Şimdi Ara

Soulsp34r 'dan yeni video >> [ SRO-Tears Don't Fall ] <<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.youtube.com/watch?v=tZfNb3ynVdI

Şimdi öğrendim, bu arkadaşımız oyunu ve dolayısıyla video yapmayı bırakıyormuş. Son videosuydu bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 31 Temmuz 2009; 19:09:41 >

• bunun lp videosunu kesinlikle izleyin in the end
  • bunun videolarına hastayım
  • Çok izlemek isterdim ama Youtube'da bugün bir sorun var benden kaynaklı sanırım . İzleyemiyorum . Eminim harikadır . Yakında takip ediyorum IronThunder ve KleinaStyla ile birlikte kendisini . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallRock

Çok izlemek isterdim ama Youtube'da bugün bir sorun var benden kaynaklı sanırım . İzleyemiyorum . Eminim harikadır . Yakında takip ediyorum IronThunder ve KleinaStyla ile birlikte kendisini . . .

Love IronThunder;Everything @ IronThunder..
    Hummmmahh Mucxx ==> IronThunder ..
  • SoulSp34r'ın video'su gerçekten bilgi isteyen + Emek isteyen bir iş olmuş,Sonda yazdıkları..Oyunu bırakıcak olması hüzünlendirici.. =(
  • An error occurred.please try again later. Youtube sitesndeki Video'larada Aynı Seyi Diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *d0g1c4n*

An error occurred.please try again later. Youtube sitesndeki Video'larada Aynı Seyi Diyor.

Aynı hata bendede var..
  • quote:

An error occurred.please try again later. Youtube sitesndeki Video'larada Aynı Seyi Diyor.

ttnetten kaynaklanıyor o dün bende vardı
  • her zaman mükemmel videolar yaptı bu adam rev6'ta da sürekli cıkıyordu videoları..
    bırakması kötü olmus sro camiası adına :P
  • Güzel Hazırlamıs İzledim de Keşke Bende 100 LwL İcin Bunu Yapabilsem

İlhan Gülüm Sen Biliyondur :D Nasıl Hazırlanıyor Bu ? Bi Anlatsana Abinin Cok Boş Vakti Var Onla Ugrasalım
  • Sony Vegas Video Edit Programını kullanıyorlar ama 1 ay deneme sürümü var . Bunların kullandıkları Paralı olan Sony Vegas . Yani sınırsız . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak

quote:

Aynı hata bendede var..

2 gündür youtube bu hatayı veriyor.
  • süper video
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallRock

Çok izlemek isterdim ama Youtube'da bugün bir sorun var benden kaynaklı sanırım . İzleyemiyorum . Eminim harikadır . Yakında takip ediyorum IronThunder ve KleinaStyla ile birlikte kendisini . . .

aynu sorun bendede war izleyemiyorum:S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.