Şimdi Ara

Sosyallik mi Asosyallik mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Sosyallik mi Asosyallik mi?

(En Son Oy Tarihi: 12.2.2018)
Giriş
  • lise'de hayatını yasamaya değmez dayan 2-3 sene .. bir üniversite kazan zaten bol bol zamanın olucak , lisede haftada bir dışarı çıkıp arkadaslarla gezsen yeterli olur
  • konuya bakarak bu konuda çok seçme şansın olduğunu düşünmüyorum, b.ihtimalle ilerde asosyal olcaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

asosyal olursan insanları tanıyamazsın sosyal olacaksın çevrende insanlar olacak yeri geldiğinde aldatılacaksın yeri geldiğinde arkadaşların kazık atacak vs.. bu şekilde hayatı öğrenirsin insanları tanırsın bu işin negatif tarafı, pozitif olarak bakarsak dışarda insanlarla bir şeyler yapmak evde oyun oynamaktan kat kat daha güzel evde 31 çekmek yerine çıktığın beğendiğin kızlarla sevişmek çok daha güzel ne biliyim asosyallik sana hayatı öğretmez yarın bir gün karşına bir kız çıktığında o kızla iyi iletişim kurmak kızın düzgün mü yoksa yollu mu olduğunu anlaman için kızları tanımış olman bişeyler yaşamış olman gerekir aynı şey diğer insanlar içinde gerekli kısacası hayatı evde oyun oynayarak yaşarsanız öğrenemezsiniz ve ilerde geçmişinize baktığınızda gençliğim pc başında geçti diye düşünmek kimse istemez, gidip spora yazılmak bile büyük bir adım bence.
    Asosyalliği işaretleyenlerin hepsi kendini kandırma o şekilde mutlu olduğuna kendini inandırma çabasındaki insanlar yoksa bu soruyu sormak bile saçma.

Dediğinizi anladım. Teşekkür ederim.

• Ortasını bulmak idealdir , orta seçeneği olmadığı için sosyal dedim .
  • Lan asıl sosyaller monoton hayat yaşıyo
  • İkisinin ortası olmak en iyisidir sanırım.Ve ben öyle olmaya çalışıyorum yaşasınn yarın nargileyee
  • Asosyallik okulu dereceyle bitirip geleceğini garantiye al.Sosyal olsan ne fark edecek 5 sene sonra para yok pul yok para olmayınca sosyal de olamazsın
  • quote:

asosyal olursan insanları tanıyamazsın sosyal olacaksın çevrende insanlar olacak yeri geldiğinde aldatılacaksın yeri geldiğinde arkadaşların kazık atacak vs.. bu şekilde hayatı öğrenirsin insanları tanırsın bu işin negatif tarafı, pozitif olarak bakarsak dışarda insanlarla bir şeyler yapmak evde oyun oynamaktan kat kat daha güzel evde 31 çekmek yerine çıktığın beğendiğin kızlarla sevişmek çok daha güzel ne biliyim asosyallik sana hayatı öğretmez yarın bir gün karşına bir kız çıktığında o kızla iyi iletişim kurmak kızın düzgün mü yoksa yollu mu olduğunu anlaman için kızları tanımış olman bişeyler yaşamış olman gerekir aynı şey diğer insanlar içinde gerekli kısacası hayatı evde oyun oynayarak yaşarsanız öğrenemezsiniz ve ilerde geçmişinize baktığınızda gençliğim pc başında geçti diye düşünmek kimse istemez, gidip spora yazılmak bile büyük bir adım bence.
    Asosyalliği işaretleyenlerin hepsi kendini kandırma o şekilde mutlu olduğuna kendini inandırma çabasındaki insanlar yoksa bu soruyu sormak bile saçma.

Altina imzami atarim.

• ortası iyidir her zaman. ben orta kararım sanırım ama biraz asosyalliğe kayıyorum yinede.
  • quote:

İçe dönük bir kişilik tipine sahip insan ne kadar sosyal olursa olsun mutlu olamaz yalnızken kendini daha mutlu hisseder.Bunun kendini kandırma ile ilgisi yoktur sadece kişiliğinin bir özelliğidir.

• No more social life and network
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

Her ikiside karışık takılacan.

+1

@Castiel

Hocam yorumlarınızı göremiyoruz bu aralar sizin nerelerdesiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.