Şimdi Ara

Sosyallik mi Asosyallik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 12.2.2018)
Giriş
  • Arkadaşlar çok karmaşa içerisindeyim çevremde arkadaşlarım var 40'a yakın arkadaşım var fakat , çok büyük bir karmaşa içerisindeyim.

Arkadaşlar geçen 1500 TL bütçem var demiştim o bütçe 2000 TL oldu. Arkadaşlar önüm de 2 seçenek var:

1. Sosyallik

2. Asosyallik

Asosyal olursam büyük ihtimal inek olurum okulda derece yapar adam akıllı bir üniversite kazanır ardından monoton bir hayat yaşarım.

Sosyal olursam büyük ihtimal ile evde adam akıllı oturmam daha fazla arkadaşım olur kendime özen gösteririm ama 50-55 arası not alırım.

Çok kararsız kaldım siz olsaydınız hangisini seçerdiniz. Bütçemden bahsettim 2000 TL'ye:

1- Oyun Konsolu , Bilgisayar vs... alırım.
    2-iPhone alırım yazın adam akıllı spor salonuna giderim tarzıma giyimime dikkat ederim.

Sizce hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stop It -- 20 Aralık 2013; 19:47:01 >

• Evde olduğun zamanları düşün birde dışarda olduğun zamanları,hangisi çocuklarına anlatıp mutlu olabileceğin bi anı olucak?
  • İnsan insana muhtaçtır
  • Up anket eklendi.
  • Asosyal varda Bsosyal niye yok
  • Ortası dostum da, ben asosyali işaretledim.
  • çok param varsa asosyallik, param yoksa sosyallik. o para sana çok geliyorsa asosyal olarak takılabilirsin. bana zor yeter dersen sosyal takıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stop It

Arkadaşlar çok karmaşa içerisindeyim çevremde arkadaşlarım var 40'a yakın arkadaşım var fakat , çok büyük bir karmaşa içerisindeyim.

Arkadaşlar geçen 1500 TL bütçem var demiştim o bütçe 2000 TL oldu. Arkadaşlar önüm de 2 seçenek var:

1. Sosyallik

2. Asosyallik

Asosyal olursam büyük ihtimal inek olurum okulda derece yapar adam akıllı bir üniversite kazanır ardından monoton bir hayat yaşarım.

Sosyal olursam büyük ihtimal ile evde adam akıllı oturmam daha fazla arkadaşım olur kendime özen gösteririm ama 50-55 arası not alırım.

Çok kararsız kaldım siz olsaydınız hangisini seçerdiniz. Bütçemden bahsettim 2000 TL'ye:

1- Oyun Konsolu , Bilgisayar vs... alırım.
    2-iPhone alırım yazın adam akıllı spor salonuna giderim tarzıma giyimime dikkat ederim.

Sizce hangisi?

Sosyal olursan not ortalaman kötü olur diye bir kural yok. Kaç tane arkadaşım var, gitmedikleri parti, PS3, konser yok ama not ortaları hep 80-90. Bilim Olimpiyatlarında derece falan bile aldılar. Yani ders ortalamasının asosyal yada sosyal olmakla alakası yok. Her şey zamanını doğru ayarlamada bitiyor. Hem asosyal olursan, not ortalaman 100 olsa bile ilerde başarılı olmasazsın. İlişkiler,çevre, sosyal aktivite falan çok önemli bu devirde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turuncu_sitenin_üyesi -- 20 Aralık 2013; 19:50:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kraljoe31

Evde olduğun zamanları düşün birde dışarda olduğun zamanları,hangisi çocuklarına anlatıp mutlu olabileceğin bi anı olucak?

Çok doğru söylüyorsunuz. Başka görüşleri olanlar varsa belirtsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay çene

Asosyal varda Bsosyal niye yok

Kardeşim imzanı değiştir kendini ele veriyorsun.
  • 10 ukraynalı
    20 rus ya da
    40 türk

parası seç beğen al
  • Hocam seninki de böyle bir şey
  • asosyallik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flashchuck

Hocam seninki de böyle bir şey

Yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay çene

Asosyal varda Bsosyal niye yok

• Asosyallik
  • Her ikiside karışık takılacan.
  • asosyal olursan insanları tanıyamazsın sosyal olacaksın çevrende insanlar olacak yeri geldiğinde aldatılacaksın yeri geldiğinde arkadaşların kazık atacak vs.. bu şekilde hayatı öğrenirsin insanları tanırsın bu işin negatif tarafı, pozitif olarak bakarsak dışarda insanlarla bir şeyler yapmak evde oyun oynamaktan kat kat daha güzel evde 31 çekmek yerine çıktığın beğendiğin kızlarla sevişmek çok daha güzel ne biliyim asosyallik sana hayatı öğretmez yarın bir gün karşına bir kız çıktığında o kızla iyi iletişim kurmak kızın düzgün mü yoksa yollu mu olduğunu anlaman için kızları tanımış olman bişeyler yaşamış olman gerekir aynı şey diğer insanlar içinde gerekli kısacası hayatı evde oyun oynayarak yaşarsanız öğrenemezsiniz ve ilerde geçmişinize baktığınızda gençliğim pc başında geçti diye düşünmek kimse istemez, gidip spora yazılmak bile büyük bir adım bence.
    Asosyalliği işaretleyenlerin hepsi kendini kandırma o şekilde mutlu olduğuna kendini inandırma çabasındaki insanlar yoksa bu soruyu sormak bile saçma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 20 Aralık 2013; 21:26:55 >

• Ortası ol biraz sosyal ol ama dersleri aksatma. Yapamıyorsan asosyal ol güzel bir üniversite kazan orada yardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asosyal ol kafan rahat olsun

3 yıllık tecrübe konuşuyor

3 yaşında değilim bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.