Şimdi Ara

SOSYAL BİLİMLER LİSESİ & EYÜP AYGAR ANADOLU LİSESİ FAN CLUB'I

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sosyal Bilimler Lisesinde okuyan okuyacak okumayı düşünen arkadaşlarla burada bilgi alışverişi yapabiliriz.

Kim hangi Sosyal Bilimler Lisesinde veya hangisine gitmeyi düşünüyor belirtirse sevinirim.

Ve sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım. Bu arada ben Mersin Sosyal Bilimlerdeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradiss_tr -- 22 Eylül 2007; 12:36:55 >

• toplam kaç tane sosyal bilimler lisesi var? zannediyorum ilk mezunlar bu sene verilecek?
  • Arkadaşlar EA bölüm düşünenler için ideal Lise sosyal bilimlerdir haberiniz olsun. Sosyal Bilimlerde Bakalorya verilmekte olup ikinci dil İngilizce üçüncü dil Almancadır.
  • tamam da birader bir şey sorduk dimi
  • kızma la hemen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KooSeo

toplam kaç tane sosyal bilimler lisesi var? zannediyorum ilk mezunlar bu sene verilecek?

Pardon kardeş ya görmemişim 13 tane var bu yıl itibari ile gelecek yıl bu sayının 20'yi bulması bekleniyor. Bu arada evet ilk mezunlar bu sene verilecek. İstanbul Sosyal Bilimler bu sene ilk mezunlarını veriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: paradiss_tr

quote:

toplam kaç tane sosyal bilimler lisesi var? zannediyorum ilk mezunlar bu sene verilecek?

Pardon kardeş ya görmemişim 13 tane var bu yıl itibari ile gelecek yıl bu sayının 20'yi bulması bekleniyor. Bu arada evet ilk mezunlar bu sene verilecek. İstanbul Sosyal Bilimler bu sene ilk mezunlarını veriyor.

peki bu 13 tanenin hepsi bu sene mezun verecek mi?

@yavkar sizin için soruyorum lan bu adamlar sözel ea da ilk sıralara yerleşecek.
  • quote:

quote:

quote:

peki bu 13 tanenin hepsi bu sene mezun verecek mi?

@yavkar sizin için soruyorum lan bu adamlar sözel ea da ilk sıralara yerleşecek.

Hayır sadece İstanbul bu sene verecek. Daha sonra yanlış hatırlamıyorsam Ankara ile Samsun , sonra Sakarya Erzurum Aydın diye gidiyor ve bu 13 tanenin 7 tanesi bu yıl kuruldu. Yani daha 5 seneleri var

• Yok mu arkadaşlar başka bilgi almak isteyen veya sosyal bilimli ?

Ayrıca ilk haftadan bittik hazırlık olmamıza rağmen ingilizce eğitimi çok iyi ama ağır diğer derslerinde eksik kalır yanı yok
  • Bundan Sonra EYÜP AYGAR ANADOLU LİSELİLERLE DE BU KONU ALTINDA TANIŞABİLİR VE KONUŞABİLİRİZ NASIL OLSA BİNALARIMIZ AYNI KARDEŞ SAYILIRIZ
  • iyi iyi bu sene mezun verseler bir de sizle uğraşacaktık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavkar@fb -- 22 Eylül 2007; 12:38:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

iyi iyi bu sene mezun verseler bir de sizle uğraşacaktık.

Bizle mi uğraşacaktınız olayı çözemedim ama Biraz beyin durgunda bir açıklar mısın ? Malum ilk haftadan 40 tane ödev verilmez ki ya
  • quote:

Bizle mi uğraşacaktınız olayı çözemedim ama Biraz beyin durgunda bir açıklar mısın ? Malum ilk haftadan 40 tane ödev verilmez ki ya

sözelci olduğum için rakip az olsun istiyorum.bu sene mezun vermiş olsaydı sizin liseler,puanlar yükselirdi.
  • uyanık seni
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.