Şimdi Ara

Sosyal1-edebiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumhuriyet roman ve hikayesi hariç konuları bitirdim. Coğrafya çalışmadım hiç. Netim 28 29 civarında takılı kaldı. Sözel kısım net kapım olmalıyken durumlar böyle. Ne yapılabilir? Oturup onca derya deniz konuyu da baştan çalışma lüksüm de yok çünkü. Özellikle tarihteki o detaylar beynimden kuş olup uçup gitmiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• benim hocam 9 saatlik tarih tekrar videosu 2x ile yarıya geldim

5-6 tarih netimi 8-9 yapıcam (osmanlıyı atlayabilirim ya da yarım yamalak) 3-4 güne yazarım sonucu

• lazy nina L kullanıcısına yanıt
    Keşke lise dönemi tarih dersine muhalefet olan gıcık tarih kadın olsaydım ya da tarih dizisi falan izleseydim. Bazı arkadaşlarım var keza abim de vakti zamanında tarihten full çekti. Ama hiç benim kadar oturup çalışmamıştır bile. Şu an kronoloji karmaşası yaşıyorum. Bende de durumlar 5 6 net. Bekliyorum sonucu:)

• Çabuk coğrafya bak en baştan başlarsan videoları yetiştirirsin birkaç gün de soru çözüm ve ezberleri sağlamlaştırmaya kalır ama 2-3 gün sonra her şey için çok geç olabilir hemen şimdi başla. Sosyalde çalışırsan karşılığını alırsın ama beni matematik üzüyor. Siz bana bakmayın sizin matematiğiniz iyi. Matematiği iyi olanların çalışması kolay olan sosyalde gerilemesini istemem yanlış anlamayın. Başla yetişir öyle bir lüks var.

• Dönem dönem git. Mesela konuya çalışırken şu an şu tarihteyiz şu bölgedeyiz diye düşünerek çalış. Hemen bir el kitabı veya not özeti bul kendine, oradaki konuları sanki televizyonda haberlerden mesela Ukrayna savaşını takip ediyormuş gibi ilgiyle oku. Bende çok işe yaradı.

• Petruccio P kullanıcısına yanıt
    Coğrafya çalışacaktım inan vakit kalmıyor. 6 sorudan 4ü genel kültürle yapılıyor zaten. Şu an başlayamam edebiyat bitmemişken ama bi 5 gün sonra video izlerim. Denemede az çok soruları görüyoruz zaten.
    Harita bilgisi (bende yok maalesef)
    Uluslararası örgütler
    Nüfus ve grafikteki yorumu
    yetiyor gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-949BFDF3E -- 23 Mayıs 2024; 18:30:12 >
  • Petruccio P kullanıcısına yanıt
    İlgiyle okuma kısmını çok becerebileceğimi sanmıyorum. Çalışırken ilgiliydim zaten konular bitti bilgiler gitti. Hangisi hangisinden sonra önce o da karışıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT COĞRAFYA :(
    3 yıl önce açıldı
    Tyt kimya
    5 yıl önce açıldı
    Tyt ayt coğrafya
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.