Şantaj yap tehdit et dayak yiyince de dava aç. Mahkeme çıkışında bi daha dövmekliksin valla < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sosyal Medyadan Taciz, Tehdit ve İfşa (3. sayfa)
-
-
Bir suç işleşmişsiniz bunuda utanmadan bir de forumdan paylaşıyorsunuz yazıklar olsun size....
Ortada tehdit taciz , özel hayatın gizliligini ihlal etmek kanunları devletin mevcut anayasasında var yani şunu diyorum tanımadğınız kişi size karşı suç işledigi açık beyan deliller mevcut olup TÜM BUNLARI HİÇE SAYIP...
Hmmm adalet hukuk boşver ya en iyisi birine vereyim adresini gitsin dövsün telefonunu kırsın... Bu nedir ?
Siz bugün şuan sosyal medyadan birine küfür edersiniz bak tekrar söylüyorum sadece küfür ederseniz HİÇ TAVSİYE ETMEM 5 yıl dan başlıyor :))
Yani olay en başta gerçekleşirken MEVCUT DELİLLERİ TOPLAYIP EN yakın adliyeye baş vurmuş olsaydınız.... TACİZ 1- TEHDİT 2 - ÖZEL HAYATIN GİZLİLİGİ 3 - 4 KÜFÜR TEK TEK BU BAŞLIKLARDAN
Size karşı bu kişiye ağır ceza aldırma ihtimaliniz vardı...
Ve bu insan bundan sonraki hayatında internet birine birşey yazarken okadar dikkat etmek zorunda kalacaktı....
ŞİMDİ NE OLDU ? ŞİMDİ BU ANLATTIKLARINIZ DA SİZ O KİŞİYE KENDİNİ SAVUNMA HAKKINI VERDİNİZ... Misal tekrar adam yollarsanız bu kişi elinde silahla bekliyor gibi meşru müdafa deyip gönderdiginiz kişiyi öldürse bile agır ceza almaya bilir!
Yine geçen diyologları tahmin edebiliyorum olay ADLİ MAKAMLARA yansıdıgında O kişi de sizi taciz - tehdit ve ifşadan şikayet edicek :)) hatta elinde kanıt olucak onu dövdürttügüne ve kişisel eşyasına zarar verdiginiz gibi :) yazık....
HAKLI İSENİZ HERZAMAN ÖNCE ADALET E BAŞVURUN GEREKLİ DELİL KANITLARLA MAHKEMELERE BAŞVURURSANIZ ÇEKİNMEDEN AÇIKCA DÜZGÜNCE MAHKEMEDE KENDİNİZİ YAPILANLARI BEYAN EDERSENİZ YARGI GEREKTİGİ ŞEKİLDE CEZALAR VEREBİLİYOR....
KİMSE KENDİ ADALETİNİ OLUŞTURAMAZ...
-
quote:
Orijinalden alıntı: pruvap
Bir plartformda birini tanıyor çeşitli şikayetleri oluyor. Ders almıyor ve bu hatayı yine yapıyor, sizde iyilik meleği kesiliyorsunuz. Evet çok mantıklı.Ne yinesi ya? Ne yapmış ki ders alacakmış? Yapılan bir şey yok ortada. Sadece konuşmak istemediği birinin şantajına tacizine uğrayan bir kadını evirip çevirip suçlu buldunuz ya tebrik ediyorum aq
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: porsche911gt2Şantaj yap tehdit et dayak yiyince de dava aç. Mahkeme çıkışında bi daha dövmekliksin valla
Alıntıları Gösterİkisi de suç
Karşı tarafın suç işlemesi sana da işleme hakkını vermez
-
aq nedir?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MertcanoaBir suç işleşmişsiniz bunuda utanmadan bir de forumdan paylaşıyorsunuz yazıklar olsun size....
Ortada tehdit taciz , özel hayatın gizliligini ihlal etmek kanunları devletin mevcut anayasasında var yani şunu diyorum tanımadğınız kişi size karşı suç işledigi açık beyan deliller mevcut olup TÜM BUNLARI HİÇE SAYIP...
Hmmm adalet hukuk boşver ya en iyisi birine vereyim adresini gitsin dövsün telefonunu kırsın... Bu nedir ?
Siz bugün şuan sosyal medyadan birine küfür edersiniz bak tekrar söylüyorum sadece küfür ederseniz HİÇ TAVSİYE ETMEM 5 yıl dan başlıyor :))
Yani olay en başta gerçekleşirken MEVCUT DELİLLERİ TOPLAYIP EN yakın adliyeye baş vurmuş olsaydınız.... TACİZ 1- TEHDİT 2 - ÖZEL HAYATIN GİZLİLİGİ 3 - 4 KÜFÜR TEK TEK BU BAŞLIKLARDAN
Ve bu insan bundan sonraki hayatında internet birine birşey yazarken okadar dikkat etmek zorunda kalacaktı....
ŞİMDİ NE OLDU ? ŞİMDİ BU ANLATTIKLARINIZ DA SİZ O KİŞİYE KENDİNİ SAVUNMA HAKKINI VERDİNİZ... Misal tekrar adam yollarsanız bu kişi elinde silahla bekliyor gibi meşru müdafa deyip gönderdiginiz kişiyi öldürse bile agır ceza almaya bilir!
Yine geçen diyologları tahmin edebiliyorum olay ADLİ MAKAMLARA yansıdıgında O kişi de sizi taciz - tehdit ve ifşadan şikayet edicek :)) hatta elinde kanıt olucak onu dövdürttügüne ve kişisel eşyasına zarar verdiginiz gibi :) yazık....
HAKLI İSENİZ HERZAMAN ÖNCE ADALET E BAŞVURUN GEREKLİ DELİL KANITLARLA MAHKEMELERE BAŞVURURSANIZ ÇEKİNMEDEN AÇIKCA DÜZGÜNCE MAHKEMEDE KENDİNİZİ YAPILANLARI BEYAN EDERSENİZ YARGI GEREKTİGİ ŞEKİLDE CEZALAR VEREBİLİYOR....
Kardeşim benim alakam yok olayla. Bana anlatılanı anlatıyorum. İlk başta karakola çağırılmış telefonu incelenmiş başka kişilere yaptığı da görülmüş fakat serbest kalmış eleman. Sonra adam kendince dövmüş falan. Kız özel olarak gidin dövün akıllansın falan demedim hatta keşke bir şey yapmasalardı diyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yapılması gereken bu ama böyle saçma tehtitlerle gelen birisi doymayıp fazlasını isteyebilir
Tat kızın halinden anası anlar
Eğer onu ikna edemeyecek gibi iseniz
Maktülle iletişime geçecek kişiyi iyi seçmelisiniz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yuhyivKardeşim benim alakam yok olayla. Bana anlatılanı anlatıyorum. İlk başta karakola çağırılmış telefonu incelenmiş başka kişilere yaptığı da görülmüş fakat serbest kalmış eleman. Sonra adam kendince dövmüş falan. Kız özel olarak gidin dövün akıllansın falan demedim hatta keşke bir şey yapmasalardı diyor.
Alıntıları GösterBende size demek istemedim zaten, anlattıgınız olay da geçen kişilere diyorum...
Bir de şunu anlamıyorum karakol bu internet de işlenen suçlara karşı ne yapabilir? Cevap; hiç birşey yapamaz... Ama resmi kurum belgesi olsun rapor olsun diye başvurula bilir...
Tekrar anlatayım; belki birinin başına gelirse gelmesin de inşallah, hani dünya hali herşey olabilir...
İnternet üzerinden - tehdit - taciz - ifşa ( özel hayatın gizliligi ) gibi suçlar size karşı işleniyorsa bunları tek tek belgeleyeceksiniz kendiniz resimlerini çekip tek tek bütün delillerin dosya yapıp...
Uzman bir avukata başvurun, sonrasında avukatınız ile savcılıga gideceksiniz suç duyurusunda bulunucaksınız...
Savcılık araştırma yapar karakolun alamayacagı kararı yapamayacagı incelemeyi yapar gerekli İSP SERVİSLERİNDEN İP DÖKÜMLERİNDEN PC NİN TELEFONUN DETAYLI ANALİZLERİ GİBİ...
Mahkeme günün de tek tek dosyalarınızı sunup hakime kendinizi ve konuyu uzatmadan anlaşıla bilir cümlelerle anlattıgınız da savcılıkta kişi hakkında detaylı raporları analizleri onların kanıtlarını da inceleyip uzatmadan tek celse de karar verebilir...
Bu ne getirir ? Bu tür sapıklar gidip bir başkasına bunu tekrar edemez, eder ise herşeyin bir bedeli var!
Cezaevleri uzaktan bakıldıgı gibi değildir... İnsanlar yerlerde uyuyor çogu acık cezaevlerinde çünki yer yok!
Kapalı cezaevi daha kötü hangi suçtan geldin diye sorarlar adama bir kadına internet üzerinden tehdit ifşa taciz den kapalı da yatanların çogu agır suçlar yani adam 10 yıldan fazla içeride düşünüyor bu ya benim bacıma anama kardeşime de yapabilir diyip zaten hayatım kararmış diyip girişiyor...
O yüzden mazlumun ahı kalmaz.. Bence çekinmeden usulca durumu vehametini anlatın bu kişelere ve ailesine de usulca bildirin... Savcılıga baş vurun... Sessiz kalıp farklı yollara başvurmasınlar...
Çünki yarın bir kişi daha foruma yazabilir bu şekilde taciz tehdit e ifşaya maruz kaldık diye...
-
quote:
Orijinalden alıntı: MertcanoaBir suç işleşmişsiniz bunuda utanmadan bir de forumdan paylaşıyorsunuz yazıklar olsun size....
sosyal medyadan anca c.baskanına küfredersen 5 yıl yersin adam öldürüp 5 yılda çıkıyo millet ne anlatıyon sen
-
quote:
Orijinalden alıntı: yuhyivNe yinesi ya? Ne yapmış ki ders alacakmış? Yapılan bir şey yok ortada. Sadece konuşmak istemediği birinin şantajına tacizine uğrayan bir kadını evirip çevirip suçlu buldunuz ya tebrik ediyorum aq
Alıntıları GösterKonuşmak istemediği birisinden diyorsun ama o elemanın eline kızın özel fotoğrafları nasıl geçiyor? Hack mevzusu falan yalan. İki kıçırık şey öğrenen veletler hacker oldum diye geziyorlar. Olayın aslı, kız bu elemana fotoğraflarını attı ve daha sonra bu eleman sülük gibi yapıştı ama kurtulamadı. Size attığı fotoğrafların aynısını ele geçirdiğini söylemiş. Aynı hataya yine düşmüş. Bu kezde sana güvenip özel fotoğraflarını atmış. Kızın kafa aymıyor demek ki. Siz neyi oluyorsunuz bu durumda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pizza SteveKonuşmak istemediği birisinden diyorsun ama o elemanın eline kızın özel fotoğrafları nasıl geçiyor? Hack mevzusu falan yalan. İki kıçırık şey öğrenen veletler hacker oldum diye geziyorlar. Olayın aslı, kız bu elemana fotoğraflarını attı ve daha sonra bu eleman sülük gibi yapıştı ama kurtulamadı. Size attığı fotoğrafların aynısını ele geçirdiğini söylemiş. Aynı hataya yine düşmüş. Bu kezde sana güvenip özel fotoğraflarını atmış. Kızın kafa aymıyor demek ki. Siz neyi oluyorsunuz bu durumda.
Alıntıları GösterHiçbir şey atmadım diyor. Bana attığı gayet sıradan bir fotoyu çocuk göstermiş buna. Büyük ihtimal onu da hesabı patlatıp mesajlardan buldu. İşte bak elimde fotoların var istersem başka da bulur ve ailene gösteririm diye korkutuyor kızı. Daha fazlası olacağına inanmıyorum. Kaldı ki başka hiçbir şey söylemiyomuş. Yani gerçekten elinde bilgiler olsa gösterir kanıt olarak. Blöf atıyo anlaşılan. Bence benimle olan münasebetinin de bir önemi yok burada. Ben sadece arkadaşıyım. Beni şaşırtan çocuğun telefondaki bilgilere erişebilme ihtimaliydi.
-
Ya bırak uğraşma, kızın gardiyanı mısın?
Kızın biri susadım der millet jetle su gönderir, kızın biri yere saçımın teli düştü der millet koşup oraya anıt diker!
Bize ne? sana ne? Madalya mı verecek?
-
kadınlara çok inanma kardeşim. başına iş alma. uzaklaş gitsin kafayı mı yedin.
-
Söyle kimse o Tumblr hesabından iki faktörlü doğrulamayı etkinleştirsin. Bu sayede hesaba filan giremez kimse. Şifresini de güçlü bir şifre ile değiştirsin.
https://tumblr.zendesk.com/hc/tr/articles/226270148
Güçlü şifre için alttaki linkten bir şifre oluştursun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8BSöyle kimse o Tumblr hesabından iki faktörlü doğrulamayı etkinleştirsin. Bu sayede hesaba filan giremez kimse. Şifresini de güçlü bir şifre ile değiştirsin.
https://tumblr.zendesk.com/hc/tr/articles/226270148
Güçlü şifre için alttaki linkten bir şifre oluştursun.
Kardeşim hesabı patlatmış bile zaten. Onunla da kalmamış uygulamanın istediği galeriye erişim, rehbere erişim izinleri sayesinde numaralara ve fotoğraflara ulaşmış sanırım. Onunla tehdit ediyor zaten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7kadınlara çok inanma kardeşim. başına iş alma. uzaklaş gitsin kafayı mı yedin.
Kardeşim zaten benim yapabileceğim bir şey yok. Ama işte iş patlak verirse ailesi mahveder kızı. Belki engelleyebiliriz diye uğraşalım dedik. Yoksa benim tuzum kuru.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu işe buluşma sende yanarsın. zaten kadın seni eninde sonunda kapının önüne koyacak. kek gibi Meriçliginle kalırsın. kadinla işini gör göremediysen fazla takılma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X