Şimdi Ara

Sosyal fobi = Mal olduğu kanaatine vardım :/ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bilgisayarın sosyal hayata etkisinin en büyük ispatı bu tarz yazılar...Senin yaşındayken sokakta mahalle kavgaları ederdik,kızlarla şişe çevirmece oynardık biz,arabayı kaçırırdık babadan gizli,futbol maçlarımız vardı,hepimiz birbirimiz için ölürdük öyle kankaydık,şimdi hepimiz evlendik barklandık hala daha görüşürüz arkadaşlarımla...

Bu yeni nesil bir garip,sokakta top oynayan çocuk görmüyorum ben artık,gören varmı?
    Hayat bu önündeki kututnun içinde değil,o kutu sadece ara sıra biraz oyun oynamak yada bilgiye hızlı ulaşmak için.bırakın msn i bilmem neyi,çıkın sokağa,geceleri bankta oturup bir bira için arkadaşlarınızla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilinmeyensizdenklem

quote:

Orijinalden alıntı: RickyRubio.

quote:

quote:

Bana böyle insanlar çok cool gelir halbukisi

Sarkma çocuğa

Kocanmı ?

Hayır, sevinebilirsin.

Hadi ciddimisin ne oldu hacı ya Amsterdama gidiyodunuz pasaport falan mı halledemediniz?

Üzüldüm valla

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sarkma çocuğa

Kocanmı ?

Hayır, sevinebilirsin.

Hadi ciddimisin ne oldu hacı ya Amsterdama gidiyodunuz pasaport falan mı halledemediniz?

Üzüldüm valla

La biraz daha yaratıcı olmaya çalış

• quote:

Orijinalden alıntı: SilentHill III

Sosyal fobisi olan ve bundan dolayı iletişim kuramayan insanlar bir süre sonra daha da kötüleşir.

Hiçbirşey konuşamadığı ve paylaşamadığı için yavaş yavaş delirir..[Şizofren.]

O yüzden diyeceğim korkunuzu yenmeye bakın,yoksa sonunuz kötü olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olur Öyle Şeyler -- 30 Eylül 2009; 16:44:05 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sarkma çocuğa

Kocanmı ?

Hayır, sevinebilirsin.

Üzüldüm valla

Yaratmak Allaha mahsustur..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sarkma çocuğa

Kocanmı ?

Hayır, sevinebilirsin.

Üzüldüm valla

Yaratmak Allaha mahsustur..

Konunun anasını ağlattık yeter bu kadar

• Bu kadar açılan konudan sonra seni bilememde ben hafif Mal olduğu.n kanaatine vardım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Konuşmak zorunda mıyız? Seviyeniz benimle konuşmaya müsait değil deseydin. Halk sınıfı, ayakçı, emo, özenti, yavşak insanlarla işim olmaz deseydin.

Hacı tam benim kafadansın
  • İlginç bir olay.. Bende olsa kafama sıkardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeVastating

İlginç bir olay.. Bende olsa kafama sıkardım

ciddi bir konu, bunu sen yaşamadığın için anlamayabilirsin fakat saygı duysan iyi olur.alıngan birisi olabilir.

gülmek hoş güzel benide güldürdün
  •  Sosyal fobi = Mal olduğu kanaatine vardım :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

Bence bu lise çağlarındaki insanları sosyal fobiye iten ve asosyal yapan onların arkadaşları hani şu herkesle ve herşeyle dalga geçen gereksiz tipler.

Bencede çok haklısın bu tip kişilere dikkat edin onlardan uzak durmaya bakın ben böyle çok insan tanıdım ve yeri geldi olumsuz etkiledi benide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

Bence bu lise çağlarındaki insanları sosyal fobiye iten ve asosyal yapan onların arkadaşları hani şu herkesle ve herşeyle dalga geçen gereksiz tipler.

Kesinlikle katılıyorum.
  • vücut çalış kick boxa git sana laf edenleri seni önceden tokatlayanları bul ağızlarını burunlarını kır herkes seni konuşur ve senden korkar.... sosyal olrsn ama öbür anlamda kızlar sever böle şeyleri...

he düzgün mahallede oturmuyosndr sakattır yapma çünkü bıcai takarlar boşa gider hayatn geerk yok
  • Biz Daha Önceden Fark Etmiştik Senin Bu Durumunu Takma
  • Üzülme cheesy daha gençsin, çok kız arkadaşın olur ileride merâk etme. Psikolog istememişsin ama böyle bir durumun varsa en uygun öneriyi onlar verecektir. Senin ilacın kimyasallar değil, doğru gösterilen yol ve azim. Bulunduğun ortamı değiştir. Bunu yapamıyorsan tanımadığın insanların olduğu bir etkinliğe veya yukarıda önerildiği gibi bir kikboks kursuna git. Hem yeni insanlarla tanışmış olursun hem de özgüvenini kazanırsın. Daha olgun, insanlarla arkadaşlık etmeni öneririm. Yani yaşlı amcalarla değil tabiki sadece okulundaki serseriler yerine aklı başında insanlarla.
  • Bende A-sosyalik var.Utangaç bi yapım var kendimi bildim bileli böyle.Artık son zamanlarda insanalrın benim için dediklerini çok takmaya başladım ve benim hakkımda ne düiündüklerini.Genelde popüler değilimdir her sınıfta olur.Hep birilerine laf atarlar laf sokmaya çalışırlar cevap vermeyen(benim gibilere)daha çok yapmaya çalışırlar.Kendilerini öyle yapınca daha bi üstün mü görüyolar bilmiyorum zaten genelde onu yapanlar ailesi çok zengin olan tipler.Bıktım artık insan dayanamıyor bi gün dalıcam artık fakat okul hayatı işte anadolu lisesindeyim bi uyarı bile beni çok etkilerAsosyalliğe itende para dışarı çıktınmı cebinde para olması lazım laten olsun para gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 5 Ekim 2009; 22:09:50 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.