Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (1929. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38.630
Cevap
559
Favori
1.864.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19271928192919301931
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok güzrel sistem.
    Bende de nvdia yerine zidoo var. 2016 sony led var. dolby vision için lg oled alayım demiştim ama sony panel iyidir sadece hdr de yeter diye yorumlar geldiği için değiştirmedim.

sizin iki cihaz direkt soundbar a bağlı değil mi çünkü lg tv hd sesleri iletmiyordur herhalde.

bende de keenetic hooper var 100mbps direkt cat6 ile bağlı çok stabil. ancak, modeme taktığınız 2 tb wd (sanırım kırmızı seri) hiç uykuya giriyor mu? yoksa hep çalışıyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nc39 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum, daha güzellerine siz sahip olun inşallah...

LG B9 OLED TV'nin HDMI'ları 2.1 versiyon ayrıca 2019 versiyon olduğu için DTS desteğide mevcut (2020 ve sonrası birkaç yıl nerdeyse tüm TV'lerde DTS desteği olmadı). DTS:X hariç kayıpsız ses iletiminde TV'den yana sorun yok. Ben oyun konsolunu TV'ye, müzik dinlerken TV açılmasın diye Shield'i soundbara bağladım.

WD My Passport mavi renkli, uyku modu mevcut. Keenetic ağ depolama özelliği ile elim kolum benim. Shield ağa ethernet ile bağlı, ağ depolamasındaki 70-80 GB boyutundaki kayıpsız sesli ve yüksek bitrateli BluRay Remux içerikleri takılmadan oynatıyor...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    hdd yi normal kasaya takılandan sanmıştım pardon:) yani normal harici.

hdd ye filmleri, pc ye takip manuel mi atıyorsunuz yoksa ev ağından bağlanıp mı yolluyorsunuz? o setupnuz nasıl? ben de yapabilirim öyle.

PC hiç kullanmıyorum. Her şeyi Keenetic yapıyor. Keenetic'lerde biliyorsunuz Transmission dahili torrent istemcisi mevcut, direkt bağlı HDD'ye indiriyor. Ayrıca openWRT olarak aria2 kurdum http indirmelerini de (debrid hizmetleri ile torrent dönüşümleri gibi) direkt bağlı HDD'ye yapıyor. Keenetic domain hizmeti verdiği için bunları uzak bağlantı ile yönetebiliyorsunuz.

Bundan sonrası Keenetic konusu oluyor, yazışmaya Keenetic sayfasında devam edebiliriz. Yardıma ihtiyacınız olan kısımları orada cevaplayabiliriz 👍🏻...
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/141117860

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 14 Şubat 2025; 0:1:55 >
    evet doğru, konu kaydı başka bir yere:) teşekkür ederim bilgiler için... konuya bakayım, sorularım olursa size sorarım. tekrardan teşekkür ederim.

Rica ederim. Keenetic ürünü kullanıpta o sayfanın müdavimi olmamanıza şaşırdım doğrusu. İki yılı geçti cihazla ilgili hala daha yeni şeyler öğreniyorum. Konuda görüşürüz 🤚🏻...

• Xbox series X'e geçince Homatics'i sattım gitti. Plex, prime, Netflix Atmos, True hd, Dts-x vs alayını destekliyor.

• Tayff kullanıcısına yanıt

şu olayı ben PS5 de yapamadım. Bilen var mı PS5 de nasıl oluyor?

Mkv filmleri xbox ta naısl sorun varmı?

Xbox ses şiddeti yüksek veriyo fark ettiniz, bende xbox one x var Nokia 8010 de var.

• radyohead R kullanıcısına yanıt
    SOUNDBAR [ANA KONU]
    SOUNDBAR [ANA KONU]playstation
    PS5 eğlence hizmetleri | PS5 konsolunuzdan TV programı, film ve müzik akışı gerçekleştirin | PlayStation
    https://www.playstation.com/tr-tr/ps5/ps5-entertainment/

Hocam xboxta oluyorsa ps5'te olmaması imkansız

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt

Plex ile kullanıyorum. Nas cihazım var üzerinde plex server kurulu. Hiç sıkıntı yaşamıyorum. Hatta Nas'ta Radarr, Sonarr ve Jackett kurulumu ve konfigürasyonuda yaptım. Netflix ve Prime haricinde, istediğim filmi istediğim kalitede boyutta dilde veya imdb puanına göre indirip plex kütüphanesine atıyor. Aynısı dizi içinde geçerli. Bölüm çıktıkça indiriyor. Elimi bile sürmüyorum.

Bende öyle düzden izliyorum :) birde ben deniyim plex olayını, pc açıkken paylaşıma açıncada olursa güzel olur

Plex kendine özel server'ı şart koşuyor.

Xbox One X'te: Kodi + real-debrid aboneliği + Redwizard ile Redflix TOTAL Build kurulumu yaparak harika bir Home Entertainment'e kavuşabilirsiniz. detaylar şu mesajımda:
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160139331

TV'nizin Dolby Vision desteği yoksa üsteki çözüm işinizi görür.

TV'niz LG'nin 2020 sonrası bir modeli ise Stremio'da olur. Stremio LG Türkiye mağazasında yok, LG UK'den indirilebilir:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158737017

Steremio var ama Nokia 8010 de yüklü Allbedrid üyeliği var ama Xbox a bu ayarları plex ile yapılan bilir ise xbox one x ses şiddeti daha iyi ondan izlerim

Nokia 8010 varsa Xbox'ı boş verin, Xbox Dolby Vision oynatamıyor. Plex ise kendine özel server kurulumu istiyor.

İnternetiniz 100Mbps üzerinde ve fiberse indirmeyi beklemeyede gerek yok. Kayıpsız sesli BluRay Remux içerikleri stream şeklinde izlersiniz. Hem hazır alldebrid üyeliğinizde varmış sizin...

Sizin sahip olduğunuz donanıma göre ideal çözümü yazıyorum:
    Nokia 8010'a Kodi + alldebrid aboneliği + Redwizard ile Redflix TOTAL Build kurulumu yapın başka bir şeye ihtiyacınız olmaz:
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160139331

Gerekirse özelden yazın kurulumda yardımcı olurum 😉...

• Herkese selam. Q800D almayı düşünüyorum. Q600C den vazgeçtim. Televizyonum 65Q70D modeli. Bu soundbarı tavsiye eder misiniz? Düşünceleriniz nelerdir? Q600C ile arasındaki fiyat farkına değer mi? İlk soundbar deneyimim olacak.

• Peak2Core1 kullanıcısına yanıt
    Onu da mı iptal ettiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı tv var bende, c450 almak istiyorum siz aldınız mı ürün karar veremedim bende

• Peak2Core1 kullanıcısına yanıt

Bir önceki sayfada taze yazdım, ben de ikisi arasında kalmıştım, 800D’den çok memnunum.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160711516

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykutor kullanıcısına yanıt

Yok almadım hocam. Araya bir kaç harcama girdi erteledim şimdilik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19271928192919301931
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.