Şimdi Ara

SOUND BLASTER LİVE VALUE (CT 4830) LÜTFEN YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA ARKADAŞLAR İKİ AYDIR BUNUN CD SİNİ ARIYORUM BİR ARKADAŞTA ÇIKIP DEMEDİKİ, BEN DE BU KARTI KULLANIYORUM CD SİNİ SANA UPLUAD EDEYİM. MUTLAKA BU KARTI KULLANAN VARDIR ARAMIZDA BİR YARDIMCI OLUN ARKADAŞLAR YADA ADRES VERİN GELİP ALAYIM. DAHA ÖNCE POST AÇTIM ARKADAŞLAR DRİVER ÖNERMİŞLER. BANA DRİVER DEĞİL CD Sİ LAZIM. ZATEN GİRMEDİĞİM SİTE İNDİRMEDİĞİM DOSYA KALMADI. DRİVERLARI KURUYORUM CREATİVE KULLANANLAR BİLİR CD SİZ BİR CREATİVE, SES KARTINDAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLDİR. CREATİVE SOUND BLASTER LİVE VALUE(CT 4830) CD LÜTFEN 1998 TE ÜRETİLMİŞ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

• diğer topikte filefront linki var orada sound blaster orijinal isoların çoğu var.
    topikleri dikketle okumadan konu açmayın.
    http://forum.donanimhaber.com/m_11707842/tm.htm
  • orayı ezberledım okadar okudumki ama benim kartımın cdsini bulamadım
  • Açıkçası yerinizde olsam o kartı değiştirirdim. Sonuçta hem eski bir kart ve hem de yazılımlarını bulmak o kadar kolay değil...
    Bende de CT4830 vardı, driver cdsini bulabilirsem upload ederim ama bulma konusunda pek umutlu değilim açıkçası...

Edit :
    Bu arada kart 4.1'di değil mi? (kod numarasında yanılmıyorumdur umarım, bendeki 4.1'di çünkü...) Eğer öyleyse Live! 5.1'in yazılımlarını kullanabileceğinizi de belirtmek isterim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 24 Ocak 2008; 14:14:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevilay_glryz

orayı ezberledım okadar okudumki ama benim kartımın cdsini bulamadım

oradaki işaretlediğim link teki sbaudgylive series linkinden ulaşılan iso dosyası ile ct4830 test ettim sorunsuz tüm yazılımlar kurulup çalıştı. sizin kartınızda sorun var yada başka bir sorununuz var.
    aynı iso dosya sb100, sb220 ve augdy1 se ile tarafımdan test elimiştir. hç birinde sorun çıkarmamıştır.

iso dosyanın nero image drive bağlanmış hali resimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 24 Ocak 2008; 14:32:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: keleminabi

quote:

oradaki işaretlediğim link teki sbaudgylive series linkinden ulaşılan iso dosyası ile ct4830 test ettim sorunsuz tüm yazılımlar kurulup çalıştı. sizin kartınızda sorun var yada başka bir sorununuz var.
    aynı iso dosya sb100, sb220 ve augdy1 se ile tarafımdan test elimiştir. hç birinde sorun çıkarmamıştır.

kusura bakma senıde yoryorum ama ben bulamadım lınkı versen bana burdan cok sevınecegım emegıne saglık

• quote:

quote:

http://files.filefront.com/ISO+SB+Audigy+Live+series/;5012670;/fileinfo.html link bumu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet odur hatırladığım kadarı ile yalnız download hızlandırıcılar bende sorun çıkarmıştı crc hatalar olmuştu bunun üzerine tek defada hızlandırcı kullanmadan indirmiştim diye hatırlıyorum. geçmiş zaman.
  • tum kardeslerime artı abılerımnın elne saglık bu sound blaster lıve valuenın yazılımı daya guzeldı ama ne yapalım bunla yetinecegız
  • quote:

tum kardeslerime artı abılerımnın elne saglık bu sound blaster lıve valuenın yazılımı daya guzeldı ama ne yapalım bunla yetinecegız

Eğer hala bulamadıysan upload edebilirim...
  • Bende CT4830 var, bu da full install Driver'ı...

R a p i d s h a r e

http://rapidshare.com/files/86582093/Ses_Karti_Driveri_DH_Ozel_istek.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfikteo -- 25 Ocak 2008; 22:34:50 >
  • sebo lınk acılmıyo
  • quote:

sebo lınk acılmıyo

Link açılıyor, yeni attım...
    * * * yazan yere r a p i d s h a r e yaz, tabi arada boşluk olmadan...
  • 4830 un resmidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 26 Ocak 2008; 2:26:57 >
  • quote:

4830 un resmidir.

Link için eyvallah be kardeş budur
    işte yukardaki resmin üstünde yazan link...
  • ındıryorum su an umarım yazılımdır:)
  • yha bu yoladıgınız driver arkadaslar benm aradıgım yazılımları yınede tesekur ederımm bulursanız yolarsanaız cok mutlu olacam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.