< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hayatı bunlardan ibaret görme < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
zina haram yiğen sen kendini avutuyon ahirette nasıl hesap verecen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlaç ne verdi ? Bende de var sosyal fobi cok pis bisey insanlarla göz teması kuramıyorum, kendine özgüvenim yok, pozitif olamıyorum ve girişken değilim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sen nefsini bunlarla tatmin et hayatı zevk sefadan ibaret görüyon heva ve hevesin için dünya hayatına bel bağlamışın alakasız örneklerle kendine pay çıkarıp kılıf arıyon böyle yaparak anca kendini kandırırsın öbür dünyada hesaba çekilince vay haline < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bana lustral yazdı da kullanmadim henuz alayim o zaman. Bide xanax isteyecegim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
çöpçülük . |
Yazdırdım bir tane içtim başdönmesi ve hafif mide bulantısı yaptı. Sabahları 1 tane mi içiyorsun ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 27 Şubat 2023; 15:23:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38EAF14ED -- 27 Şubat 2023; 16:18:3 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |