Şimdi Ara

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bayanlar şuana kadar hiçbir sosyal sorumluluk projesine katılmadım ve çok büyük eksiklik hissediyorum sizin bildiğiniz önemli ve faydalı sosyal sorumluluk projeleri varsa söylerseniz sevinirim , söylediğiniz projelere katılmaya çalışıcam şimdiden sağolun.

• Bana 50 lira atarak baslayabilirsin
    Cok ihtiyacim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şayet sosyal sorumluluktan önce kendi yapabileceğin kapasiteye bağlı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemâncı

Şayet sosyal sorumluluktan önce kendi yapabileceğin kapasiteye bağlı..

Marmara bölgesi dışına çıkamam tek engelim o olur . Bunun dışında gereken her şeyi yerine getirebileceğimi düşünüyorum .
  • Boş işler bunlar. Sosyal sorumluluk diyip Irak'a Suriyeye yardım götürürsün. Yakalayıp Kafanı keserler. Tek karşılığı bu.

• Peki, tamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: gausro

Boş işler bunlar. Sosyal sorumluluk diyip Irak'a Suriyeye yardım götürürsün. Yakalayıp Kafanı keserler. Tek karşılığı bu.

Siyaset bilimi okuyan biri olarak şuan Irak veya Suriye'ye yardım götüreceğimi pek sanmıyorum :D
  • bazı projeler tasarımları ile bile ilgi çekici olmayı başaran cinsten. örneklerine buradan ulaşılabilir:http://www.tusbeyinli.com/2015/03/ornek-sosyal-sorumluluk-projeleri-ve-yaratici-tasarimlar.html
  • http://esnekparakazanma.blogspot.com.tr/ bu blogda da bahsediliyor

www.benderimki.com diye bir site var ve anket yaparak para kazanılan bir site

sen ankete katıldıkca aynı zamanda sokak hayvanları derneğine falan katkı sağlanıyomuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.