Sosyal Medya Güvenilir Takipçi Satınal / Instagram Organik Takipçi - Tiktok Beğeni Satınal
-
-
Bende www.fenomensepeti.com ve www.sosyaltakipcisatinal.com sitelerinden takipçi alıyorum çok memnunum şirket hesaplarımız bu şekilde büyüdü trendyoldan satışlarımız ikiye katlandı iyiki varlar.
-
geçen gün bi siteden takipçi almıştım hesabım bi anda etkileşim almaya başladı konuyu görünce yazayım dedim fiyatları felanda garip bi şekilde ucuz şu an para kazanmayı felanda açtım alın siteyide vereyim fenomensiniz.com
-
bundan 1 ay önce fenomensin.com'dan almıştım 1000 takipçi 8 tl arkadaşım önermişti e ticaret sayfamız için aldık zaten bazı fenomenler bu siteyi kullanıyormuş bizde e ticaret yaptığımız sayfamız için alalım dedik 1000 takipçi 8 tlden 20 bin tane aldık şaka gibi fiyat ama gerçek. hiç düşüş felanda olmadı şu an sayfamız 10 numara oldu etkileşimide arttı takipçi almayı düşünen arakdaşlar varsa herkese önerim olur bu site
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X