< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 10 Ağustos 2024; 1:25:21 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sosyalist Tek Dünya Devleti Guzel Olurdu
-
-
Hocam daha kendimizi kurtaramadık bosver bunları. Daralıyorum. Bunalıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşte kendini kurtaramazsin
Bireycilik denen sey kocaman bir yalan
Zenginin çocuğu 10iq da olsa sende van gogh yetenegi de olsa o 10/10 hayat yasar babasi en dogru yerlere yerlestirir sense ac gezersin
KOLEKTİVİZM TEK GERCEKTİR ağaç yapragiyla gürler
Koşullar her şeydir insansa bir hiçtir
Hocam sıfırdan gelip kurnazlıkla, şeytan tüyü ile zeka ile çalışkanlıkla, cesaret ile egosunu kenara koyarak kendine bir çevre oluşturan iyi yerlere gelen de çok insan gördüm
hamzoştan kaliplari kiran bir konu daha
oyle bisi olmasi imkansiz insanlar ailede bile birbiriyle kavga dovus halinde ulkeler olarak anlasmalari ve tek ulke olmalari imkansiz
insanlar birbirinin kurdudur demis eskiler
-
500şirket tüm dünyayı yönetiyor. Çinliler alternatif kendi hegemonyalarını yaymaya devam ediyorlar. Birbaşka devir x ülkesi y ülkesi olur. Doğanın kanunlarında olduğu gibi güçlü olan hep kazanır. Aslanın yediği atığı sırtlanlar sonrsı böcekler yani piramidin en altındki. Kısacası düzen bir günde kurulmadığı gibi bir günde yitirmez. Belkide iskender bu yüzden haklıydı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nasil cok insan gordun öyle yav
Ben sadece 1 kisi gordum o da dis doktoru cevre yapmayi da biliyor o sayede orta ust bir hayat yaşıyor gençliği surunmekle gecmis ama
Adamlar çevre için böyle saçma sapan güçsüz komik bir karakter seçiyor ki kimse cevre icin cidden ayaklanmasin :D içinden gecelim dünyanın
Hocam insanlik nasil once avci toplayiciydi sonra feodalizm sehir devletleri sonra burjuvazi iktidarı yani kapitalizm geldi simdi de yavas yavas sosyalizme gidecek oradan da komunizme oradan da anarsizme belki kim bilir
Bunlar olmak zorundadır başka türlü dünya kaldiramaz bu yükü
Zenginin uçağı fabrikasi dunyayi zehirleye zehirleye iklimin içinden gecti insanlar fakirlik savas yokluk içinde bu nereye kadar devam edecek
En basta globalizm kendi sonunu getirecek gibi görünüyor dinler ve bolgesel farkliliklar ortadan kalkıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
işte problem bu. insan sadece gordugu kadarını biliyor. ben cok insan gordum bu sekilde. yapan yapıyor.
asıl kafa yorulması gereken konu suan ne yapabilrim nasıl baslayabilirim vs. knk
-
Bu saatten sonra hiç fena olmaz. Kapitalizmin dünyayı ne hale getirdiğini hep beraber gördük. Ortada bilimsel iktisadi hiç bir plan yok. Hep daha fazlasını isteyen devletler çıkar için dünyayı bok çukuruna çevirirken, amacı daha fazla para ve güçten başka bir şey olmayan şirketlerin halka nefes alacak bir alan bile bırakmamasına şahit olduk. Süpermarketlerle perakendeyi bitiren elitler şimdi de kendi markalarını daha ucuzdan raflara dizerek üreticiyi hedefine koydu. Geçende migrosta pizza fırını gördüm adamlar pizza pişirip satmaya başlamış :) Yakında marketin bir kısmını berber yapıp saç kesmeye başlarlar. Halka yapacak bir iş bırakmamak konusunda kararlılar. Bu bir çılgınlık. 1900 lerde herkesin çalışıp bir şeylere sahip olmak konusunda umudu vardı. İyi çalışırsan, ev de alırdın araba da. Yakın gelecekte bunlara köle olmaktan başka bir seçenek kalmayacak. İki sınıflı bir toplum elitler ve fakirler. Hindistan gibi olacak tüm dünya. Biraz da o yüzden zaten bu orta doğuluları dünyanın her yerine serpiştiriyorlar muhtemelen. En aşağısına bile razılar, çalışıyorlar, gıkları çıkmıyor.
Hani amariganın anayasasında "mutluluk arayışı bir insan hakkıdır" yazıyordu ya. Yavaş yavaş her yerde bunun tarih olduğunu göreceğiz. Kapitalizmin özgürlük ambalajında pazarladığı şey aslında hiç eğitilmemiş, hayatla ilgili realist bir planı olmayan, ezberci cahil gençleri beş para etmez, içeriği boş sınavlara sokup kaybettiklerine ikna etmek ve köleleştirmek. Özgürlük adı altında eğitimsiz, aptal bir halk yaratıp kolayca sömürmek. Bu özgürlük palavralarını yüksek sesle sıkmaları bu yüzden. Böyle bir özgürlük yok. Ayının teki gelecek, binbir çabayla, emekle, yıllarca uğraşılmış, inşa edilmiş bir hayatı üç kuruşluk pompalı tüfekle sonlandıracak. Özgürlükmüş bu. Bu cinayetlerin hepsinin faili devlettir. Bu katiller ve henüz suç işlememiş potansiyel katiller bence sadece konuşabilen hayvanlar sadece. İnsan falan değiller. İnsan olmak için eğitim gerekli olmalı. Tabii yeterince iyi eğittiğin kişileri kolayca köleleştiremezsin, hükmedemezsin. Eğer beyaz yakalıları bu hayvanlarla korkutup terörize etmezsen kendini de kurtarıcı olarak gösteremezsin, güvenli hayat satamazsın.
Bu saatten sonra insanın kendi kendine adam olacağı yok. Bence de sosyalizm gelsin, bu şirketler tam yetkiyle halkın üstünden güzel bir geçsin. En azından paralar ordulara, askerlere, istihbarata, gerzek devletler arası rekabete gitmez. Belki insanlık bir dereceye kadar da eğitilir, en azından huzurlu köleler olurlar. Şu vatandaşlık puanını kesinlikle destekliyorum. Bazıları sadece kötekten anlıyor.
-
Para odakli insanlar yaratıyor
Bu da zamanla din ve milliyeti yok edecek
O zaman da insanlar dusman bulamayacak ve gercek dusmanin zenginler oldugunu anlayacak
Patrona çalışan insanlar ve başkalarına hizmet etmeye çalışan insanlar olarak iki farklı bölge olması daha makul ve olabilirlikli olurdu.
-
Genel olarak katılıyorum hocam
Ancak tek dünya devletinde sirket olmayacak
Sosyalizmde sirketler devletin olur daha doğrusu sirketler ve uretim araçları halk adına devlete ait olacak
Örneğin 70 yaşındaki adamin sahip olduğu Wayne Şirketi komple devletin olacak sahibi eğer buna direnirse zaten muhtemelen devrim sirasinda mokoko ama direnmezse ona da emekli maasi ve adil bir yasam verilecek
Yani zenginlere de kötülük yapilmayacak bu daha önce ekim devriminde oldu o zamanki sartlarla suanki gibi siddetsizlik cok zordu ulasim haberlesme ww1in etkisi vs vs yani ussr aslinda yanlis temellerle kuruldu siddetle hareket etmek sadece cok çok kritik noktalarda olmali
Atiyorum Kaiba şirketi tuttu silahlarla devrime direnmeye calisti onu da direneni de indireceksin tabiki
Demokratik Sosyalist Tek Dünya Devleti bir zorunluluktur bu kapitalist ülkeler yani kısaca abd ve yandaslari daha ne kadar bizi sömürecek?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sosyalist bir sistemi, teorideki gibi oturtmak kolay değil. Yöneticilerin egosuz ve çok güvenilir insanlar olması gerek. Bu da kolay değil. teoriyi pratiğe dökmek kolay değildir.
-
Hocam istedigin kadar bastır halk ayaklanirsa yenemezsin
Bu projelerin çöp olması sadece ortalama insanın bizim kadar akilli olmasina bakar
Ama iste sorun şu bizimle normal adam arasinda bile ucurum var
Adama bakiyorum cok parlak bir kariyeri var avukat vs ama adam benim buraya yazdıklarimin 100 de birini hayatinda düşünmemiş anca ye ic calis bu
Ki ben buraya her fikrimin 1000de 1ini yazıyorum daha neler var aklımda
Demokratik Sosyalizm ve antinatalizm bu iki akım kurtarır dünyayı işin özeti bu ama daha derinliklerini falan düşünüyorum nasıl bir anayasal duzen olmali kac meclis olmali jedi konseyi gibi denetleme organlari ozel mahkemeler vs vs
Bizim ülkede yargitay aymye saldiriyor omg bu ulkede bunlari akil etmem de bi garip VAllaha Allah gözümüzü acmis herhalde hukuksuz ulkede kafamdan ideal anayasa yaziyom omg
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- levent börek mi bülent börek mi
- eski sevgiliye mesaj atmak
- ara makas nedir
- wifi isimleri
- alkolden sonra ilaç içilir mi
- exxen de neler var
- sodyum iyon batarya
- 5g nedir zararları
- dünyanın en büyük vinci
- google çizim yap
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X