Bu aralar taşra tıplara karşı küçümseme görüyorum bazıları taşra tıp mezunlarını doktordan bile saymıyorlar.Taşra tıp lobisi olarak kendimizi yedirmeyiz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 10 Temmuz 2024; 12:58:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TAŞRA TIP DÜŞMANLARININ ARTMASI HAKKINDA
-
-
Tasra tip diye hitap edilen yerler bile 25k civari istiyor kucumsecek siralamalar degil gayet ust duzey sadece 6 yil boyunca okuyacaginiz yerin yani cevrenizin kampusunuzun vs guzel olmasini etkiler tasrada okumamak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sen ytü istatistik okumuyor muydun la ne tıpı
-
Yok hocam tıp okuyom
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taşra tipli doktor istemiyoruz protesto ediyoruz.Allahin harranlisina insanlar nasıl güvenip muayene olacak parol bile yazmayı bilmiyordur :)
Orası öyle hocam bence en kötü tıp bile iş yapar başlığı dalgasına açtım yoksa sallayanları tiye bile almıyom
bir hocam şöyle derdi çinde de tıp kazansanız oraya gidin okuyun derdi özetle tıp tıptır
-
Ankaratıplı hocam bunu dediyse nokta konulmuştur desteklediğin için teşekkürler hocam
ya biliyorsa?
edit: harranda değilim bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 9 Temmuz 2024; 21:35:56 >
Arada bilenler çıkar geneli bilmez 😅
He öyle mi olmuş knk
sen taşra tıbba bile gidemeyecen dimi yksyi batırdın kesin
nasıl bildin
telepati yeteneğim güçlüdür
Vay be helal olsun sana demek isterdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumlupinarlia -- 9 Temmuz 2024; 21:49:44 >
şaka bi yana netlerini niye söylemiyorsun?
Kötü yaptim utaniyorum o yüzden
2021e göre kaç k?
İpucu veremem :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bir hocam şöyle derdi çinde de tıp kazansanız oraya gidin okuyun derdi özetle tıp tıptır |
Tasra tip diye hitap edilen yerler bile 25k civari istiyor kucumsecek siralamalar degil gayet ust duzey sadece 6 yil boyunca okuyacaginiz yerin yani cevrenizin kampusunuzun vs guzel olmasini etkiler tasrada okumamak
|
bira içmiyorum demek ki doğru yapmışım kömür de taşımıyorum doğalgaz var |
Benzer içerikler
- mutlak değerin türevi
- aselsan hangi mühendisleri alıyor
- tyt sosyal deneme önerileri
- tbs nedir
- kyk odalarında kamera var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X