Şimdi Ara

Sosyal anksiyetem var yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam üniversitede dediğiniz gibi doğru kişilerle takılırsa sorun olmaz, arkadaş çevresi olarak seçici olabilirsiniz zaten o kadar kişi arasında yani ilköğretim ve ortaöğretimden daha farklı bir ortam var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yigido058000 kullanıcısına yanıt

Kötü davranan mı oldu daha önce bu konuda

• norwood var mı hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Gidiyorum zaten

• Lasse-Matberg kullanıcısına yanıt

Yok hocam

• hatalarimdanutaniyorum H kullanıcısına yanıt

Ya sadece dediğim gibi olan olay oldu çok büyük gösteriyorsun gibi bu da bende sanki benle alay ediyor izlenimi bıraktı

• Yigido058000 kullanıcısına yanıt

Belki de alay ediyorlardı olabilir, hayatta bu tür insanlar olacak siz takmayın hem bu olaylar lisede falan olmuştur en fazla veya üniversiteye yeni başlamış ve ergenliği üzerinden yeteri kadar atamamış kişiler tarafından yapılmıştır (kötü konuşmak istemiyorum o yüzden düpedüz karaktersiz insanları hesaba katmıyorum).

Yaşından büyük göstermek kötü bir şey değil siz biraz özgüveninizi toplamaya çalışın razı olun bu durumunuzdan böyle olursa çoğu zaman bir sorun yaşamazsınız.

Sizin bu dert ettiğiniz duruma özenenler var. O kadar insan arasında bu özelliğinizi beğenen arkadaşlar mutlaka olacaktır.

Dert etmeyin yani, bu tür sıkıntılarınızı aşmak için en uygun ortamlardan birisi de üniversite ortamı doğru düzgün değerlendirmeyi bilirseniz. Üniversite sonrası hayatta daha zor okur yoksa. O yüzden rica ediyorum korkmayın gidin ve yavaştan makul seviyeye getirin anksiyetenizi rahat olmaua çalışın bu konuda, karakteriniz gelişir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.