KIYMETLI DOSTLAR, MUHENDISLER, MESLEK YUKSEKOKULCULAR, DIS HEKIMLERI, ISLETMECILER, TIPCILAR, VE ADINI SAYAMADIGIM BOLUMLERDEKI NICE YOLDASLAR, BUGUN BURADA SOSYOLOJIK BIR TESPIT YAPMAK UZERE TOPLANDIK. DOKTORLARIN YUZDE 90I ASLINDA KÖYLÜDÜR. TURKIYENIN KIRILGAN EKONOMIK YAPISINDA DEVLETI ARKANA ALIP GARANTI BIR PARAYLA CALISMAK 0 RISK VE GARANTICI BIR EYLEMDIR. ZENGIN, PARASI IZIN VERDIGI MUDDETCE RISK ALIR. FAKIR ISE RISK ALAMAZ CUNKU ISLER TERS GIDERSE AKSAM YEMEGINI KAYBEDER. O HALDE, TIP BİRAZ KÖYLÜ BÖLÜMÜDÜR BU YUZDENDIR KI 200 300 DOKTOR ALMANYAYA KACAR VE ORDA BIR PARK BULUP HEMEN TURKLERE HAVA ATMA YARISINA GIRER. SANIRSIN BURDA HER YIL 20BIN DOKTOR MEZUN OLMUYOR. BEN HIC ODTU MUHENDISLIKLERINDEN YURTDISINA GIDIP TURKIYE BENI KAYBETTI KAFASINA GIREN GORMEDIM. ELBETTE, ASIRI IDEALIST, YURTDISI CAPINDA DOKTORLARIMIZ VARDIR. SPESIFIK AMELIYATLARI OGRENIP BASARIYLA UYGULAYAN DOKTORLARIMIZ VARDIR. ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN, KIYMETLI KARDESLERIM. TIPCILARIN ISI KOLAY DA DEGILDIR. DUYGUSAL VE STRES SAHIBI TURK HALKIYLA YASANAN GERILIMLER ORTADADIR. KANLA SIDIKLE CILTLE KAKAYLA UGRASMAK KEZA KOLAY BIR IS DEGILDIR. SELAM VE DUA ILE. |
TIP BİRAZ KÖYLÜ BÖLÜMÜDÜR
-
-
elhamdülillah deriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yine birileri tıp kazanamamış
HAMDOLSUN, KIYMETLI KARDESIM, BIZ BILGISAYARDAKI GELECEGI ZAMANINDA GORUP 2013TE ODTU BILGISAYARA GIRDIK. 5 YIL YATIP CIKTIK. TIPCILARI KISKANACAK BIR DURUM YOK ONLARIN DA MUHENDISLIK KISKANACAK BIR TARAFI YOK BIR TOPLUMDA HERKESE IHTIYAC VARDIR.
-
madem mühendissin ve kıskanmıyorsun o zaman bu konu ne?
Aynen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen dayı haklısın siz çok modern insansınız saygılar
YAPTIGIM TESPIT UZUN YILLAR SUREGELEN OKUL, HASTANE ZIYARETLERI, ASKERLIK, YURTDISI GIBI INSANLARIN HARMANLANDIGI ORTAMLARDAN GORDUKLERIMDIR. TIP KUCUMSENECEK BIR BOLUM DEGILDIR.
ULKEMIZDE TIPCILARIN VIZYONU MALESEF "ISVECTEKI AMELIYATI OGRENIP TURKIYEDE UYGULAYIM VE BU ISTE EN IYI OLIM" SEKLINDE DEGILDIR. GARANTI MAAS EV KREDISI ODEYIM ANTIBIYOTIGI YAZIP KEYFIME BAKIM SEKLINDE BIR SARMAL.
BANA GELINCE BEN ODTUDEN SONRA ISVICRE VE NORVECTE DEVAM ETTIM EGITIM VE IS HAYATINA. BENDEN COK DAHA IYILERI AMERIKADA VEYA ORDA BURDA, VEYA TURKIYEDE. KIMSEYI KISKANACAK BIR DURUMUM YOK DOKTORUN YAPTIGI KESME DELME ISLERINI ASLA YAPAMAM. AMA DOKTOR GIBI ANTIBIYOTIK YAZARIM.
DEVLETE YAKISAN HER BOLUMUN KONTENJANINI AZALTMAK, 2 YILLIK OKULLARI PARLATMAK, VE USTALIK KALFALIK GEREKTIREN ISLERE HAK ETTIGI DEGERI VERMEK. INAN BANA NORVECTEKI KUAFOR TURKIYENIN MUHENDISINE DE DOKTORUNA DA KOYUYOR HAYAT STILI OLARAK VE PARA OLARAK. BURDA BILGISAYAR SECSEN LAPTOP PARASI, TIP SECSEN KITAP PARASI DUSUNUP DURUYORSUN. INSANIN YARATICILIGI DAHA BOLUME BASLAMADAN TORPULENIYOR MADDIYATTAN.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 16 Ağustos 2024; 12:55:44 >
-
SAGOL KIYMETLI DOSTUM BEN BATILI BIR ADAMIM TUVALETTE TAHARET MUSLUGU ASLA KULLANMAM BIZI BOZAR.
-
Ne bağrıyon
aşırı boş yapıyon
ne bekliyorsun abi trde yaşan bir insanın dünyanın en zengin, refah seviyesi yüksek, ultra sosyal devleti, dertsiz gibi sayamayacağım norveçteki insandan daha iyi şekilde yaşamasını mı bu nasıl bir kafa ?
-
Hocam bu kıskançlık gibi sanki. Doğru söyleyin kazanamadınız diye mi bu eleştiriyi yapıyorsunuz.
Köylü insanlar bile sizin gibi insanlardan daha temiz demek. Köylülere kurban olun.
bir tıp fakültesi öğrencisi olarak tespitiniz çok doğru. ben mühendislik için yanıp tutuşan bir gençtim kazandıgımda ancak köylü olan ailem ve çevrem beni zorla buraya soktu. ben böyle hayatın..
-
KIYMETLI DOSTUM KATALIZOR MAHMUT,
EVET SEN ANLATMAK ISTEDIGIMI OBJEKTIF VE ALINGANLIK YAPMADAN ANLAYAN BIR KARDESIMSIN.
BUGUN YUKARDA YAZDIM BEN ODTUYE GIRDIM CIKTIM. ST JOSEPH LISESINDEN CIKMA ITALYADA SANAT OKUMAYA GITMIS TUZU KURU BIR KIZA GORE DE YUKSEK IHTIMALLE BEN KOYLUYUM.
ST JOSEPHLI ADAM DA ALI KOCUN EVLADI FALAN DEGILSE FRANSAYA ITALYAYA GITTIGINDE "KARA SACLI MUSLIM TURKO" SEKLINDE ONLAR DA KOYLU.
BENIM LAFLARIMDA BIR ASAGILAMA YOK. SADECE ESKI ZIHNIYETIN TIPA VERDIGI ONEM, GARANTICILIK BAZEN INSANIN KADERINI DEGISTIREBILIYOR. MUTSUZ DOKTORLAR DA ELBETTE ISINDE YUZDE YUZ EFORLA CALISMIYOR.
-
abicim üzerinde caps yazan bir tuş var ona basıver sana zahmet
-
Çok haklısın, ne yazık ki tr şartlarında yaşamış, dünyayı bilmeyen başarılı insanlar için tıp biçilmiş kaftandır.
Ben bencillik yapmıyorum ve objektif oluyorum. Tıp fakültesi benden çok şey götürdü. Sadece okuyup ezber yapıyoruz, elbette araştırmacı vs olup farklı yönlerde ilerleyebilirsin ancak genel itibarıyla durum bu.
Matematik ve fizikte iyi olan, yaratıcılığına güvenen insanlara asla tıp önermiyorum. Tıp fakültesi tam anlamıyla lisedeki en önde oturup hiçbir şeyden anlamayan ancak ezber yaparak hocanın gözüne girmeye çalışan o kızların bölümüdür. O tipler burada çok başarılı olur.
Benim gibi arka sırada oturup kendi işine bakan fizik mat yapan has sayısalcı biriyseniz tıp sizin için çok yorucu olacaktır bilginiz olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
haklısın kardeşim, bir tıpçı olarak söylüyorum. geleceğimi riske atamayacağım bir hayatım olduğundan dolayı tıp yazdım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- hastayken ders çalışılır mı
- eczacılık okumak zor mu
- negatif sayılar tek çift olur mu
- türk hukuk diploması hangi ülkelerde geçerli
- solgar nero nutrients kullanıcı yorumları
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X