Sosyoekonomik Araştırmalar Topluluğu 2005 yılında kurulmuş ve Celal Bayar Üniversitesi ’nde faaliyetlerine başlamıştır.
Kulübümüz üniversite öğrencilerinin panel, gezi, konferans, münazara, sergi, açık oturum, dergi, gazete, internet, vb. kültürel faaliyetlere katılmasına olanak sağlar.
Sosyoekonomik Araştırmalar Topluluğu ’nun amacı gündelik yaşamımızda yer alan ve üzerine eğinilmesi gereken; ekonomi, uluslararası ilişkiler, eğitim, siyaset bilimi, felsefe, edebiyat, tarih, güzel sanatlar, bilim, vb. konuların taşıdıkları önemi anlatmak ve öğrencileri bu konularda bilinçlendirmektir.
Sosyoekonomik Araştırmalar Topluluğu, öğrencilerin kültürel faaliyetlere katılımını özendirmek ve üniversitede akademik ortamın geliştirilmesine katkıda bulunmakla da sorumludur.
Sosyoekonomik Araştırmalar Topluluğu içerdiği amaçlara ilgi duyan tüm öğrencilere açıktır.
bu arada geçen uncubozköy kampüsünde bir stand vardı bununla ilgili.sizin açtığınız stand mıydı o, gözüme çarpmıştı sanki geçen gün
aslında 4 kulüp var sağlam iş yapan ben yeni seçildim bu sene başkan oldum ama çok iddialıyım iyi işler yapacağız inşallah. stand biz olabiliriz ama diğer kulüpler de olabilir çünkü en son birinin org. vardı
kariyer topluluğu gibi bir adı olması lazımdı, sizinki değildi heralde karıştırmış oalbilirim.Hayırlı olsun diyelim üniversitemiz adına şimdiden ne diyelim
eyw saol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme