Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (1875. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
38.575
Cevap
558
Favori
1.861.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18731874187518761877
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    Evet daha önce gönderdiğiniz uygulamayida bu hafta içinde bir kurulum yaparım ve size bildiririm. Tekrardan çok teşekkür ederim kardeşim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Değerli dostlar; nazlanıyormuş, ağırdan alıyormuş, gizli-saklı işler yapıyormuş gibi bir hava oluşmasın. Forumlardan çok şey öğrendiğim gibi öğrendiğim herşeyi de usûlünce uygun sayfalarda paylaşmaya çalıştım. Bahsedeceğim Kodi'nin bir skin eklentisi (hatta eklenti paketi) olduğu için soundbar sayfasını meşgul etmesini istemedim. Kodi Kurulum Yardımlaşma sayfasında bu konuyu yazıştığımız onunla beraber bu sayfayıda takip eden arkadaşlarda var.

Kodi'yi bu zamana kadar hep dahili skin'i ile çok da eklentilerine bulaşmadan arşiv içeriklerimi izlemek için kullanıyordum. Oysa Kodi'yi Kodi yapan eklentileriymiş. Bu esnekliğe şahit olduktan sonra Kodi'ye hayranlığım kat be kat arttı. Geliştiriciler sadece skin'i değil bu eklenti esnekliğini tam performanslı kullanmak için Build paketleri hazırlamışlar ve üstelik kurulumunuda Wizard şeklinde yaparak 8-10 Build içinden sana hitap edeni seçmeni sağlıyor. Hatta kendi whitelist, save, backup almanızı bile sağlıyor. Trakt entegresi, altyazı eklentisi, raiting ve içerik bilgi sağlayıcı, hesap bilgilerinizi her eklenti için tek tek uğraşmamak için account manager gibi bir sürü güzel eklentiler build'lere dahil. RD desteği de mevcut ama tabiki biz yasal olmayan yollarla kopyalanmış içeriklerin kullanılmasına karşıyız. Yasal sahibi olduğumuz medyaların arşiv niteliğinde kataloglanması adına kullanılmasını tavsiye ederiz.

Son 5 yıl içinde N3tflix, Amaz0n, Disn3y başta olmak üzere gelişen dijital medya servisleri hiç kuşkusuz kataloglama adına harika arayüzler geliştirdiler. Bu arayüzler pekçok geliştiricilere de ilham oldu. Aşağıya linki yazacağım yerdeki Wizard aracılığyla kurum yaparken bu ilham ile hazırlanmış Redflix TOTAL Build diye geçen paketi seçmenizi öneririm. Linkte zaten gerekli tüm bilgiler yazmaktadır, Kodi'yi kullanmış, daha önce bu tarz kurulum yapanlar zorlanmayacaktır.
    Konu Soundbar sayfası olduğu için özel de dahil olmak üzere sorular cevaplanmayacaktır. Bu vesile ile Kodi Kurulum ve Yardımlaşma sayfasında skin paketi kurulumu konusuna değinerek benim bu paket ile tanışmama vesile olan @axXxo arkadaşıma teşekkür ederim 👍🏻...

https://redwizard.xyz/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 2 Aralık 2024; 13:13:30 >

• Mediamarkt indiriminden aldığım TCL P735w 5.1 soundbar, 30 kasımda teslim edilmişti,

Kurulumunu yaptım ve 2 gündür kullanıyorum.

İhtiyaçlarımı fazlasıyla karşıladı, TV samsung q70 serisi, HDMI arc ile ve bluetooth bağlantısı ile, TV kumandasından, tek kumanda olarak kontrolü mümkün,

• VLife kullanıcısına yanıt
    q70r'yi 4-5 sene kullandım. Öncelikle bluetooth bağlantısı ile kullanmak ona haksızlık olur. Harman Kardon imzalı, Samsung'un soundbarlarda ses getirmeye başlamasının öncüsüdür. 700 serisinden görünsede performansı 800'lerle ölçülür. O yılın premium ürünü q900r ülkemize getirtilmediği için arka kiti swa-8500s bulunabildiği ile beraber q70r oldukça tutuldu.

Gelelim sorununuza... Mesafe ne kadar bilemiyoruz ama ikinci kablolu alternatif çözüm optik bağlantıdır. Bluetooth parazitten çok etkilenir, bağlantı kalitesi düşer. TV izleme mesafem 4,5 metre. q70r'yi satıp q990d aldıktan sonra TV'den direkt bluetooth kulaklık bağlantısı yaptığımda yazdığınız gibi kesintiler yaşadım. q70r varken olmuyordu, q990d'de sürücü sayısı fazla olduğundan, arka kitin her birine ayrı ayrı kablosuz bağlantı kurduğundan falan parazit etkisi artmış olabilir diye düşünüyorum. Ortamdaki parazit oluşturabilecek etkenleri azaltmaya çalışarak deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

q70r'yi 4-5 sene kullandım. Öncelikle bluetooth bağlantısı ile kullanmak ona haksızlık olur. Harman Kardon imzalı, Samsung'un soundbarlarda ses getirmeye başlamasının öncüsüdür. 700 serisinden görünsede performansı 800'lerle ölçülür. O yılın premium ürünü q900r ülkemize getirtilmediği için arka kiti swa-8500s bulunabildiği ile beraber q70r oldukça tutuldu.

Gelelim sorununuza... Mesafe ne kadar bilemiyoruz ama ikinci kablolu alternatif çözüm optik bağlantıdır. Bluetooth parazitten çok etkilenir, bağlantı kalitesi düşer. TV izleme mesafem 4,5 metre. q70r'yi satıp q990d aldıktan sonra TV'den direkt bluetooth kulaklık bağlantısı yaptığımda yazdığınız gibi kesintiler yaşadım. q70r varken olmuyordu, q990d'de sürücü sayısı fazla olduğundan, arka kitin her birine ayrı ayrı kablosuz bağlantı kurduğundan falan parazit etkisi artmış olabilir diye düşünüyorum. Ortamdaki parazit oluşturabilecek etkenleri azaltmaya çalışarak deneyin.

Tv sanirim q70 ama soundbarini da sayenizde guzelce hatirlamis olduk.

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    Evet şimdi hatırladım, Samsung bir ara öyle saçma bir şey yapmıştı. O yıl çıkan TV ve soundbarlara aynı ismi vermişti. q70r hem TV hem de soundbar modeli. Ama arkadaş hw-q70r demiş, başındaki hw takısı soundbar olduğunu göstermiyor mu?

Ben Kodi’yi bir türlü kuramadım. Videolara forumlara baktım ama olmadı, sonrasında pes ettim.😬

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İboDuruÖzgür İ kullanıcısına yanıt
    Sizin adınıza üzülürüm. Elinizde Homatics gibi bir cihaz varken Kodi ve eklentilerinden istifade etmezseniz yazık olur.

Kodi resmi olarak Google Play mağazasında var zaten, ordan kurulur. Sanırım eklenti kurmayı kastettiniz. Daha önce başka Repository'lerden eklenti kurmadıysanız ilk başta karışık gelecektir. İlk önce yüklü gelen, resmi Kodi Repository'den bir eklenti yükleyin. Örneğin Backup eklentisini herkese tavsiye ederim. Her ayarı yaptıktan sonra sistemin yedeğini bu ekkenti ile alın, sorun çıktığında geri yükleyin. Sonra mesela Simple IPTV eklentisini yükleyin, bunu da herkese tavsiye ederim. Şu linkte bir forumdaşımızın hazırladığı şifresiz, ücretsiz Türk uydu yayınlarının .m3u playlistini ekleyerek TV yayınlarını izleyin. Çanak, uydu derdiniz; fırtına, kar endişeniz olmadan kışı geçirin 😀:
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/148828775

• İboDuruÖzgür İ kullanıcısına yanıt
    Bizde kodi kurmayı youtube dan öğrendik kardeşim .çabuk pes ediyorsun:)

• Arkadaşlar selamlar. Evimde Philips htb7590 ses sistemi var. Aşağıdaki ses teknolojilerini destekliyor. Çok kanallı bir soundbar alsam bu sistemden çok daha iyi ses alır mıyım? Yoksa gereksiz masraf mi olur?

Sound Enhancement: Dolby Digital Prologic II,
    Double Bass Sound, FullSound, Night Mode,
    Surround Plus, Treble and Bass Control
    • Sound System: Dolby Digital 5.1, Dolby Digital
    Plus, Dolby True HD, DTS Digital Surround, DTSHD High Resolution Audio, DTS-HD Master
    Audio

Kodi box da var, ama eklenti vs ne varsa uğraştım, YouTube videoları izledim forumlara baktım ama nafile, sonra vazgeçtim.
    Ben tv üzerinden yapmaya çalışıyorum, acaba Stremio gibi PC üzerinden mi yapmak lazım bilemedim.
    Çok çabuk demoralize oluyorum, hemen pes ediyorum.😂😂

• Cumartesi günü Amazon’dan sipariş verdiğim HW-Q600C model soundbar bugün eve geldi. Servisi aradım; çarşamba günü geleceklerini söylediler. Ne zaman geleceklerini tam olarak sorduğumda, gelmeden önce arayacaklarını ilettiler. Fakat şöyle bir durum var: O gün çalışıyorum ve bu hafta çalışma saatlerim karışık. Heyecanlı da olduğum için şu an kurmak istiyorum.

Kendim kurmam bir sorun teşkil eder mi? Kutuda herhangi bir sorun yok. Kendim kursam ve onlar yine de çarşamba günü gelse, bir problem olur mu?

Şimdiden teşekkürler.

SOUNDBAR [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunayaz -- 2 Aralık 2024; 19:57:34 >

• tiestoly kullanıcısına yanıt

hocam geçen yıl bas sorunundan dolayı iade eden kişi benim beni deli etmişti hanım bu cihaz bozuk ya çöpe at yada iade et diyerek iade ettirmişti yoksa fiyatı uygun oldugu için iade etmeyecektim :D düşük seslerde bas sanki elektrik gidip gelirmişçesine kapanıp açılıp tık tık ses çıkarıyordu sanki bas ses verecekmişte veremiyormuş boğazına ekmek tıkanmış gibi :D

• abekaynana123 A kullanıcısına yanıt
    Ahahhaah 😂

• altunayaz A kullanıcısına yanıt

Hocam kendi kurmanızda bir problem yok, servisin kurulum yapmasındaki amaç ürün taşıma esnasında fiziksel hasar görüp çalışmayacak durumdaysa onu kontrol etmek o riski alıyorsanız açın onun haricinde ürün 2 gün sonra bozulsa normal fatura ile garantiye gönderim yapabilirsiniz ondan yana sıkıntı yok.

• The Odyofilyoutube
    #reklam Bircom'un destekleri ile. KEF LS50WII kompakt bir stereo raf tipi hoparlör. Akıllı özellikleri, bir uygulama desteği içeriyor ve neredeyse tüm platformlardan müzik stream edebilmeyi mümkün kılıyor. HDMI Arc girişi ile de TV'nize rahatlıkla bağlanabiliyor. KEF LS50'ler, aynı zamanda birer Hi-Fi hoparlör. Ürün Linki: https://hifilife.com/products/kef-ls50-wireless-ii-hifi-hoparlor-seti Instagram: https://www.instagram.com/theodyofil Aradığın çalma listesi: https://open.spotify.com/playlist/6rXM6BSN0vsRqjYtt3DG0U?si=920990c43657489b https://music.apple.com/tr/playlist/hi-fi-audiophile-best-quality-audiophile-records/pl.u-EdAVz6dtDAX09RZ?l=tr The Odyofil
    https://www.youtube.com/watch?v=-Ht51k8wBSY
  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

119bin TL  

• quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

119bin TL  

🤫😁

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Üstadım size zahmet bana da yardımcı olur musunuz. Tekegramdan eklediğim fotoğrafta ki üstte ki linki indirdim ve direkt fat32 formalı USB’ye atip tv’ye yükleyeyim mi? Yoksa dosyanın içindekileri mi USB’ye atıp tv’ye yükleyeyim?

SOUNDBAR [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 18731874187518761877
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.