Şimdi Ara

TAŞRA TIP DÜŞMANLARININ ARTMASI HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taşra tıp okuyanları kimse küçümsemiyor hayat forumdan ibaret değil de bir insan niye iyi ünide diş tutarken kötü ünide tıpa gider pek anlamıyorum statü olarak hiçbir farkları yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eastai kullanıcısına yanıt

diş okumak istemiyordur, diş atamaları sıkıntı zaten, özel klinik açacak kadar zengin değildir ve kendi kliniği olmadığı zaman diğer kliniklerde çok çalışıp az kazanacağını biliyordur. bunun için " kötü " tıp tercih etmiş olabilir. ama bana sorarsan kötü demek yanlış, eksik diyebiliriz. o eksiklikler de kapanmayacak şeyler değil, illa zamanla kapatılır yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 10 Temmuz 2024; 0:44:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • processustransversus23 P kullanıcısına yanıt
    O eksik kapanmaz hayatını geçireceğin yeri seçiyorsun en az 6 yıl. Bok gibi bir şehirde okumazdım ben olsam. Hayatındaki hiçbir yaş 20lerindeki herhangi bir yaş kadar önemli olmayacak.

yok ben şehir açısından demedim mesela tus açısından dedim. şehir konusunda haklısın şehri biz değiştiremeyiz adapte olmak gerekiyor mecbur.

Hocam hayatimi günde 8 10 saat insanlarin agzina bakarak gecirmek istemiyorum. Her gün 32 diş üstüne aynı işlemleri yapmak kadar sıkıcı bir şey yoktur bu dünyada. Üstüne üstlük o dişe bakmayanlar vs vs

• Loky19 kullanıcısına yanıt
    Tıp ve dişin çalışma saatleri arasında dağlar kadar fark var. Bu bana göre tıpın en büyük dezavantajı. Dişte birsürü ağıza bakarken tıpta birsürü bedene bakıyorsun. İş yaptığın alan genişliyor sadece. Hergün aynı belgeleri iste kontrolleri yap tedaviyi bul ve bunları günde bazen 20 saat yap. Bilemedim.

• taşra tıp-öğretmen maaşları-ctis dönüp duruyor forum midemiz bulandi yeter amj

• recumbentibus0 R kullanıcısına yanıt
    +999999999

• Taşra tıp denilen eski ve sağlam hastaneli okulların hepsi istanbul izmirdeki yeni açılan hocasız okullara bin basar bence. Taşra tıp muhabbeti eskisi gibi değil okulları karşılaştırırken ne zaman açıldığına hastanesine hoca sayısına imkanlarına bakıp karşılaştırılmalı. Şehir olarak karşılaştırmayı verilen eğitimle karıştırmamak lazım.

Bu arada araya kamu spotu sıkıştırayım ktü tıpa gelmeyin çok zor başka okula gidin nobodynow hocamın geçen sene dedikelri doğruymuş. Farabide adamın gtunden kan alıyorlar

• Taşra tıp iyidir ya. Hayattan ekstrem beklentileriniz yoksa baya baya mutlu yaşatır. Anadolunun büyük diye nitelendirilen, yerel halkının sürekli il olması hayaliyle kendine buçuklu plaka taktığı büyükçe bir ilçede memurluk yapan karı kocanın biricik oğlu Bka olsam, ilçenin en iyi lisesinde okuyup çevrem ve öğretmenlerim tarafından sürekli pohpohlanan ama ülke ortalamasına göre average olan bir öğrenci olup zorlu bir üniversite hazırlık süreci sonunda oturduğum yere nispeten uzak bir taşra tıp kazansam, bu durum karşısında havalara uçan cefakar anne ve babam dişinden tırnağından artırdığı paralarla arka camları manuel açılan boş paket beyaz bi clio alsa, üniversitenin 9. ayında tanıştığım benle yaşıt ve benzer sosyoekonomik düzeyde olan Ayşen ile küçük şehirde büyük aşk yaşamaya başlasak, 1.050 tl ödediğimiz saray bozması 2+1 evde daha önce tatmadığımız duyguları tatsak, stajyer doktor olduğumuz gibi instagram profillerimize direkt Dr. Bka ve Dr. Ayşen yazsak, elimiz biraz para ve statü görmeye başladığında öğrenciliğimiz boyunca abi/abla çektiğimiz ama aslında içten içe sevmediğimiz yerel esnaf ve relativelerinden selamı sabahı kessek, mezuniyet akabinde hemen bir nişan ve zorunlu hizmet sonrası yapacağımız evlilik sonucu Ayşen ile aşkımızın ilk meyvesine sanki ömrümüzü taşrada geçirmemiş gibi Almila ismini versek, tüm bu çabaların sonunda 50sine dayanmış meslektaşımızdan temiz, ikinci el bir volvo s40 alsak, yine instagram fotoğraflarımızı yaptığımız yurt dışı tatilleri ve hayatımız boyunca hiç düzgün öğrenmediğimiz halde ingilizce captionlarla doldursak… böyle bir hayat mümkün…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bounlukizaraniyor -- 10 Temmuz 2024; 12:46:14 >

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

Hocam formunuzdan hiçbir şey kaybetmemişsiniz muhteşem bir yazı  

bir bounludan beklenen yazı   hatalar var mesela hâlâ 2. el araba alacağımızı düşünmen cidden komik  

lütfettim s40 verdim vallahi bu sağlık işçileri nankör billahi nankör

1. elini alacağım   bence bounlular daha nankör ama sen bilirsin  

Sıfırını mı diyosun yani? Alışmadık yerde cümle bile eğreti duruyo abi ahdmdjakdksksja. Allah kolaylık versin bol muayeneler

• Tıp okumak zordur tüm bölümlerle savaşırsın, tıp okumamak daha zordur Tıpçılarla savaşırsın

• tasra tıp yerine batıda diş yazanlara şahsen bu forumda alim gözüyle bakiyoruz doguda evine kömür taşıyacağına batıda soğuk birasını yudumluyor batıda diş yazanlar

evet sıfırını diyorum. tabi senin kadar süslü yazamadım, eğreti de durmuyor seninki kadar  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 10 Temmuz 2024; 14:42:54 >
  • Yapı Ustası kullanıcısına yanıt

Karaladık bişiler… selamlar hocam  

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.