bu saati almayı düşünüyorum taksit seçenekleri bana uygun almamdaki asıl amaç başlıktada belirttiğim gibi sosyal ortam yaratmak şakasına açmadım bu konuyu çok çok ciddiyim http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=314913&productid=saseikoslq017j1
quote:Orjinalden alıntı: novalgine_plus kolumdaki saat 75 ytl ortam süper hacu hade len, ucuzluktan aldığın saati bize mi gagalican? var mı ss, inanmam yoksa
quote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch quote:Orjinalden alıntı: novalgine_plus kolumdaki saat 75 ytl ortam süper hacu hade len, ucuzluktan aldığın saati bize mi gagalican? var mı ss, inanmam yoksa bunun kahverengisi
çok ciddiyim alakasını kuramadım?? hani pahalı diye mi acaba ortam oluşacak anlasam ??? "anaaa bak bu saat 6binyetele hemen tanışalım bu çocukla" mı dicekler.. anlamadım ki?? illa ortam yapmak istiyosan bu şekilde bi niyetin war ise.. gir bi mekana.. koy 6600YTL yi masanın üzerine masaya da.. "para war muabbet etçek adam yok yazılı bi kaat koy inan daha rahat olur...." "yada Para war kız yok" yaz amacına göre yaz işte daha kolay... tööbe töbeeee
o saatin görünüşü hoşuna gittiyse bekle yakında çinliler aynısını yapar hemide 20-25 ytl ye hocam 200-250 ytl ye çok güzel saatler bulabilirsin. Ha bide saatin ortama katkısı hakkında bi alaka kuramadım.
quote:Orjinalden alıntı: novalgine_plus kolumdaki saat 75 ytl ortam süper hacu benim kolumda saat yok ama ortam yine de süper
quote:Orjinalden alıntı: bigknife quote:Orjinalden alıntı: novalgine_plus kolumdaki saat 75 ytl ortam süper hacu benim kolumda saat yok ama ortam yine de süper kullanıcı adın yeter "büyük bir bıçak"
quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: bigknife quote:Orjinalden alıntı: novalgine_plus kolumdaki saat 75 ytl ortam süper hacu benim kolumda saat yok ama ortam yine de süper kullanıcı adın yeter "büyük bir bıçak" teşekkürler senin kullanıcı adın da fena deil
quote:Orjinalden alıntı: bigknife quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: bigknife quote:Orjinalden alıntı: novalgine_plus kolumdaki saat 75 ytl ortam süper hacu benim kolumda saat yok ama ortam yine de süper kullanıcı adın yeter "büyük bir bıçak" teşekkürler senin kullanıcı adın da fena deil benimki biraz kaba kaçıyor... acaba "Baytarcan" olarak değiştirsem mi?
quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: bigknife quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: bigknife quote:Orjinalden alıntı: novalgine_plus kolumdaki saat 75 ytl ortam süper hacu benim kolumda saat yok ama ortam yine de süper kullanıcı adın yeter "büyük bir bıçak" teşekkürler senin kullanıcı adın da fena deil benimki biraz kaba kaçıyor... acaba "Baytarcan" olarak değiştirsem mi? baytarcan daha kaba kaçıyo en iyisi tartar olarak deiştir beğenmezsen anti-tartar yaparsın
dejavu mu yasıoruz noluo :S aynı konu bi kaç ay öncede acılmıstı yine 6000 küsür ytl lik saat yine ortam vs :S
quote:Orjinalden alıntı: bigknife quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: bigknife quote:Orjinalden alıntı: novalgine_plus kolumdaki saat 75 ytl ortam süper hacu benim kolumda saat yok ama ortam yine de süper kullanıcı adın yeter "büyük bir bıçak" teşekkürler senin kullanıcı adın da fena deil ada MOL un la
quote:Orjinalden alıntı: ChuKu dejavu mu yasıoruz noluo :S aynı konu bi kaç ay öncede acılmıstı yine 6000 küsür ytl lik saat yine ortam vs :S ben de öyle bi konu hatırlıyorum, belki de aynı kişidir
saatle ortam olsa biz yek takılırdık saat kullanmam arada sırada takarım oda eserse ortam istiosan iş saatte değil beyinde bitio