ARKADAŞLAR BUGÜN BANA lwl 16 lık sosun düstü ss eklicektim ama boyut büyük o yüzden bu sosun ne kadar eder
Çok para ... Pek bi bilgim yok ama lvl 16 sos bile bayağı ediyodu 80m falan edebilir ? bilgim yok fazla uçmuş olabilirim ...
quote:
Orijinalden alıntı: Twinblade
Çok para ... Pek bi bilgim yok ama lvl 16 sos bile bayağı ediyodu 80m falan edebilir ? bilgim yok fazla uçmuş olabilirim ...
quote:
Orjinalden alıntı: Twinblade
tmm yinede saol başka fikri olan
quote:
Orijinalden alıntı: flexquin
quote:
Orjinalden alıntı: Twinblade
tmm yinede saol başka fikri olan
Alıntıları Göster
Bence en az 50m eder ama serverlarde fark eder
quote:
Orijinalden alıntı: CcCVaTaNCcC
Bence en az 50m eder ama serverlarde fark eder
Alıntıları Göster
Babelde SoM'lar 40mil'den gidiyor. Bence sen bunu 250mil olarak yaz. Yaklaşık 1-2 hafta içinde alacağın en iyi teklife sat.
quote:
Orijinalden alıntı: Fa1rSworD
Babelde SoM'lar 40mil'den gidiyor. Bence sen bunu 250mil olarak yaz. Yaklaşık 1-2 hafta içinde alacağın en iyi teklife sat.
Alıntıları Göster
siz bunları hangi monsterlerdan düşürüyorsunuz ban hiç bi tane düşmüyor şans....
quote:
Orijinalden alıntı: akalayci2005
siz bunları hangi monsterlerdan düşürüyorsunuz ban hiç bi tane düşmüyor şans....
Alıntıları Göster
adamın biri daha demin 25m ye sat dedi ne yapayım
quote:
Alıntıları Göster
Döv.. 25m çok az. Sakın satma. Servet yapma fırsatın varken neden daha az bir parayla yetinesin? Dediğimi yap bence. Bu şekilde bir türk sayemde 40mye koyduğu 67lv som'u 100mile sattı. Gerçi oda hayırsız çıktı unuttu bizi sonra ama. Neyse ben fikrimi söyledim. Karar senin.
quote:
Alıntıları Göster
50M DEN AŞAĞI KOYMA BENCE
quote:
Orijinalden alıntı: Fa1rSworD
Döv.. 25m çok az. Sakın satma. Servet yapma fırsatın varken neden daha az bir parayla yetinesin? Dediğimi yap bence. Bu şekilde bir türk sayemde 40mye koyduğu 67lv som'u 100mile sattı. Gerçi oda hayırsız çıktı unuttu bizi sonra ama. Neyse ben fikrimi söyledim. Karar senin.
Alıntıları Göster
valla en son oyuna girdigimde 100-120 m ediyodu ... Alps
quote:
Orijinalden alıntı: tekilah22
valla en son oyuna girdigimde 100-120 m ediyodu ... Alps
Alıntıları Göster
olmypusta som+6 95m a gitti ve şuan som+5 ler 80m civarı geziniyo stallarda, eğer +3/5 falan basarsan rahat 130m civarına gider..
quote:
Orijinalden alıntı: Agamotto
olmypusta som+6 95m a gitti ve şuan som+5 ler 80m civarı geziniyo stallarda, eğer +3/5 falan basarsan rahat 130m civarına gider..
Alıntıları Göster
hangi server_?
quote:
Orijinalden alıntı: nuisance
hangi server_?
Alıntıları Göster
evet server ne?
quote:
Orijinalden alıntı: necooo
evet server ne?
Alıntıları Göster
125 m gibi koy ama belki biraz daha yukseltebilirsin (ne sanslı adamlar var ya)
quote:
Orijinalden alıntı: Bögüalp
125 m gibi koy ama belki biraz daha yukseltebilirsin (ne sanslı adamlar var ya)
Alıntıları Göster
sosunlar 150mdan aşağı gitmez herhalde çünkü lvl 16lık sosun bu spartada sosun 16bow için 180m teklif geldiğini biliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: flexquin
ARKADAŞLAR BUGÜN BANA lwl 16 lık sosun düstü ss eklicektim ama boyut büyük o yüzden bu sosun ne kadar eder
İkinci bir buildi bow olan biri farma girmeyi hedeflerse lvl 16 da alabilir..Başka türlü kolay kolay satamazsın..Umarım istediğin fiyata gider..
quote:
Orijinalden alıntı: LooKinG
quote:
Orjinalden alıntı: flexquin
İkinci bir buildi bow olan biri farma girmeyi hedeflerse lvl 16 da alabilir..Başka türlü kolay kolay satamazsın..Umarım istediğin fiyata gider..
ben bi adamdan(noob)dan lvl 1 sosun bowu 100k ya almıştım piyasayı bende bilmiyordum 2-3m eder die aldım globaldan bi yazı yazdım en fazla 17.5m verdiler sattım bende seninki 50+m eder heralde (server=alps)
quote:
Orijinalden alıntı: Alpertr
ben bi adamdan(noob)dan lvl 1 sosun bowu 100k ya almıştım piyasayı bende bilmiyordum 2-3m eder die aldım globaldan bi yazı yazdım en fazla 17.5m verdiler sattım bende seninki 50+m eder heralde (server=alps)
Alıntıları Göster
Athens te 450m ye sattık sosun 16+5 critic 14
quote:
Orijinalden alıntı: ulashon
Athens te 450m ye sattık sosun 16+5 critic 14
Alıntıları Göster
Hangi serverdı acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: nkA
Hangi serverdı acaba ?
Alıntıları Göster
troy serveri için 400-450m gibi bi fiyata satabilirsin