Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (1877. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
38.630
Cevap
559
Favori
1.864.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18751876187718781879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de kiracı olduğum için uzatma kablo ile çözüyorum o işi :)
    SOUNDBAR [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Thundarios T kullanıcısına yanıt
    Ev benim ev zaten ama çok iş çıkmasını istemiyorum kırma dökme 😅 Bu şekilde olsa yanlız benim çocuk iki günde kırar valla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • UnInvited_Guest kullanıcısına yanıt

Hocam ben de 4.5 meterlik 2 tane uzatma kablsou aldım ve olayi öyle çözdüm.Kotuklarin arkasında gözükmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frekans76 kullanıcısına yanıt

Tv nasıl, memnunsunuz değil mi hocam

Kutu içinden çıkan kablolar çok mu kısa bende muhtemelen uzatma çekeceğim.

İki uzun, iki kısa: 2 adet 3 metrelik, 2 adet de 1,5 metrelik kablo çıkıyor. Hangisini hangisinde kullanacağınız size kalmış, hepsi birbirine uyuyor.

Normalde benim de derli toplu zaten TV'nin yanında, sinema moduna geçince uzatma çıkıyor meydana :)
    Yoksa ki çocuklar anında halleder dediğiniz gibi :))

• sadays S kullanıcısına yanıt

Hocam ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Ses sistemlerine uzak kaldım. Daha doğrusu ben aldığım zaman 5.1 ev sinema sistemleri vardı. Simdi sektör soundbar dönmüş. Soundbarda da arka hoparlörlü bir sistem tavsiye ediyorsunuz anladığım kadarıyla. Ona baktım iyi fiyatı varmış (: TC x937 nasıl 20 altına düşerse iş görür mü? Yoksa yapma hocam gerksiz fiyatlar verme elindeki yeter biraz daha mı bekle dersiniz

• sawyer1 S kullanıcısına yanıt

Çok memnunum hocam, iyi ki almışım.

Yanina bir de indirimden X937U aldim, tam oldu.

Film izlerken ev sinema solununa mac izlerken stada dönüyor. Büyük ekran keyfi bir başka.

Uydu görüntüsü de cok iyi. 3 metreden bir sıkıntı olmadan rahat izlenebiliyor.

Kisa degil hocam yakalsik 1 metre kadar ama küçükleri oturma koltuklarını arkasına koydugum için ve oralarda priz olmadığından mecburen 4.5 metrelik 2 tane uzatma aldim, çift prizli, birbirini bagladim olayi çözdüm.

• eiskent E kullanıcısına yanıt

Aynen onu andırıyor hocam farklı bir tonu var

• Daha iyi bir ses beklentinize bagli. Mevcut sisteminizin begeni durumu sizin icin oznel. Memnunsaniz bence asiri bir degisiklik olmaz. Ancak memnun degilseniz q990c sizi mutlu eder. Daha somut kisimda ise kablsuz cozum olmasi sizi de evliyseniz esinizi de mutlu eder. Mevcuy sisteminizin uzun uzun dolanan kablolari muhtemelen gozyorucu be temizligi zorlayicidir. Cebinizde paraniz varsa kaybedeceginiz bir sey olmaz.

Saygilarimla.

• Tayff kullanıcısına yanıt

Zaten kendisi kef'te yonetici olarak calismis. Bu anlamda aslinda tanidigi hoparlorleri oneriyor.

Kef iyi marka ancak fiyat/performansta premium tarafta. Ustelik gelistirdigi muhendislik daha cok ingiliz kucuk odalarindan maksimum verim almak uzerine oldugu icin Daha uygun ama biraz daha buyuk hoparlorle de fiyat performans yonunde olumli bir yol alinabilir.

Evde muzik aletim icin jbl 305p monitor hoparlor kullaniyorum. Referans anlaminda guzel sonuclar veriyor. Hatta bir de presonus bt subeoofer ile birlestirdim. Bu sene bana ocak atinda maliyei yaklasik 19.000tl oldu.

Diger taraftan da 100.000tl fiyatlar eskinin 10.000tl'si gibi oldu. Ancak gelir anlaminda bu buyumeyi saflayamanlar eski 100.000'lerin degeri ile olctugunde ahali gozukuyor. Bugin ev tadilati, arac otomatik sanzimani, mobilya alisverisi gibi konularda uuasaya ciksaniz kimse agzini 100.000tl'den asagi acmiyor. Ancak kendim bir ucretli olarak bozulanin yerine yenisini koymak konusunda endise duydugumi da belirtmek isterim.

Saygilarimla.

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz707

Hocam ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Ses sistemlerine uzak kaldım. Daha doğrusu ben aldığım zaman 5.1 ev sinema sistemleri vardı. Simdi sektör soundbar dönmüş. Soundbarda da arka hoparlörlü bir sistem tavsiye ediyorsunuz anladığım kadarıyla. Ona baktım iyi fiyatı varmış (: TC x937 nasıl 20 altına düşerse iş görür mü? Yoksa yapma hocam gerksiz fiyatlar verme elindeki yeter biraz daha mı bekle dersiniz

Biraz daha bekle buradaki arkadaşları takip et her yeni model çıktığında bir önceki yılın amiral gemisi modelini 20.000e alırsın temiz kullanıyor bizim arkadaşlar tcl senin sisteme bir şey katmaz

• oguz707 O kullanıcısına yanıt
    Bir yanıt da ben vereyim.

Philips sisteminiz atmos harici tüm kayıpsız ses formatlarını destekliyor. Aynı zamanda arc özelliği ile tv’deki netflix vs gibi uygulamaların yada tv’ye bağlı ps, Xbox, pc gibi kaynak cihazların sesini de sistemden 5.1 olarak alabilirsiniz. Teknolojik ve bağlantı kolaylığı açısından büyük bir değişiklik olmayacaktır.

Ses kalitesi yada çevresel ses başarımı konusunda ise en iyi karşılaştırmayı siz bir teknoloji mağazasına giderek yapabilirsiniz. Çünkü hepimizin sistemi kullandığı oda ve yerleşimi farklı. Sizin sistemden aldığınız sesi bizim bilme şansımız maalesef yok.

Yada sizin için önemli olan bir fark, benim için önemli olmayabilir. O yüzden ses kalitesi anlamında bir fark olup olmadığına en iyi siz karar verebilirsiniz.

Bunun dışında ben çok çok büyük bir fark olmayacağını düşünüyorum ama benim fikrim dinlemeden ermeden şu an baya desteksiz bir sav halinde :))

• X937u telefobda play fi uygulamasina bagladim. Guncelleme geldi soundbara. Guncelleme sonrasi sanki atmos yazmiyor film actigimda kodide

Güle güle kullanın hocam, çok sevindim. İnsanın mutlu olması güzel. Müsait olunca isterseniz, bir setup fotoğrafı alırız :) o boyutlar çok gözümü korkutuyor, ancak gelinen noktada artık belli ki giderek TV ler daha da büyüyecek.

32 55 75 derken 97 ler 120 ler diye gidiyoruz.

• tiestoly kullanıcısına yanıt

Kurulum sonrası, Tcl home aracılığıyla baktım. Sürüm güncel diyordu bende.

• sadays S kullanıcısına yanıt

Buna kesinlikle katılıyorum. Bence de kesinlikle böyle yapmalı ancak doğru satıcıyı bulması lazım. Bende konuya ikinci el almak adına geldim, bir kaç kişi ile görüştüm ancak anlaşamadık. Bir önceki senenin amiral gemisine 1 sene geçti ve garantisi devam ediyorsa evet nakit 20k altı verilir. Ancak 4 5 sene öncenin amiral gemisine bu fiyatlar verilmez. Bana denk gelmedi inşallah arkadaşa denk gelir. Grupta biraz aktif olmak ve şans gerektiriyor. Böyle bir durum denk getirebilsem bende 14.5k ya 3 taksit tcl almak yerine, geçen senenin amiral gemisine yönelirdim.

Enflasyon altında maaşların ezilmesi ve alım gücümüzün düşmesinden dolayı, insanlar artık ikinci el ürün satarken normal olması gereken fiyatın yerine onun bir buçuk katını istemeye başladı.

Keşke firmalar eski amiral gemilerini uygun fiyatla kendileri de satsa. Sevilen, tutulan modeller zaten, ancak işlerine gelmiyor.

Daha güzel günler yaşamak dileğiyle.

• 
Sayfa: önceki 18751876187718781879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.