Şimdi Ara

TIP BİRAZ KÖYLÜ BÖLÜMÜDÜR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt
    Trde yaşayan halkın %90'ı bu dediğini hak etmiyor. İsterse doktor olsun, isterse mühendis her şeye tamam diyen, olduğu gibi kabul eden, sorgulamayan her ortadoğulu bunu yaşamaya muhtaç.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PostalDude kullanıcısına yanıt

benim ve benim gibi olan insanların suçu ne ? ben mi seçtim burada doğmayı ? seçeneğim olsa direk amerika ya da kuzey avrupa ülkesi seçerdim. öyle bir söylüyorsunuz ki insanlar burada seçiyor sanki burada doğmayı. norveçte yaşayan insanın 0 dertsiz sonsuz refah yaşamasının tek nedeni orada doğması yani tek nedeni şans.

Çoğu batıya gitmek isteyen insanların aklındaki şey sadece ekonomik refah oluyor. Mesela sen batılı tarzda yaşam tarzına sahip misin? Düşünce yapın batılılarla uyuşuyor mu? Bunun gibi sorulara dürüst bir şekilde evet kesinlikle diyebiliyorsan imkan bulunca git tabi.

• evet eknomik refah ve çalışma şartları bir de öyle bir anlatıyorsun ki sanki adamlar bizden çok farklı. Kaç kişi ile konuşup muhabbet ettim oyun oynadım sıkıntı çıkmadı anlaştım. benim seçim şansım olsa zaten burayı seçmezdim kimse bu çileyi çekmek istemez burada ben bunu istemeyince neden ben suçlu oluyorum ? anlamadım gerçekten ne nefret bu.

Çok fark var. Fark olduğu için sen orada yaşamak istiyorsun. Normal olan onlar zaten. Sen kendini tr halkı ile bir tutup yazdıklarıma alınmışsın. Benim derdim entegre olamayan, olamayacak tiplerle.

• affiliation kullanıcısına yanıt

yazış tarzına bak la PUHAHAHAHA

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.