O zaman sorun toplumun ahlaksızlaşması mı? Yani özgürlük verilse dahi , ahlaksızlaşmanın bir sonucu olarak insanlar bu özgürlüğü iftira amaçlı kullananacak mı diyorsunuz? |
Sosyal medyadan Atatürk'e hakaret tartışması silahlı kavgaya dönüştü: 1 ölü (2. sayfa)
-
-
Sen kimsin kimi nerden kovuyorsun , kimse kimseyi ilgilendirmez neyi sevdiği sevmediği, bak yukarıda ne yazdiysam aynısı ben sana Muhammed seveceksin sevmiyorsan yallah git holland desem ne dersin ?
Birde hikaye sadece Atatürk var , kazım Karabekir, Fevzi çakmak ve nice yiğitleri unutuyo , benim dedelerim Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı'nın da şehit olmuştur
Senin gibi bik vij konuşmaz dile bile getirmem
Ben burdayım kovacak varsa gelsin kovsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atatürk şuan da korunmaya muhtaç olduğu söylüyorsun yani ?
İftira olacak diyorsun ? Yani iki kelam edemeyiz onun yerine kanunla kafasına vuralım diyorsun ?
Geçmişten örnek verip Atatürk koruma kalkanı almak ayrı komedi
Hem özgürlük diye bağır hemde senden Fikri olmayanı dövmeli diyorsunuz
Ahlaksızlık gibi bir şeyden bahsetmedim. Ülkenin esas sorunu hiçbir ama hiçbir hakkımızı kendi elimizle almadığımız için ne değerini biliyoruz ne de onu halkınca kullanabiliyoruz. Dini liderlere hakaret serbestsi olsa bu toplum yapısı ile her gün onlarca ölüm haberleri gelir. Çünkü bir yasa yoksa hakaret gırla olur bu ülkede. Atatürk 'ü koruma yasası kaldırılsa topluca hakaret ve iftira atmaya başlar bir kesim. Sonuç ne olur? Özgürlük mü kaos mu?
Kişisel ifade özgürlüğü bilmeyen bir toplumda bu tarz Avrpai haklar olmaz. Belki bir gün fakat şu anki toplum yapısıyla imkansız.
İyi olmuş, gebersin. Sen üşenme, adam topla, adamın evine gel, döv, yarala. Adam orada hiçbir şey yapmasa yediği dayakla kalacaktı. Bu herifler de ellerini kollarını sallaya sallaya gidecekti. Sonra bekle adalet yerini bulsun.
-
600 km'lik yolu mezara girmek için tepmiş. Doğru diyorsun yanlış adres verse veya belalı bir kamyon adamın mekanını adres gösterse ayvayı yemişti ki yine de sonuç değişmemiş. Bunları düşünecek kadar akıl yok ki. Resmen doğal seçilim.
-
Atatürk 'e söylemek istediğini zaten söyleyebilirsin. Sorun ne söylemek istidiğin. Sen ülkenin kurucu liderine hain, ajan, Yahudi gibi hakaretleri özgürlük sayarsan aynı şeyi tüm liderler, peygamberler için de yapmak zorundasın. Onların korunmaya ihtiyacı mı var? Cumhurbaşkanının korunmaya ihtiyacı mı var? Hz. Muhammed 'in korunmaya ihtiyacı mı var? Hayır yok. Bu yasalar toplumsal barışı korumak için var çünkü insanlarımız tekrar söylüyorum küfrü, hakareti, iftirayı özgürlük olarak görüyor.
Bilgi olmadan fikir olmaz. Sizin amacınız yorum yapmak mı saldırmak mı? Milli değerlerimize iftira etmeden iki kelam edecekseniz buyrun. Aksi taktirde insanları kin ve nefrete sürüklemeyin.
-
Burası laik bir ülke, hatırlatırım. Ateist birinin sevip sevmemesi onu ilgilendirir, hakaret etmediği sürece problem yoktur onun görüşüdür. Sen ona, oraya buraya git demek kadar absürt birşey yoktur. Müslüman olan birinin de Hz. Muhammed'e saygı duymuyorum demesi de fazlasıyla absürttür mesela.
İşte; sen kalkıp, Atatürk önderliğinde kurulan bir ülkede, ben sevmiyorum saygı duymuyorum dersen o zaman git derler. Mesele Yunanistana gidip, Atatürk benim atalarımı denize döktü dersen, onu sevmiyorum ondan nefret ediyorum dersen seni anlarım. Bak sana yerde belirttim gidebileceğin. Nefretine orada anlamda bulabilirsin mesela.
-
Adamı arkada bırakıp kaçmışlar
Gerçi o da yüzlerce kilometre mezara girmek için gitmiş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yav he he şehirlerarası yolculuk yapacak paran yok gelmiş bana batı zırvalaması yapıyor 😂😂 batılılar aşmış o konuları çöl mitolojisi sadece film ve dizilerde işleniyor normal hayatta geçerliliği yok. Yani hiç bir şey olmazdı.
Ayrıca o adam hakaret falan etmedi, sadece Muhammed’i tanımıyorum dedi. Bu kadar. Aynısını Türkiye’de söyleyecek milyonlar zaten var. Cumhuriyet mi Şeriat mı, özgürlük mü esaret mi, Arap mı yoksa Atatürk mü? Bu soruları mikrofon tutmadan sor bakalım milyonlarca Türk vatandaşına ne cevap veriyorlar.
Konuda Atatürk adı geçince, şerefsizler özgürlük adı altında Atatürk’e kinlerini kusmaya bahane arıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 28 Temmuz 2024; 15:32:45 > -
Ulkenin 2 kanseri
Muhammedtaparlar
Ataturktaparlar.
Mesele gercekten ataturke hakaret ise vuranin eline saglik.
Topladigin pzvnklerinke 6xxkm gidip milletin kapisina dayanacan.birde darp edip hic bir sey olmamis gibi arkani donup gidecen.
Bu fareler arkasinda siyase bir irade olmasa asla buna kalkisamazlar.belli ki malum 2 partinin birinin ayakcilihi ile bi yerlere kapak atmis grupculardan.
Gercekten akraba vs olsa birakip kacmazlar.
Olay gercek ise vurana yazik olabilir.
Arap tapar bj hakik savci alacagi bir talimatla sahsi icerde curutebilir.
Atatürk'e hakaret eden geberdiyse güzel haber....
Öyle internetin arkasına saklanıp başka şehirlerden dayılıkta yapmaz kimse umarım.
-
İşte kafa , bu kafaya ulaşmak için kaç tane viski içmek lazım
Aynen cebimde para yok , İzmir de tutarsan diyecekler belli 😂 Allah'ı tanımıyorum
Gerçeği mezar da görülecek Allah sana iman versin feraset versin ne diyelim
Kafanızda bir dünya var ona , o kafaya ulaşmak için ayık gezmek lazım
Atatürk'ü sevmeyenler kudurmaya devam etsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X