Iron Necklace Iron Belt Skeleton Belt Rol +0 Roc +0 Roc +1 Roc +2 Glass +2 W.e +0 W.e +1 W.e +2 R.e +1 Eme +0
WE +3 ROC +3 ROF +2 IN +3 IN +2
Warior Shell Set +8 Rogue Shell Set+8 Priest Shell Set +8
+8 Shard +8 Raptor +7 Lugias +7 Giga2h
Biz sana nasıl guvenip para yolliycaz veya buna benzer sorular sormayın. Bana guvenmenizi gerektiren bir iş yapmıyorum zaten..! item satiyorum sadece. İtibarıma ve Güvenmiyorsanız yapıcak bişey yok. Gereksiz konuşma yapmayınız
laf atip insanin sinirini bozmayin,dupe degil bu itemler.
quote:
Orjinalden alıntı: dj_emire_tr
amacım laf sokmak değil ama bunlar ı yapmak için o kadar çok +0 itemi kimse harcamaz WE +3 (27 tane WE+0) ROC +3 (27 tane ROC+0) ROF +2 (9 tane ROF+0) IN +3 (27 tane IN+0) IN +2 (9 tane IN+0)
quote:
Orjinalden alıntı: major24
quote:
amacım laf sokmak değil ama bunlar ı yapmak için o kadar çok +0 itemi kimse harcamaz WE +3 (27 tane WE+0) ROC +3 (27 tane ROC+0) ROF +2 (9 tane ROF+0) IN +3 (27 tane IN+0) IN +2 (9 tane IN+0)
katılıyorum iron neck 200ytl den aşağı diil +0 ı üstelik +3 iron necklace yasak item silinir.iron belt +0 170ytl iron neck den pek bir fark ı yok yani bu arkadaş kafadan sallıo
quote:
Orjinalden alıntı: lastchaos
quote:
Orjinalden alıntı: major24
quote:
katılıyorum iron neck 200ytl den aşağı diil +0 ı üstelik +3 iron necklace yasak item silinir.iron belt +0 170ytl iron neck den pek bir fark ı yok yani bu arkadaş kafadan sallıo
ahahah bide bilmemnerden elden teslimmiş adammı kandırıyon sen.