Şimdi Ara

sosyalleşemiyorum bana göre değil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • muhabbetim bağladığı için çevrem çok sevgili bile yaptım sosyalleşicem diye kız beni buldu.

nefret ediyorum halimden oturup bilgisayarın başında sabahlara kadar oyun oynama derdirdeyim sabahlara kadar ps3 ümde vakit geçirmek istiyorum aynı mapı yüz kere olsa yinede oynamak istiyorum.

neden sosyalleşmek istemidiğimi sorarsanız hiçbir gün rahat olamıyorum hep para sıkıntısına düşüyorum markalara durmadan para vermek zorunda hissediyorum 2 gömlek alıyorum 1 tane daha almak gerekiyor ne kadar idare edicem diyorum 2 gömlek ile parfüm almam gerekiyor ayakkabı,pantolon,tişört bunlar benim için hep dert.

almassam rahat edemiyorum evden dahi çıkamıyorum o kadar sorun yapıyorum. arkadaşlarla paranın harcanmadığı gün olmuyor illa bir sosyal aktivite yapmak zorundayız sosyalleşmekte bu zaten havuz parası,halı saha parası, içilen içecekler ,yenilen yiyecekler.

tek isteğim paramı bir oyuna verip multiplayer takılmak gömlek gibi şu daha mı iyiydi şu daha mı hoş dururdu derdine de düşmüyorum sabahlara kadar oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumansiz sigara -- 16 Haziran 2013; 22:42:24 >

• yüzmeye git. Bilmesen de git havuza git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

yüzmeye git. Bilmesen de git havuza git.

yüzme konusunda ustayım ciğersiz diyorlar bana nefes tutmamdan ötürü.

benim demek istediğimi anlamıyorsun hocam bir okusaydın.
  • nası istersen oyle yap zaten rahat adamlar cevresinde etkin oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumansiz sigara

quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

yüzmeye git. Bilmesen de git havuza git.

yüzme konusunda ustayım ciğersiz diyorlar bana nefes tutmamdan ötürü.

benim demek istediğimi anlamıyorsun hocam bir okusaydın.

okudum da toplu ortamlara girmeye çalış anlamında diyorum böyle havuz dediysem dolu olcak en az 100 kişi fln öyle yerlere :D farklı aktiviteler de olabilir bunlar sadece 1 tanesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JazzEncore

nası istersen oyle yap zaten rahat adamlar cevresinde etkin oluyo

çevremde rahatım para konusundan takıntılıyım hep üst baş almak zorundasın. üst baş almassam rahat olamıyorum.
  • Bende senin gibi asosyalim.

Hatta otobüslere bile binmem.Kalabalık ortamlara girmem.Cafe gibi.

Takma kafana
  • işte bunlar hep seks ile çözülür
    psp3 ile sevişecek halin yok ya
  • quote:

quote:

çevremde rahatım para konusundan takıntılıyım hep üst baş almak zorundasın. üst baş almassam rahat olamıyorum.

ustu bası bosver senin kafan ne kadar rahatsa o kadar sosyallesebiliyosun zaten
  • waikikiden 3 tişört al 3 yıl kullan
  • quote:

quote:

Sivil toplum kuruluşlarına katıl. Ücretsiz aktiviteler, projeler, kurslar var. Ben gayet memnunum mesela.

http://tog.org.tr/

• valla tek verebileceğim tavsiye en ucuz maliyetli spor.yüzme takımı basketbol futbol lisansın varsa amatör falan git takıl biraz açıl
  • Zamanla maneviyata değer vermeyi öğreneceksin. O zaman daha da özgür oldugunun farkına varacaksın.
  • sosyalleşmemiş insan, hayatı boyunca sosyalleşmemiş ilk ve tek örneği bulunan insan benim galiba vuu e zaten gereğide yok her zaman söylerim tek bir kişiyle sosyalleşirim ben gerisi oyunlar kitaplar spor yoga ahlak felsefe vs vs bunlarda benimle sosyalleşen aktiviteler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.