Şimdi Ara

Sosyal Paylaşım Sitesi Kuracağım Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Site kurmak hakkında herhangi bir fikrim yok.Öncelikle sorularım olacak sizlere.
    Sitenin tasarımı kafamda hazır fakat bunları kendim yapmayı bilmediğim için yaptırabileceğim professional kişiler var mı ? Bir sonraki sorum sitenin içine eklediğim bir kaç özellik var ve bunları gerçekleştirmeyi nasıl yapabilirim.Şimdilik bu kadar arkadaşlar.Bana şunu söyleyebilirsiniz zaten facebook, twitter ve ınstagram tarzı siteler var sen ne yapabilirsin ki ? Haklısınız bunu facebook ilk acıldığında demişlerdi ve ardından twitter acıldı sonra daha başka bir şey olmaz denildi ardından ınstagram ve whatsapp ve daha niceleri . Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

• Haftalik sosyal paylasim sitesi yapacam konusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar kolay kolay yapılmaz en az aylık 500-600 tl ödeyebiliceksen al bir vds neden dersen benim sitem var band limiti sürekli doluyor oyüzden iyi bir vds/vps kiralaman lazım eğer satın almak istiyorsan hiç o işe girme çünkü hem soğutması hemde internet'in iyi olması lazım vs vs ve min 5.000 TL isterler ve işe güvenlik girince database'den anlayan birini bulman lazım bugları gidericek siteyi geliştiricek php/asp bilen adamlar bulman lazım bunlar varmı ? yok sanırsam :D
  • Büyük düşünceler küçük insanlara imkansız gelir.
  • zor iş, başarırsın umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezer uzun

Büyük düşünceler küçük insanlara imkansız gelir.

Diyorsun ki facebook, twitter için de aynı şeyleri diyorlardı. Jack dorsey, mark vs bu adamlar müthiş mühendislik yeteneklerine sahiplerdi.

İnsanlar neden twitter'ı bırakıp senin ağına üye olsunlar? Ya da sen olsan ilk web sitesini yapan birinin sitesine girer miydin, kişisel bilgilerini paylaşır mıydın? Bu soruların cevaplarını verebiliyorsan yatırım yapmaya başla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fdumanli

quote:

Orijinalden alıntı: sezer uzun

Büyük düşünceler küçük insanlara imkansız gelir.

Diyorsun ki facebook, twitter için de aynı şeyleri diyorlardı. Jack dorsey, mark vs bu adamlar müthiş mühendislik yeteneklerine sahiplerdi.

İnsanlar neden twitter'ı bırakıp senin ağına üye olsunlar? Ya da sen olsan ilk web sitesini yapan birinin sitesine girer miydin, kişisel bilgilerini paylaşır mıydın? Bu soruların cevaplarını verebiliyorsan yatırım yapmaya başla :)

Bu siteyi düşünürken ilk sorduğum soru ,Neden ? Ve hep bu nedenleri cevaplandırarak sitemin amaçlarını ve yolunu belirledim.Şimdi size sıradan gelebilir elbet, dediğiniz gibi bir çok site açmayı planlamış hatta açmış ama başarısız olmuş.Ama benim bir hedefim bir düşüncem var .Bu sitenin bir amacı var ve site insanlara bir amaç sunuyor .Ben sadece sizden eksik neler var neleri yapabilirim teknik donanım olarak,onları sormak istemiştim ama bazı arkadaşlar yine, her zamanki gibi başaramassın diyerek teptiler.Yatırımlarım devam ediyor kobi destek vs krediler gibi yada büyük bir yatırımcı ya projemi karikatür,katalog veya animasyon üzerinden yayılışı insanların bu siteye neden girmesi gerektiğini ve yayılırken ki diyalogları hepsini hazırlamış bulunmaktayım .İyi günler dilerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedava web sitesi kurma.YARDIM!!
    8 yıl önce açıldı
    Forum sitesi Nasıl yapıcam
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fikrin iyi olduğunu dusunuyorsan burdan bulup yazdırman zor olur ancak demo tarzında bir şey yaptırabilirsin. O yüzden daha ciddi yerlerden yardım istemellisin.
    Ciddiden kastım profesyonel insanlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interboyz -- 11 Eylül 2014; 17:47:09 >
  • Başka önerebileceğiniz bir şey var ise duymak isterim.
  • sezer uzun kullanıcısına yanıt
    bir kursa git
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.