< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 19 Mart 2023; 23:2:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yaralıpandanın Sınırdan ODTÜ CENG Kazandığını Zannederken Aslında 57. Olması
-
-
Konuyu uplıyorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oha ciddi mi bu tr57.si vay be pandama bak
-
Yarın *genel tavsiye konusu açmama sebebimi* yazacağım.
Edit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 19 Mart 2023; 22:21:38 > -
hemen pandama yotube kanalı acalım gelsın uyelık abonelık katıl butonu para reklam panda hocam tum yks hocalarından daha ıyı derece yapmıs youtube tarıhının en ıyı yks kanalı olur.
-
-
En büyük mi bilmiyorum ama çok büyük
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam birkaç sebep var.
Öncelikle benim verebileceğim pek bir tavsiye olmadığını fark ettim. Daha doğrusu vereceğim tavsiyeler artık birçok kişinin sık sık tekrarladığı tavsiyelerdi.
Turlama yap, sık sık deneme çöz, paragraf, problem ...
Artık bunlar biliniyor. Youtube'da detaylı anlatımlar, benim bilmediğim farklı taktikler mevcut.
(Örnek Murat Can Kocakulak videoları. Mesela onun sayesinde tyt fen kısmında "1-2-3 sorusu bu" diye soru işaretledim, doğru çıktı :D O soruya herkes farklı cevap veriyordu. Sorunun konusuna Link YTD )
---
Mezuna kalmadığım için mezunlara yönelik bir konu açamam. Tecrübe etmedim.
Youtube kanalları öneremem. Youtube üzerinden konu anlatım çok az izledim. Konu anlatımını okul/dershane hocalarım bana sağladı.
Kaynak önerilerim aynı şekilde bilinen yayınlar. Palme, acil (bu artık o kadar iyi değil sanırım), 345 ...
Farklı bir çalışma planım yoktu. Hatta internette gördüğüm "derece öğrencilerine" göre benim çalışma altta kalıyor diyebilirim :>
En öne çıkan -özellikle 2021YKS sonrası- matematik. Matematikten tavsiye bekliyor insan fakat benim yine önerim yok çünkü benim TYT mat netlerim hep yüksekti. (Zor denemeler dahil.)
Ekstra bir çalışma yapmadan baştan sonra dershane konu anlatımı/soru çözümü bana yeterli geldi.
Temelim iyiydi diyelim...
---
165 dakika TYT ve görece "kolay" tyt-ayt sınavları ile 2023 YKS yüksek hedefleri olan öğrenciler için büyük sıkıntı.
Forumda "ters yığılma" konusu açılmıştı. İşte, "ters yığılma" olmadığı sürece iş zor. Birkaç dikkat hatasına, "99-100" olmayan OBP öğrencinin sıralamasını aşırı etkiliyor maalesef.
---
That is all from me
Forumdaşlara başarılar dilerim.
-
Merhaba. Mesajın için teşekkürler hocam.
Hocam,paragraf problemi (rutin şekilde örn:20-25 soru) sınava kadar her gün mü çözüyordunuz?Yoksa bir yerden sonra bıraktınız mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 20 Mart 2023; 15:54:31 > -
Bir süre düzenli çözdüm. Sonra birkaç gün saldım. Tekrar düzenli, sonra saldım...
Tam olarak hatırlamıyorum ama tüm sınav dönemi sürekli günde 20-25 soru çözdüm diyemem. Yine de çoğunluğunda çözdüm çünkü dershane hocası ödev veriyordu + 345 türkçe SB tamamen bitirmek istedim..
Problem aynı şekilde. SB problem kısmını bitirene kadar baya bir süre düzenli problem çözdüm.
İkinci dönem orta-sonlarına doğru artık tyt denemelerini, tyt Türkçe/mat branş denemelerini sık sık çözmeye başladıkça kitaptan paragraf, problem çözmeyi bıraktım.
Kişinin kendi tercihine kalmış.
Yani o zaman tyt türkçe/matematik branş denemeleri çözdüğümüz zamanlar da paragraf-problem çözmemek mantıklıyken;deneme çözmediğimiz zamanlarda paragraf-problem çözmek daha mantıklı gibi.Bu arada cevabınız için teşekkür ederim.
-
Size hangisi daha kolay geliyorsa, sizi tatmin ediyorsa, geliştiriyorsa o şekilde çözmek en iyisi. Size kalmış.
Rica ederim. İyi çalışmalar
Ben teşekkür ederim, iyi çalışmalar hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hocam birkaç sebep var. Öncelikle benim verebileceğim pek bir tavsiye olmadığını fark ettim. Daha doğrusu vereceğim tavsiyeler artık birçok kişinin sık sık tekrarladığı tavsiyelerdi. Turlama yap, sık sık deneme çöz, paragraf, problem ... Artık bunlar biliniyor. Youtube'da detaylı anlatımlar, benim bilmediğim farklı taktikler mevcut. (Örnek Murat Can Kocakulak videoları. Mesela onun sayesinde tyt fen kısmında "1-2-3 sorusu bu" diye soru işaretledim, doğru çıktı :D O soruya herkes farklı cevap veriyordu. Sorunun konusuna Link YTD ) --- Mezuna kalmadığım için mezunlara yönelik bir konu açamam. Tecrübe etmedim. Youtube kanalları öneremem. Youtube üzerinden konu anlatım çok az izledim. Konu anlatımını okul/dershane hocalarım bana sağladı. Kaynak önerilerim aynı şekilde bilinen yayınlar. Palme, acil (bu artık o kadar iyi değil sanırım), 345 ... Farklı bir çalışma planım yoktu. Hatta internette gördüğüm "derece öğrencilerine" göre benim çalışma altta kalıyor diyebilirim :> En öne çıkan -özellikle 2021YKS sonrası- matematik. Matematikten tavsiye bekliyor insan fakat benim yine önerim yok çünkü benim TYT mat netlerim hep yüksekti. (Zor denemeler dahil.) Ekstra bir çalışma yapmadan baştan sonra dershane konu anlatımı/soru çözümü bana yeterli geldi. Temelim iyiydi diyelim... --- 165 dakika TYT ve görece "kolay" tyt-ayt sınavları ile 2023 YKS yüksek hedefleri olan öğrenciler için büyük sıkıntı. Forumda "ters yığılma" konusu açılmıştı. İşte, "ters yığılma" olmadığı sürece iş zor. Birkaç dikkat hatasına, "99-100" olmayan OBP öğrencinin sıralamasını aşırı etkiliyor maalesef. --- That is all from me Forumdaşlara başarılar dilerim. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X