Şimdi Ara

Sosyal Medya programları hakkında kısa bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum. Şimdi örnek vereyim, mesela çoğumuzun instagram hesabı var. Instagram'ı ben iPad'ime iPhone uygulaması olarak indirip kullanıyorum. Çünkü kendilerinin iPad Uygulaması yok.

Fakat Instagram için iPad'de daha çok özelliği içinde barındıran, iPad'in ekranına da uyumlu olan programlar var. Mesela Flow.

Şimdi ben Flow'u indirip kurdum diyelim. Instagram hesabıma erişmesi için haliyle Instagram kullanıcı adımı ve şifremi görmek zorundayım. Bu noktada benim bilgilerim öncelikli olarak Flow ile paylaşılıyor mu? Yoksa Flow bilgilerimi saklı tutmayıp, sadece aracılık edip, kendi dizaynında Instagram bilgilerimi mi ekrana getiriyor?

Yanlış anlaşılmasın, bu konuda takıntılı falan değilim. Birçok yan uygulama kullanıyorum ama aklıma geldi, öğrenmek istedim. Konu sadece Instagram'da değil, bugün başı çeken birçok firmanın başka firmalar tarafında yan uygulamaları var. Youtube, Facebook, Twitter ile ilgili.. Yani sorum aslında genel bir soru.

Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 18 Eylül 2014; 6:53:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben google plus albumlerimi yonetmek icin program indirdim ve hesabimla giris yaptim yarim saat ardindan mail geldi , hesabiniza abd nin bilmem ne eyaletinden giris yapilmaya calisildi ve engellendi lutfen sifrenizi degisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen yazılımcıya bağlı bir şey olsa gerek. İsterse zorlanmadan bilgileri depolar bir kaç satır kodla.

• quote:

Orijinalden alıntı: brobiy

Ben google plus albumlerimi yonetmek icin program indirdim ve hesabimla giris yaptim yarim saat ardindan mail geldi , hesabiniza abd nin bilmem ne eyaletinden giris yapilmaya calisildi ve engellendi lutfen sifrenizi degisin

Hey maşallah!

• quote:

Orijinalden alıntı: iPhone 6

Tamamen yazılımcıya bağlı bir şey olsa gerek. İsterse zorlanmadan bilgileri depolar bir kaç satır kodla.

Orası öyle tabii.. Benim merak ettiğim nokta uygulamalara nasıl güveneceğiz? Yani Kullanım Şartnameleri'ni mi okumak gerek? Güvenilir olup olmadığını mı araştırmak gerek?

Çünkü iPad'de iPhone Uygulaması kullanmaktan nefret ediyorum maalesef..

• Güzel soru. Keşke dediğiniz gibi bilgileri saklamasa diyeceğim ama bana göre kendinde saklıyor.
    Bilgi aracılığı yapanlar ise bir uygulamayı veya bir oyunu ilk kurduğumuzda bir takım temel bilgileri facebooktan çekmek isteyen uygulamalardır.

• Evet. O halde yüklemek istediğimiz 3. parti programları iyi araştırmamız gerekecek...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

Orijinalden alıntı: brobiy

Ben google plus albumlerimi yonetmek icin program indirdim ve hesabimla giris yaptim yarim saat ardindan mail geldi , hesabiniza abd nin bilmem ne eyaletinden giris yapilmaya calisildi ve engellendi lutfen sifrenizi degisin

Hey maşallah!

Masallahi yok bu isin guvenmeyeceksin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.