Şimdi Ara

Sound magus ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
18.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamin aleyküm ben ses sistemi dukkanina gittim iyi bass istedigimi soylesim adam bana sound magus 1000rmslik bass vede sound magus 1500 rmslik Mono anfi takilmasi gerektigini soyledi ASİL MESELE SOUNDMAGUSLA NASİL BİR SES ALİRİM DAHA COK R&B DİNLİYORUM MUZİK KALİTESİ NASİL OLUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosnakadem -- 10 Haziran 2012; 14:22:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir çok kişi sound magusu uzak doğu bilinmedik marka olarak algılasada ben başarılı buluyorum.. Fiyat / performans açısından türkiye piyasasına uyum sağlamış bi markadır fuarlarda dinlemişliğim var tavsiye ederim..
  • madem RB müzik dinlıyorsun sana sert bass lazım onada öneri yapıyım sana subwoofer olarak kicker L5 kabınlı veya kicker cvr 15 kabinli öneririm 1 veya 2tane alın duruma göre veya para varsa Digital designs de olabılır amfi olarakda sound magus dk 1200 öneririm veya jbl 601,1
  • aslında ben sesı sert felan önemlı degıl önemlı olan dısarıyada gıden ses soundmagus ne kadar uzaga verır kıcker ne kadar uzaga verır
  • ben sound magusu hıc dınlemedım kickeri ise şuan evde kullanıyorum harıka çok sert vuruyor dışarıyada gıdıyor sesı dedıgın sekilde ben kickeri öneririm iki tane kicker cvr 15 bagla kabınlı cigerini sköer içerde bazen içerde nefes almak bile zorlasıyor camlar kapalıysa :)
  • sound magus fiyatına ve performansına göre güzel bir üründür. amfilerinde tonlaması kalitelidir. mid takımları da dahil olmak üzere subwooferleri daha çok sert tonlamalara yakındır. Kickerin kare subları çok sert tonlar verir, her şarkıda aynı basları duyuyormuş gibi düşünebilirsiniz.eğer kicker düşünürseniz yuvarlak seriden cvxmodellerine bakın derim. bas sesin uzağa gidebilmesi için de aracın hb veya station kasa olması gerek. sedan kasada arka koltuğu indirmeniz gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: audiocu

sound magus fiyatına ve performansına göre güzel bir üründür. amfilerinde tonlaması kalitelidir. mid takımları da dahil olmak üzere subwooferleri daha çok sert tonlamalara yakındır. Kickerin kare subları çok sert tonlar verir, her şarkıda aynı basları duyuyormuş gibi düşünebilirsiniz.eğer kicker düşünürseniz yuvarlak seriden cvxmodellerine bakın derim. bas sesin uzağa gidebilmesi için de aracın hb veya station kasa olması gerek. sedan kasada arka koltuğu indirmeniz gerekir

aracım chevrolet captiva arka koltuklarla bagaj arasında kapalı birşey yok ses 5o metreden rahat duyulurmu sızce soundmagusla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yespeed

ben sound magusu hıc dınlemedım kickeri ise şuan evde kullanıyorum harıka çok sert vuruyor dışarıyada gıdıyor sesı dedıgın sekilde ben kickeri öneririm iki tane kicker cvr 15 bagla kabınlı cigerini sköer içerde bazen içerde nefes almak bile zorlasıyor camlar kapalıysa :)

abı senın söyledıgın ürünler çok ıyı urunler baktım arastırdım ama bıraz pahallılar vede audiocu arkadasın dedıgı gıbı tonlaması genelde aynı gıbıymıs ben arada Türkçe pop müziğide dinliyecegım ıçın kıcker bana gıtmez herhalde onu seneye yaptırmayı düşünüyorum 5000 lıralık bır ses sıstemı kendı arabama
  • kardeşim para sıkıntı deyılse sana sierra 1200d ve yıne sierra srp 15 tafsiye edrim bırak dışarya ses vermeyi yolda gectıgınd e dukanların camları titre yada xetec mk 1200 ve kıcker cvx oneriim bu sistemler bır bırlerine tam uyumludur ses sistemınde onemli olan amfi ve basın uyumu bılmektir sm kotu bır marka deyil ama bır kıcker bır cadence olmaz ona gore secim yap derim ayırdıgın butceni yazarsan daha iyi yardımcı olurm
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_pandizotçu

kardeşim para sıkıntı deyılse sana sierra 1200d ve yıne sierra srp 15 tafsiye edrim bırak dışarya ses vermeyi yolda gectıgınd e dukanların camları titre yada xetec mk 1200 ve kıcker cvx oneriim bu sistemler bır bırlerine tam uyumludur ses sistemınde onemli olan amfi ve basın uyumu bılmektir sm kotu bır marka deyil ama bır kıcker bır cadence olmaz ona gore secim yap derim ayırdıgın butceni yazarsan daha iyi yardımcı olurm

abı benım bütçem hersey dahıl 1ooo lıra ben hem tonu ıyı hem sarsıntısı ıyı bır ses sıstemı ıstedım bana tesısatçılar bunu söyledıler soundmagus 1ooo rmslık 38 cm
    bass 15oo rmslık anfı baglanması gerktıgını ve bunların hebsının 8oo tl tutcagını söyledı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosnakadem -- 10 Haziran 2012; 23:12:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosnakadem

quote:

kardeşim para sıkıntı deyılse sana sierra 1200d ve yıne sierra srp 15 tafsiye edrim bırak dışarya ses vermeyi yolda gectıgınd e dukanların camları titre yada xetec mk 1200 ve kıcker cvx oneriim bu sistemler bır bırlerine tam uyumludur ses sistemınde onemli olan amfi ve basın uyumu bılmektir sm kotu bır marka deyil ama bır kıcker bır cadence olmaz ona gore secim yap derim ayırdıgın butceni yazarsan daha iyi yardımcı olurm

abı benım bütçem hersey dahıl 1ooo lıra ben hem tonu ıyı hem sarsıntısı ıyı bır ses sıstemı ıstedım bana tesısatçılar bunu söyledıler soundmagus 1ooo rmslık 38 cm
    bass 15oo rmslık anfı baglanması gerktıgını ve bunların hebsının 8oo tl tutcagını söyledı

kardeşim ikinci ele yonelrsen daha kalıteli ve daha ucuz bulursun bu işler sabır işi bekliycen uyugn düşunce alıcan yanlız mıd amfisi ve mıd takımıda takman lazım ve kalıte bır alt yapı ve en onemlisi akü bunları da hesapla oyle işe gır 1000rms bıır bas beslyceksen kaliteli mıdler de lazım sm den senı tatmın edr merak etme bulabılırsen sierra 1200d al ve srp15 guzel ve uyumlu bır sestmdir hadi kolay gelsn

• quote:

quote:

kardeş sen ozaman yumsak tonlamalı bass seslerı seversın sana jbl önerırım ama kalıtelı olsun jbl ler bozdu işi eskı kalitesı yoksana mtx öneririm tonlaması her basa gittigini söyluyorlar dınlemedım ama bayagı övüyorlar kalitedir onu bılıyorum

• quote:

quote:

quote:

kardeş sen ozaman yumsak tonlamalı bass seslerı seversın sana jbl önerırım ama kalıtelı olsun jbl ler bozdu işi eskı kalitesı yoksana mtx öneririm tonlaması her basa gittigini söyluyorlar dınlemedım ama bayagı övüyorlar kalitedir onu bılıyorum

Cok saol abi ama soyledim bile soundmagus fy07 12 1500anfi

• ozaman hadi şimdiden hayırlı ugurlu olsun amfıden gaini fazla yüklenme son ses ac teybı yavas yavas gaini yükselt bozmaya baslayınca az kıs ayar tmmdır dırek gaini kökleme aynı sekılde frekansıda
  • quote:

ozaman hadi şimdiden hayırlı ugurlu olsun amfıden gaini fazla yüklenme son ses ac teybı yavas yavas gaini yükselt bozmaya baslayınca az kıs ayar tmmdır dırek gaini kökleme aynı sekılde frekansıda

abi gain nedir??

bide ben mid takımı fln taktırmıyorum arabanın kendi kolonları bozarmı sesi aceba onlarada güç verdirtsemmi anfiyle
  • gain bassın şiddet ver derinlik ayarıdır frekansda bass sesini inceltır kalınlasdırır nasıl bass sevıyorsan ayarla belırlenır aracın orjınal hoparlorlerınde cızırtı patlaklık fılan yoksa ve ses yeterlıyse kalsın oynama amfı gırersen onlar dayanmaz yanar
  • quote:

quote:

ozaman hadi şimdiden hayırlı ugurlu olsun amfıden gaini fazla yüklenme son ses ac teybı yavas yavas gaini yükselt bozmaya baslayınca az kıs ayar tmmdır dırek gaini kökleme aynı sekılde frekansıda

abi gain nedir??

bide ben mid takımı fln taktırmıyorum arabanın kendi kolonları bozarmı sesi aceba onlarada güç verdirtsemmi anfiyle

Gain kısaca ana ünitenin çıkış voltajı ile amplinin giriş voltajının eşitlenmesidir.
    Ayrıca aldığın amfi mono hoparlörlere bağlayamassın.Sadece bass besleyebilirsin.
    İleri doğru ucuz bir sterio (2.elde olabilir) alıp bağlatırsın.

• quote:

gain bassın şiddet ver derinlik ayarıdır frekansda bass sesini inceltır kalınlasdırır nasıl bass sevıyorsan ayarla belırlenır aracın orjınal hoparlorlerınde cızırtı patlaklık fılan yoksa ve ses yeterlıyse kalsın oynama amfı gırersen onlar dayanmaz yanar

abi aoundmagus fy 08 12 1500 rms bass ile sound magus vs 1500.1 anfi koydurttum arabanın içinde duramıyorum ya biraz aşırıya kaçtı :S allahtan bas kontrol var,
  • ordamisin bosnakadem ??
  • Pek bilindik olmasada kullananların çogu memnun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.