Yaşımdan büyük gösteriyorum ve insanların bunu demesinden korktuğumdan ilk hafta gidemedim okula neden bu kadar takılıyorum bilmiyorum 22 yaşındayım gören 30 sanıyor bu beni aşırı üzüyor nasıl aşabilirim bu durumu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sosyal anksiyetem var yardım
-
-
Ne güzel işte daha ne istiyon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne güzeli hocam dede çekiyorlar bana resmen
insanları umursamayı bırak.
-
Keşke başarabilsem
En fazla arada arkadaş ortamında şakalaşılır onun dışında hiçbir şey olmaz, zaten bununla dalga geçecek varsa burada sorun sen değil odur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
benim de saçlar seyreldi baya 30 yaşında gösteriyorum
yapacak bir şey yok takılmamak lazım
-
Sen en azından yaşlı gösteriyorsun. Ben ortaokul çocuğu gibi gözüküyorum. Metrobüste yaşıtlarımın bana abilik çekmesi zoruma gidiyor.
-
Ben de 24 olucam hala 19 gibi duruyorum 24 olduğuma kimse inanmıyor kafa olarak ileride görünüş olarak gerideyim bu sefer uyumsuzluk ve yalnızlık ortaya çıkıyor.
Sınıfta gür sesle osur sonra anksiyete falan kalmaz
-
Öyle bir şey yapsa okulu bırakır
Beni 16 yaşında zannettiler 22 yaşındayım
işe gir çalış insanlarla içli dışlı ol duzelirsin
Terso davran senden korksunlar. Boksa başlamanı öneririm özgüveni bu kadar boostlayan başka bir şey yok.
bende 22 yim 16 17 sanıyorlar bende senin gibi 30 görünmek istiyorum vay be sen küçük görünmek ben büyük istiyorum keşke değiştirebilsek :D
-
Yaşınızdan büyük gözükmenin iyi yanlarına odaklanın. Daha olgun duruyorsunuzdur, yaşından büyük göstermenin faydasını başkalarında gözlemledim insanlar özellikle hocalar falan konuşurken daha saygılı olabiliyor konuşmayı da biliyorsanız. Buna odaklanın abi diye çağrılmanın tadına varın ego/kibir yapmadan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatalarimdanutaniyorum -- 3 Ekim 2024; 23:35:47 >
Kızlar yaşlı görünüyor diye suratına bakmaz, ama diğerleri doğru hocalarla veya arkadaşlarla sorun olmaması lazım.
-
Bilemiyorum arkadaşlar gerçekten kötü hissediyorum
Galiba tersliycem yoksa olmayacak
Psikyatriste git.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ne güzel işte daha ne istiyon
|
Benzer içerikler
- ipad 64 gb yeterli mi
- 2008 liler ne zaman yks ye girecek
- koç ilk 100 bursu
- marmara ybs
- paragraf çözerken odaklanamıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X