Şimdi Ara

Sosyal fobili biri ne iş yapmalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BİLADERİM SOSYAL FOBİN VARSA NASİL DİSİLERLE EVLENİP SEKS YAPACAKSİN

ONLARİN AİLESİNE FALAN DA ZİYARETE GİTMEK GEREK...

MUHTEMELEN ELİN NASİR TUTMUS BİR BAKİRSİN, BU TAKDİR EDİLECEK BİR SEY FAKAT SOSYAL FOBİ NORMAL BİR SEY DEGİL ...

YENMEN LAZİM.... BAZİ SEYLER GENETİKTİR THE GOD SANA BU YETENEGİ VERMEMİS. BU YUZDEN EKSİK SKİLL'İNİ TAMAMLANAMAN LAZİM. KNİGHT BİLİYORSUN DMİ ONUN GİBİ DUSUN,,,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızgın boğa K kullanıcısına yanıt

Hayatı bunlardan ibaret görme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penguen Gunter kullanıcısına yanıt
    BİR ERKEK İCİN GERCEK BİR ERKEK İCİN HAYAT DİSİDİR, SEKSTİR BİRADER

BUNUN İÇİN KOCA ULKELER SAVASTİ.HE SEN MUHTELEMEN CİRKİN, ASOSYAL, ÖZGÜVENİ DÜŞÜK BİR ERKESİN, YA DA DİNDAR OLDUĞUN İCİN SEKS YASAĞI VAR. BU YÜZDEN KENDİNİ AVUTUYORSUN..

BİR ERKEK İCİN HAYATİN %90'İ SEKSTİR, KADİNDİR. 2GUN BOSALMA AGRESİFLESİRSİN. İBİNE İSEN HOMO İSEN, LİBİDON DÜŞÜK İSE ORASI AYRI.

• kızgın boğa K kullanıcısına yanıt

zina haram yiğen sen kendini avutuyon ahirette nasıl hesap verecen

• Kabus00 kullanıcısına yanıt
    SORU 1: GOOGLE-> (İSLAMDA SAVAS ESİRİ KADİNLAR(CARİYE) İLE NİKAH OLMADAN SEKS CAİZ Mİ?
    CEVAP: EVET

SORU 2: GOOGLE-> PEYGAMBERİN VEFAT ETMEDEN ONCE KAC ESİ VE CARİYESİ VARDİ?
    CEVAP: 13 ESİ, YAHUDİ KABİLESİ(KUREYZA) KATLEDİLDİKTEN SONRA ELE GECİRİLEN MAYMUNE(CARİYE) MİSİRDAN GONDERİLEN HEDİYE CARİYE.

SORU 3: GOOGLE-> HZ.ALİNİN KAC CARİYESİ VARDİ
    CEVAP: 17

İSLAMDA 4 KADİN EVLİLİK, AMA CARİYE SERBEST.
    4 MEZHEP, İSLAM GELENEGİ OSMANLİ, BUNU KABUL EDER

PEYGAMNER ZAMANİNDAKİ SAHABELER DE KADİNA DOYMUSTUR. SİZ 31'E DEVAM ;))))

NOT MUSLUMANİM.

• İlaç ne verdi ? Bende de var sosyal fobi cok pis bisey insanlarla göz teması kuramıyorum, kendine özgüvenim yok, pozitif olamıyorum ve girişken değilim.

• Sen nefsini bunlarla tatmin et hayatı zevk sefadan ibaret görüyon heva ve hevesin için dünya hayatına bel bağlamışın alakasız örneklerle kendine pay çıkarıp kılıf arıyon böyle yaparak anca kendini kandırırsın öbür dünyada hesaba çekilince vay haline

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt
    EVLAT BEN SANA SAHABELER HALİFELER CARİYELERE ÇAKTI DİYORUM SEN BANA HESAP VERECEN DİYORSUN. BİR İLAHİYATCİYA SOR DOGRU MU DEDİKLERİM. HADİS KİTAPLARİNA BAK TARİHİ ARASTİR.

BEN SANA ADAMLAR KADİNA DOYDU DİYORUM SEN BANA HESAP VERECEKSİN DİYORSUN..:D

ONLAR CARİYELERE RİZALARİ OLMADAN CAKTİGİ İCİN HESAP VERMEYECEK BEN VERECEĞİM DMİ? SENİN KAFA İYİYMİS. SAVASTA ESİR AL CARİYE YAP SONRA YATAGA AT HESAP VERME. AMA BEN BUNLARİ BURAYA YAZIYORUM HESAP VERECEĞİM NEYİN HESABINİ VERECEM ANLAMADİM.NİYE BUNLARİ SOYLEDİN LA ERGENLERE DİYE Mİ AZARLAYACAKLAR BENİ

• Bana lustral yazdı da kullanmadim henuz alayim o zaman. Bide xanax isteyecegim.

• çöpçülük .

• Yazdırdım bir tane içtim başdönmesi ve hafif mide bulantısı yaptı. Sabahları 1 tane mi içiyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 27 Şubat 2023; 15:23:50 >
  • Otelde Bulaşıkçı ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38EAF14ED -- 27 Şubat 2023; 16:18:3 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Affiliate marketing

• Hocam bana bir tost yedir de neşeleneyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.