Şimdi Ara

Souls oyunlarını oynama ipuçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, souls oyunlarından Wolong , Liesofp(yarı) , remnant 1 ve remnant 2 serilerini bitirdim.

Souls oyunlarının mekaniğini dodgelamayı falan yarı kavradım. Fakat hala eksikliklerim çok. Bana bu oyunlar için tüyolar lazım.

Örneğin souls oyuncularının bilmesi gereken önemli şeylerden 1-2 madde sıralıyım gerisini siz devam ettirirseniz sevinirim.

1-Üstündeki kostümler ağır olmayacak(Hareketinizi yavaşlatır, saldırı dodgelama yeneğiniz zorlaşır)

2-Silahlarını upgrade edin. (İlerledikçe bosslar daha da zorlaşacak sizin de upgrade ile dengeleri sağlamanız lazım)

Bildiklerim bunlar sadece. bu kadar az bilgiyle ite kaka oynadım. Örneğin bosslar öncesi ekstra dmg veren itemları basmak gerekli ama ben bu konuda zayıfım, genelde üzerimde oluyor kullanıyorum ama bossa öldüğüm zaman bir daha nasıl o itemları bulacağımı bilemiyorum. Wolong oynayanlar bilir o oyunda skill tree vardı. Bu itemları skill ile yapabiliyorduk. Ekstra dmg veren skill , heal veren skill veya hızlı kosmanı sağlayacak skill vs. Diğer oyunlarda skill mekaniği olmadığı için ne yapmam gerektiği , nasıl ilerlemem gerektiğine dair tüyolar verebilecek var mı? Bir de wolong'ta morale puanı vardı. Siz damage yemeyip ne kadar vurursanız o kadar puanınız yükseliyordu ve fightlarda avantaj sağlıyordu. Bu diğer souls oyunlarında oluyor mu? Oluyorsa mantığı çalışma prensipleri nasıl oluyor?

Bunun gibi benim bilmem gereken şeyleri söylerseniz sevinirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.