlam olur Bu bnm fikrim tabi..

Edit:İmla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DréaminLife -- 14 Mayıs 2007; 17:13:18 >
  • Bize ne zaman düşecek onu merak ediyorum.İyi bir silah değerini buluncaya kadar satma.Acelen yoksa hiç satma.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.