Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38.630
Cevap
559
Favori
1.864.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi acimdan soundbar ve 5+1 arasindaki farklara baktigim zaman, 5+1 icin ;
    + dahili bluray player ile gelmesi
    + bircok formati oynatmasi ( mkv, divx vb. )
    + fm radyo
    + speaker lari istediginiz gibi konumlandirmaniz
    + hdmi arc

- benim gibi apartman dairesinde ve kirada oturan biri icin kablo ve dizayn sorunu
    - ozellikle arka spekar lar icin kablo probleminden dolayi hanimla kavga riski :)
    biraz arastirma yaptim kablo kanalli supurgelikler falan mevcut ama profesyonel manada ugrasilmayacagi icin degermi?

soundbar icin ;
    + kablo probleminin olmamasi
    + goruntu olarak hos durmasi
    + woofer i istediginiz gibi konumlandirma sansi
    gibi durumlardan dolayi soundbar bana daha mantikli geliyor.
    futbol maci izleyen arkadaslarinda goruslerini alabilirsek ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orsimsek O kullanıcısına yanıt
    Maç izlerken yıkılıyo,her türlü gaza gelebilirsin izlerken :)
  • ahwet79 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayara bağlı 4.1 ile komşularınız eve geliyorsa oturduğunuz evin izolasyonunda problem olabilir.
    Koltuğu hoplatacak bir 5.1 istiyorsanız ciddi bir bütçeyi gözden çıkarmanız gerekir. Ne soundbar'la ne de 1.500 TL 'ye alacağınız 5.1 sistem ile bu etkiyi yaratmanız zor. Bunun için çok düşük frekanslara inebilen güçlü subwoofer'a ihtiyacınız olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueall

Maç izlerken yıkılıyo,her türlü gaza gelebilirsin izlerken :)

Tesekkurler hocam artik ciddi ciddi soundbar almayi dusunuyorum...
    Bir diger guzelligide, mesela hanim uydu receiver ile tv de radyo dinlemeyi seviyor. Malum plazmalar elektrik yonunden biraz tuzlu. Sounbar ile tv yi acmadanda bu problemide halletmis olacam.

• ahwet79 kullanıcısına yanıt
    Buyurun beklerim, benim bir avantajım var, apartman dairesi olmasına rağmen cephelerim boş alt kat ve üst katımda oturanlar da yaşlı insanlar kulakları ağır işitiyor :)

Ama yıllardır bir sorun yaşamdan 5.1 i kullanıyorum şikayet almadım. Ama geç saatlerde gece modunda seyrediyorum mesela , tadilat yaptırırken de parkenin altına fazladan kum ve yalıtım ekletmiştim onun da yararını görüyorum.

Bar çok kullanışlı bir ürün elbette tercih edilebilir , dediğim gibi beklentilerle ilgili bir durum. Diğer TV için düşünmedim değil aslında
  • orsimsek O kullanıcısına yanıt
    500 TL lil 5.1 lere hiç girmeyin derim ben , media playeriniz varsa direk bar alın. Yoksa da philips 7001 i öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozugur

500 TL lil 5.1 lere hiç girmeyin derim ben , media playeriniz varsa direk bar alın. Yoksa da philips 7001 i öneririm.

evet media player yonunden problem yok
    bluray player, egreat 160s ve aynı zamanda tv de hemen hemen her formatı oynatıyor
    o yuzden soundbar diyorum
    birde Lg 4530A var. arada fiyat olarak bayağı bir fark var
    baktığımız zaman daha ince bir yapı, hdmi giriş ve çıkış, Hdmı arc gibi avantajları var tabiki
    ama 3530A ve 4530A arasında ses olarak bir fark varmı onla ilgili bie bilgi bulamadım

• artık 350 civarına bir yakalasak şu 3530A 'yı da alsak.Turuncu indirim buna uğramıyor ki
  • N11 hediye çekleri ile fiyatı düşürebilirsin.

• n11 güvenemiyorum ki
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    ben de bu dükkan mantığı ile satılan sitelere temkinli yaklaşıyorum pek ısınamadım.
    ancak tüketici olarak haklarımız var.

e ticarette daha fazla.

kafana yatmayan en ufak bir konu olursa ürün teslim edildikten sonra sorgusuz sualsiz iade edebilirsin.

ha en fazla stokta var olan ürünü biraz geç gönderir. biraz süreç uzar, o.
  • Gün de binlerce insan alıyveriş yapıyor. Korkmaya gerek yok. Rahatça alışveriş yapabilirsiniz.
  • arkadaşlar alıpta beğenmeyen varsa benim sony dz 740 ile takas yapabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tema59

arkadaşlar alıpta beğenmeyen varsa benim sony dz 740 ile takas yapabiliriz

Sebebini sorabilirmiyizmemnuniyetsizlik,kullanım zorluğu,fazladan mı var elinizde

• quote:

Orijinalden alıntı: ahwet79

quote:

Orijinalden alıntı: tema59

arkadaşlar alıpta beğenmeyen varsa benim sony dz 740 ile takas yapabiliriz

Sebebini sorabilirmiyizmemnuniyetsizlik,kullanım zorluğu,fazladan mı var elinizde

hocam kullanmıyorum bir hevesle aldım sorsanız kaç tane dvd izledin diye en fazla 4 veya 5 tir sadece tv optik girişiyle kullanıyorum memnununiyetsizlik asla değil çok kaliteli ve donanımlı yaşta ilerledi artık kafam kaldırmıyor zaten sesinide fazla açamıyorsun mubarek camları titretiyor

• n11.com dan aldim aski aparatiyla duvar arasinda tvnin uzerine cuk oturdu super oldu
    SOUNDBAR [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: say

n11.com dan aldim aski aparatiyla duvar arasinda tvnin uzerine cuk oturdu super oldu
    SOUNDBAR [ANA KONU]

hayırlı olsun güzel durmuş tv 46 inç galiba demekki bende alsam aynı duraccak nasıl sesinden memnunmsunuz avr sistemi aratırmı keyifli dinletiler

• tema59 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler evet 47 inç sesten çok memnunum açamıyorum bile fazla gayet yeterli apartman dairesi için tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi say -- 1 Aralık 2013; 13:47:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: say

Teşekkürler evet 47 inç sesten çok memnunum açamıyorum bile fazla gayet yeterli apartman dairesi için tavsiye ederim.

Hayırlı olsun çok güzel olmuş...
  • bugun teknosa da 3 soundbar test ettim
    .su yeni cikanin dizayni harika keske 5+1 destekleseymis.lg3530a 600 lira yeni cikan 900 lira.yani arada fark kalite cok para az.
    yani 3530a fiyati bence fazla.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.